Skjermbilde
Skjermbilde
Skjermbilde

Om denne appen

JustMove lar løperne løpe med andre rundt og rangere med dem. Enten du er en tilfeldig løper eller en løpentusiast, har JustMove som mål å legge til litt konkurranse i det daglige løpeturen.

Race mot andre rundt om i verden
& # 8226; & # 8195; Test utholdenheten din og kjør mot andre i sanntid (live) eller ikke-sanntid (flextime) løp
& # 8226; & # 8195; Konkurrer mot andre fra din daglige løpsvei
& # 8226; & # 8195; Vet alltid avstanden og tempoet til konkurrentene dine gjennom stemmevarsler
& # 8226; & # 8195; Lag ditt eget løp og inviter dine venner eller løpepartnere fra hvor som helst i verden til å konkurrere

Spor aktiviteten din gjennom JustMove-profilen din
& # 8226; & # 8195; Få en grundig analyse og statistikk om resultatene dine i hvert løp gjennom JustMove-profilen din
& # 8226; & # 8195; Spor det totale tempoet og tidenes avstand for å se forbedringene dine
& # 8226; & # 8195; Vis frem medaljene du har tjent ved å plassere topp 3 i globale løp

Kjør fritt og spor treningen din
& # 8226; & # 8195; Spor maratontreningen din enten det er å gå, jogge eller løpe gjennom Free Run-funksjonen
& # 8226; & # 8195; Følg med på avstand, tempo og kaloriforbrenning for å se hvordan du vil legge deg opp under ditt neste løp

Bli med i JustMove-fellesskapet
& # 8226; & # 8195; Finn andre som deler din lidenskap for konkurranse og løper gjennom fellesskapsfeeden JustMove
& # 8226; & # 8195; Stolt av din plassering i et løp eller oppnå et nytt raskeste tempo hver dag.