Wonder | Tukea hormonikierukan käyttäjälle

Wonder on tukenasi, kun aloitat hormonikierukan käytön. Voit seurata vuotojen määrää ja merkitä muistiin, millainen olo sinulla on.
Sovellus kertoo, miten hormonikierukka vaikuttaa kehoosi ja oloosi. Saat tietoa siitä, millainen hormonikierukka on, miten se asennetaan, miten se toimii ja miten kuukautisesi voivat muuttua hormonikierukan asentamisen jälkeen.
Hormonikierukka vapauttaa kehoosi hitaasti ja tasaisesti pienen määrän keltarauhashormonia. Sovelluksen kierukkaopas kertoo kierukan vaikutuksesta raskauden ehkäisyyn ja kuukautisvuotoihin.
Voit valmistautua kierukan laittoon sovelluksen avulla. Saat täsmällistä tietoa siitä, miten kierukan asennus tapahtuu, miltä se tuntuu, mikä on normaalia, ja milloin kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin.
Kierukan käytön aloittaminen voi askarruttaa. Sovellus näyttää sinulle vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat hormonikierukkaa ehkäisyvälineenä, kehon hormonitoimintaa, kuukautiskiertoa, raskautta ja imetystä.
Wonder on myös kuukautiskalenteri. Voit merkitä sovellukseen muistiin helposti vuoto- ja tiputtelupäivät kierukan käytön aloittamisen jälkeen sekä sen, millaiselta olosi tuntuu.
Kalenterinäkymän avulla voit tarkastella vuoto- ja/tai tiputtelupäivien määrää ja olotilasi muutoksia pitkällä aikavälillä ja kertoa niistä tarvittaessa helposti terveydenhoitohenkilöstölle.
Sovellus on tarkoitettu tietyn hormonikierukan käyttäjille. Saat lisää tietoa lähimmästä ehkäisyneuvolasta tai gynekologiltasi ennen sovelluksen käyttöönottoa.
Read more
Collapse
Loading...

What's New

Analytics update and bug fixes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
November 13, 2019
Size
23M
Installs
100+
Current Version
1.0.2
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Bayer AG
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.