Përralla për fëmijë shqip

Contains ads
50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë përralla dhe kuize përkatëse për çdo përrallë. Përrallat janë me ilustrime dhe me zërim që e bën shumë më të lehtë mësimin e tyre. Ky aplikacion është në gjuhën shqipe dhe atë angleze.

Disa nga përrallat janë:

1. Dita e parë në shkollë
2. Luani dhe miu
3. Sorra e etur
4. Rrushi i papjekur
5. Breshka budallaqe
6. Qeni lakmitar
7. Luani lakmitar

Veti tjetër e aplikacionit është se disa nga përrallat janë të qasshme për perdoruesit, ndërsa disa përralla duhet të zhbllokohen. Ju mund të zhbllokoni përrallat nëse përgjigjeni pozitivisht në kuiz dhe fitoni pikë që nevojiten për zhbllokimin e përrallave, që e bën aplikacionin shumë të dobishëm sidomos për fëmijët e ciklit fillor!
Updated on
Mar 17, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Committed to follow the Play Families Policy

What's new

Bug fixes.