1 mijë+
shkarkime
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit

Rreth këtij aplikacioni

Mënyra më e mirë dhe e besueshme për të porositur teste laboratorike në internet!
MedExprex e bën të lehtë, konfidenciale dhe të besueshme porositjen e testeve tuaja laboratorike me ose pa kërkesën e mjekut. Ne ofrojmë një gamë të gjerë testesh laboratorike nga laboratorë klinikë të licencuar.
> Lehtë për t'u kërkuar
Kërkoni teste laboratorike duke zgjedhur nga lista, duke ngarkuar një imazh të kërkesës laboratorike, duke bërë një telefonatë për të kërkuar një test ose duke marrë një udhëzim mjeku me testet e duhura
> I përshtatshëm dhe i arritshëm
Programoni kërkesat laboratorike në ditët dhe orët tuaja të përshtatshme në vendndodhjen tuaj të preferuar. Gjurmo rezultatet e laboratorit ose gjendjet kronike për mirëqenien dhe qëllimet personale

Me MedExprez është jashtëzakonisht e rëndësishme që klientët të kenë informacionin më të saktë dhe të përditësuar të nevojshëm për të menaxhuar në mënyrë proaktive shëndetin e tyre dhe për të marrë vendime të informuara.

Ne mund t'ju bëjmë të merrni një rol më aktiv në shëndetin tuaj me analizat që mund t'i kërkoni me ose pa urdhër të mjekut
Përditësuar më
6 dhj 2021

Siguria e të dhënave

Siguria fillon me njohjen e mënyrës se si i mbledhin dhe i ndajnë zhvilluesit të dhënat e tua. Praktikat për privatësinë dhe sigurinë e të dhënave mund të variojnë bazuar në përdorimin, rajonin dhe moshën tënde. Këto informacione janë dhënë nga zhvilluesi dhe ato mund të përditësohen me kalimin e kohës.
Nuk ndahen të dhëna me palë të treta
Mëso më shumë për mënyrën se si e deklarojnë zhvilluesit ndarjen e të dhënave
Nuk mblidhen të dhëna
Mëso më shumë për mënyrën se si e deklarojnë zhvilluesit mbledhjen e të dhënave
Të dhënat janë enkriptuar gjatë transferimit

Ç'të reja ka

UI Improvement
Minor Bug Fixes