Hjertekampen

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Hjertekampen er en gratis og lavterskel treningsapp fra LHL. 3 x 30 minutter trim i uken vil gjøre underverker for din egen helse – og for folkehelsen i Norge. Det kan være en rask gåtur, enkle intervalløvelser eller styrketrening.

Målet er å forbedre din helse og forutsetter at du trener tre halvtimer hver uke. Treningsøktene passer for alle som ønsker å komme i bedre form. Hver økt vises i korte videosnutter og inneholder enkle intervall- og styrkeøvelser på 3 ulike nivåer.

Treningen er tilpasset de som er inaktive, i normalt god form eller har en funksjonsbegrensning.

Treningsøktene i Hjertekampen varer i 10, 20 og 30 minutter. Du kan gjennomføre dem i den rekkefølgen vi har lagt opp eller velge å gjøre andre aktiviteter/øvelser som gir høy puls på treningsdagene dine.

LHLs fysioterapeut Ona, kjente idrettshelter, lege og din egen mentaltrener viser øvelsene og rehabiliteringsteamet ved LHL-sykehuset Gardermoen hjelper deg med å gjennomføre øktene.

Hjertekampen er utviklet av LHLs leger og fysioterapeuter, og passer for alle som ønsker å komme i bedre form. Du trenger ikke noe treningsabonnement eller dyrt utstyr for å få bedre hjertehelse; Hjertekampen er gratis, motiverende og lett å følge – enten du begynner å trene for første gang på lenge, eller om du ønsker å trene mer systematisk for å få raskere fremgang.

Vi gir også tips og råd om kosthold, med inspirerende matoppskrifter!

Hjertekampen er en naturlig videreføring av LHLs mangeårige engasjement for - og fokus på - folkehelse, en av grunnpilarene i organisasjonens arbeid siden starten i 1943.
Updated on
Mar 1, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Personal info
This app may collect these data types
Personal info
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted