MerrJep Kosovë

4.0
774 reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Merrjep është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje të gjërave të reja dhe të përdorura në www.merrjep.com.
Merrjep.com është platforma më e madhe për tregti në Kosovë me mbi 1.300.000 shpallje nga kategoritë në vijim: Automjete, Vetura, Vendbanime, Elektronikë , Shtëpi dhe Familje, Sport dhe Rekreacion, Biznes dhe Punë, dhe shumë të tjera.

Vetëm me disa hapa, gjeni marrveshje të shkëlqyer dhe komunikoni drejtpërdrejt me shitësin.

Kërkoni shpallje përmes filtrave të kërkimit si lokacion, kategori, lloj të njoftimit ose me datë të publikimit. Ruani kërkimet me interes dhe shpalljet që ju pëlqejnë dhe ndani ato me miqtë!

Keni produkt që nuk ju nevojitet? Ofroni ndonjë shërbim ose punë? Njoftoni dhe shisni lehtë dhe shpejtë vetëm në tre hapa: Bëni disa fotografi, vendosni çmimin, përshkruani atë që e shisni dhe filloni të fitoni sot!

Opcionet të cilat i ofron aplikacioni mobile i Merrjep.com janë:
- Krijoni llogari ose kyçuni
- Postoni një shpallje të ri ose ndyshoni njoftimin ekzistues
- Kërkoni shpallje me filterin e lokacionit, kategorisë, llojit të shpalljes, datës dhe çmimit.
- Ruani kërkimin ose shpalljen duke klikuar zemrën sipër mbi listën me shpallje nga kërkimi i duhur, ose mbi fotografinë e shpalljes.
- Shikoni ofertën e shitoreve
- Kominikoni përmes thirjes, sms ose email.

Bashkohuni mijra përdoruesve të Merrjep.com - blini me çmim të shkëlqyeshëm dhe fitoni të holla nga produktet që nuk ju duhen!

Shkarkoni aplikacionin MerrJep.com falas dhe filloni me blerje ose shitje SOT! Thjesht. Lehtë dhe Falas

Dëshironi të dini më shumë për ne?
Vizitoni web-faqen tonë: https://www.merrjep.com

Për çdo pyetje rreth shpalljeve dhe mënyrës së shitjes apo blerjes na kontaktoni në:
Email: support@merrjep.com
Tel: 038 742 682

Shkarkoni aplikacionet e tjera:
MerrJep Shqipëri - https://play.google.com/store/apps/details?id=al.merrjep
MojTrg Srbija - https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrg
MojTrg Crna Gora - https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrg
Pazar3 Macedonia - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3

Na ndiqni!
MerrJep.com në Facebook 👉 https://www.facebook.com/MerrJepKS/
MerrJep_ks në Instagram 👉https://www.instagram.com/merrjep_ks/
MerrJep.com në LinkedIn👉https://www.linkedin.com/company/merrjep-com
MerrJep.com në Twitter 👉 https://twitter.com/merrjep
Updated on
Jul 10, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
4.0
774 reviews
mr man
July 20, 2022
Doesnt allow me to sign up, and it wont let me in the app now, it says "Status report does not indicate succ.." and thats it. Im really dissapointed in this app, id rather go on Facebook Marketplace.
5 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
November 7, 2018
announcements are managed faster and easier ie update and to add photos is straightforward therefore app is useful and makes use and administration of announcements more efficient
74 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Alban Visoka
October 4, 2021
Doesn't give no information on how to sign up also when you try and sell something it freezez on the bank transfer and doesn't make progress on anything, worst app ever
16 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

• Social Login Services have been fixed. You will be able to login to your MerrJep account with your Facebook/LinkedIn/Twitter/Yahoo/Google or Microsoft Account.
• Bug fixes and stability improvements
• Save ads / Save search results
• Filter icon has been changed
• Prices have been corrected