Update Latest Software:Phone Update Softwar Latest

Contains Ads

Met deze Software Update Latest Check-app kunt u automatisch regelmatig controleren of er updates in behandeling zijn voor al uw gedownloade apps en games, systeemapps.

Enkele belangrijke kenmerken
☞ Automatische update-controle
Krijg al uw lopende updates op één pagina, weet welke app bijgewerkte versies heeft in de Play Store.

☞ Update-meldingen
update-software helpt automatisch bij het controleren op de nieuwste updates en waarschuwt u wanneer ze beschikbaar zijn in de Play Store.Deze slimme functie van de app blijft de nieuwste updates controleren en stelt u in staat om de enige apps te realiseren waarvoor updates beschikbaar zijn in Google Play Store.

☞ Controleer Updates Gedownloade Applicatie
Controleer op updates voor al uw geïnstalleerde apps en games, bekijk de app uw recent geïnstalleerde apps en game op één pagina en controleer beschikbare updates.

☞ Bellerinformatie
Weet wie er zoekt en zoek handmatig naar nummers buiten uw contactenlijst

☞ Telefoongebruiksmeter
Houd de tijd bij die u besteedt aan uw telefoon en uw favoriete apps, vaardigheden, veel tijd die u gedurende een dag of week aan uw telefoon besteedt. dit kan u helpen bij het verminderen van verslaving aan hoge telefoongebruik.

☞ Enkele slimme acties
Toestemming: hoewel u de nieuwste software-app bijwerkt, ziet u alle rechten die worden gebruikt door geïnstalleerde apps op uw telefoon.

Apps eenvoudig verwijderen: verwijder ongewenste apps eenvoudig rechtstreeks vanuit de Update Software Latest-app.

☞ Play Store-versiecontrole
Bekijk de bijgewerkte Play Store-versie van elke app die op uw telefoon is geïnstalleerd.

Waarom u Update Software Update App installeert
Mogelijk moeten er meer dan 100 apps op uw telefoon zijn geïnstalleerd en u wilt die apps altijd up-to-date en de nieuwste op uw apparaat houden. Hiervoor hoeft u niet meerdere keren op app-updates te controleren in de Play Store. u krijgt eenvoudig de lijst met recentelijk bijgewerkte nieuwste apps met de functie Updates in behandeling automatisch met deze app en upgrade uw apps en systeem-apps en -games.

In de meeste gevallen worden deze updates op de hoogte van uw telefoon weergegeven wanneer de tijd klopt, behalve voor degenen die niet bereid zijn om een ​​seconde langer dan nodig aanwezig te zijn, kunt u de updates handmatig bekijken.

Bijwerken van de nieuwste software Met de nieuwste software kunt u controleren of er updates in behandeling zijn voor al uw gedownloade apps en systeemapps en games, systeemapps. bepaal wie u heeft gebeld met de slimme nummerherkenningsfunctie. en zoek een beller met nummerherkenning.

U hoeft alleen maar het apparaat te openen en op de app te klikken die u wilt bijwerken in de app-lijst. De lijst is opgesplitst in geïnstalleerde applicatie, systeemapplicatie en in afwachting van updates. Upgrade al uw apps en games met één aanraking.

De app blijft de bijgewerkte versies van al je geïnstalleerde apps controleren en kan je op de hoogte stellen als er een app is met een beschikbare update in de Play Store.

Enkele andere slimme functies
☆ Vlotte interface
☆ Gemakkelijk te gebruiken
☆ Gratis app met volledige functie
☆ Kleine APK-grootte

Binnen Update nieuwste software nieuwste
★ Remake van software-update
★ Updates voor Samsung
★ Updates voor games
★ Asistans voor Android
★ Weet wie er kijkt
★ Controleer datagebruik
★ Mobiele app-gebruiksdetails
★ App-gebruik Tracker
★ Uw uren, ken de gebruikstijd van uw app
★ beller-ID
★ Gratis app
Read more
Collapse
4.7
135 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Improve Update Software Latest 2021
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 13, 2021
Size
2.9M
Installs
1,000+
Current Version
1.4
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Smart Hurricanes
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.