Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Pemedic – Lưu giữ, quản lý và chia sẽ Hồ sơ bệnh án.
App đầu tiên về sức khoẻ và y tế ở Việt Nam hỗ trợ người dùng lưu giữ và quản lý các Hồ sơ bệnh án (Medical records) của mình một cách hệ thống, và giúp người sử dụng chia sẻ các bệnh án của mình với bác sĩ, giúp bác sĩ có các chẩn đoán bệnh và tư vấn chuyên môn chính xác hơn.

Pemedic – Đặt hẹn bác sĩ, trao đổi với bác sĩ dễ dàng.
Thay vì phải gọi điện đến phòng khám và chờ đợi, người dùng có thể dễ dàng đặt hẹn bác sĩ, gửi các thắc mắc hay trao đổi về quá trình điều trị của mình cho bác sĩ qua hệ thống tin nhắn của Pemedic và sẽ được bác sĩ trả lời nhanh nhất có thể.

Pemedic – Nhắc hẹn uống thuốc, nhắc hẹn bác sĩ hay lịch uống nước, nghỉ ngơi.
Người dùng có thể sử dụng hệ thống nhắc hẹn của Pemedic để tự thiết lập cho mình các hoạt động thường ngày cần thiết cho sức khoẻ, hệ thống sẽ giúp nhắc nhở theo mong muốn của người dùng. Đồng thời, người dùng có thể nhận được các lịch hẹn và nhắc lịch từ các phòng khám, bệnh viện trong hệ thống Pemedic.

Pemedic - Giúp phòng khám và bác sĩ quản lý bệnh nhân tốt nhất.
Hệ thống Đặt hẹn (Schedule) của Pemedic cho phép các phòng khám, các bác sĩ có thể quản lý việc đặt hẹn của cá nhân hay của tập thể một cách hệ thống và chuyên nghiệp. Hệ thống này hỗ trợ quản lý dữ liệu bệnh nhân theo từng ngày, từng nhóm giúp phòng khám và bác sĩ hệ thống hoá việc quản lý hàng ngày, tiết kiệm được thời gian và giảm sai sót.
Pemedic - Save, manage and share medical records.
App first health and health care in Vietnam supports users store and manage medical records (Medical Records) their systematic, and enables users to share medical records with their doctor, help doctors diagnose the expert advice and more accurate.

Pemedic - Appointment doctor, talk to your doctor easily.
Instead of having to call the clinic and waiting, the user can easily make an appointment doctor, send questions or talk about the treatment their doctor through the message system of Pemedic and will be doctors answer as quickly as possible.

Pemedic - Remind appointment medication, doctor appointments or calendar reminder to drink water and rest.
Users can use the appointment reminder system Pemedic to manually set their daily activities necessary for the health, the system will prompt the user as desired. At the same time, users can get the appointment and reminder calendar from clinics and hospitals in the system Pemedic.

Pemedic - Helping clinics and doctors manage patients with the best.
Appointment System (Schedule) of Pemedic allows clinics, doctors can manage the appointment of individual or collective systematically and professionally. The system supports data management of patients each day, each group of clinics and doctors help systematize the daily management, save time and reduce errors.
Read more
Collapse
4.5
6 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

- Cải thiện tốc độ
- Sửa một vài lỗi nhỏ
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 4, 2019
Size
22M
Installs
500+
Current Version
1.0.6
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
PEMEDIC LIMITED COMPANY
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.