Ro Yoga

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Dyrk yoga, hvor du er med Ro Yoga - dit personlige online-yogastudie. Som medlem har du ubegrænset adgang til vores evigt voksende yogaunivers - så kan du nemt styrke velværet i krop, sind og sjæl, hvor og hvornår det end passer ind i din hverdag. Om du er nybegynder eller øvet, søger bevægelse eller hvile, har 20 eller 50 minutter, så finder du på Ro Yoga noget der passer til dig.


NEM & TRYG HJEMMEYOGA

Med Ro Yoga kan du nemt og trygt dyrke yoga i din stue eller på farten. Din underviser, Simone, guider dig sikkert igennem og inspirerer til at udfordre dig selv, hvor du kan, og tage en pause, når du har behov for det. Hvornår end du vil.


TAG DIN PRAKSIS MED DIG

Du skal bare have en måtte, gulvplads, og internetadgang - så er du godt i gang. Du kan bruge Chromecast til at afspille på dit TV - nemt og enkelt!


NYT INDHOLD HVER UGE

Vores yogaunivers vokser med nye videoer hver uge, så du nemt kan finde noget til dit behov. Stilarten er hovedsageligt Hatha/Vinyasa og Yin yoga, og du finder også masser af afspændinger og meditationer.


PERSONLIGT UNIVERS

Hos Ro Yoga er du som medlem vores 1. prioritet. Derfor har du mulighed for at stille spørgsmål relateret til din praksis, og du kan komme med ønsker til nye videoer.


Har du spørgsmål, kommentarer eller feedback? Så vil vi elske at høre fra dig! Fang os på mailto:support@royoga.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.
Updated on
Jun 12, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Messages and App activity
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Kære yogier,
En del af jer har oplevet problemer med at åbne Ro Yogas app op. Denne udgave af appen løser det underliggende problem. Vi undskylder meget og håber, at I ikke kommer til at opleve lignende problemer.