Mindfulness På Dansk

In-app purchases
5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Denne mindfulness app er til dig, der søger indre ro og velvære. Mindfulness er at træne din opmærksomhed og skifte fra en tilstand af handling til en tilstand af væren.

Du tager en pause fra dine to-do-lister og flytter opmærksomheden væk fra tankerne og ned i kroppen, og på denne måde træner du, at være mere nærværende og tilstede i dette øjeblik.

App’en indeholder alle de basale mindfulness øvelser, som de anvendes i den oprindelige Mindfulness Baserede Stress Reduktion (MBSR). Det gælder: Bodyscan, Yoga, Meditation og Loving Kindness, desuden Smertehåndterings- & Søvnøvelser, der alle bidrager til, at du får en afbalanceret tilstand i krop og sind. Derudover har vi tilføjet vores unikke album "Mindfulness for Gravide", der er specifikke øvelser tilegnet til dig der er gravid. Øvelserne er i forskellig længde fra 5 - 30 minutter, og er derfor både egnet til at udføre som korte pauser i løbet af dagen eller derhjemme, hvor du sætter mere tid af til at prioritere dig selv og din egen trivsel. App’en vil således f.x. kunne aflyttes via høretelefoner i bus/tog eller evt. i korte pauser på arbejdet.
Forskningen viser at 10-20 minutters daglig mindfulness praksis kan have stor effekt ved en lang række stressrelaterede tilstande.
Yogaøvelserne er enkle og nænsomme og kan udføres af de fleste - også smertepatienter og gravide (enhver må selvfølgelig tage sine personlige forbehold og respektere egne grænser).
Ét yogaalbum er tilegnet søvnproblemer og giver med de nænsomme øvelser en håndsrækning dels til at starte og dels til at afslutte dagen med mindfulness træning.

Øvelserne er tænkt som en hjælp til selvhjælp, ligesom App’en vil være fortrinlig såvel i tilknytning til et fysisk mindfulness kursus eller forløb, men kan også sagtens anvendes af alle, der på egen hånd ønsker hjælp til at opnå en tilværelse med mere nærvær, ro og egenomsorg. App’en kan derfor bl.a. anvendes ved:

Stress
Uro
Angst
Depressive tilstande
Graviditet
Kriser
Kroniske og Forbigående Smerter (Smertehåndtering)
Stressforebyggelse
Egenomsorg
Søvnproblemer
Manglende nærvær
o.s.v.

App’en indeholder over 15 timers guidede øvelser, og der er mere i støbeskeen.

Prøv denne mindfulness app og få én uges gratis adgang til alle de guidede meditationer.
Med mindre app’en afmeldes inden prøveperiodens udløb fortsætter abonnementet til en pris af 19kr pr måned indtil evt. udmeldelse. Uden abonnement er der adgang til enkelte øvelser.

Såfremt du ønsker at eje øvelserne er der udgivet albums på iTunes og Google Play under navnet Mindfulness på Dansk. Her kan du downloade dem til din musikafspiller.

Ansvarsfraskrivelse:
Intensionen med Mindfullness appen er at bringe dig mere ro og balance, men øvelserne skal ikke anvendes som erstatning for professionel psykologisk eller lægelig behandling. Anvendelse af øvelserne sker på brugerens eget ansvar, ligesom enhver utilsigtet og uhensigtsmæssig udbytte af øvelserne bør føre til ophør af træningen. Så er du i tvivl om, hvorvidt du i din situation ville kunne profitere af træningen, bør du kontakte din psykolog, læge eller anden sundhedsprofessionel, der har kendskab til dig og din tilstand. Hensigten med øvelserne er, at du efterhånden opnår større trivsel og velvære.

Må du have glæde og gavn af øvelserne i app’en fra Mindfulness på Dansk.
Updated on
Mar 12, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance
This app may collect these data types
Location, Personal info and 3 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

• Vi tilbyder nu individuelle mindfulness forløb.
• 3 nye albums, bl.a. "igang med mindfulness"
• Nyt samarbejde med Dansk Mindfulness Akademi.
• v. 1.6.3 Automatiske fejlopsigelser for abonnement rettet

v. 1.5
• Afspilningsfejl rettet på Android 9.
• 3 nye albums.
• 2 nye Bodyscan øvelser
• Flere tracks redigeret bl.a. for optimeret lyd.
• Bedre balance i lydstyrken ml. gongs og guiding
v1.2 + Nyt mindfulness album til dig der er gravid!