Gatime Shqiptare

Contains ads
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Receta gatimi nga Gatime Shqiptare. Instalo aplikacionin zyrtar të websites më të lexuar shqiptar rreth ushqimit.

25,000+ receta gatimi,video receta, teknika dhe shumëçka tjetër në lidhje me botën e ushqimit.

GatimeShqiptare.com është portali më i vizituar dhe lexuar në tregun shqiptar në fushën e ushqimit. Mijëra receta, fotografi, komente dhe diskutime zhvillohen në platformën tonë çdo muaj.

Në këtë aplikacion ju do të gjeni receta gatimi nga kategori të ndryshme, menu të recetave për festa dhe raste të ndryshme, këshilla se si të jeni më efikas në kuzhinë etj

Disa nga veçoritë e aplikacionit përfshijnë:
Receta gatimi (përbërësit + udhëzimet hap pas hapi bashkë me fotografi)
Video receta (video të shkurta me udhëzime të detajuara)
Menu (koleksione të recetave për festa dhe raste të ndryshme)

Forma e kërkimit (çdo recetë që ju bie në mendje mund ta gjeni tek ne)

Disa nga kategoritë e recetave që do ti gjeni në këtë aplikacion përfshijnë:
Tradicionale (koleksioni më i madh i recetave tradicionale shqiptare)
Ëmbëlsira
Brumëra
Mishëra
Gjellëra
Sallata
Pije
Supa
Pasta
Antipasta
Pjata Kryesore
Salca
etj…
Updated on
Sep 28, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Gatime Shqiptare
Receta Gatimi
Kuzhina Shqiptare