Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Access4you - a világ, veled!

Akadálymentes helyek és információk minden élethelyzetben, minden igényre.

Elindulnál, de nem vagy biztos abban, hogy a hely akadálymentes? Szükséged van egy megbízható és hiteles forrásra, ami segít megtalálni a számodra megfelelő környezetet és szolgáltatásokat? Több információra van szükséged az akadálymentességről?
Az Access4you megbízható társad lesz az akadálymentes világ felfedezésében!

Keress akadálymentes helyszíneink között kávézót, éttermet, szálláshelyet, bankfiókot és sok egyéb helyszínt speciális igényeidnek megfelelően. Állítsd be profilodban, hogy milyen speciális igényű érintetti csoporthoz tartozol, válassz a kategóriák közül, és már böngészhetsz is a hozzáférhető helyek között. Ha több információra van szükséged, részletes adatokat és fotókat is találsz lépcsőkről, bejáratról, elérhető technológiákról, a rámpa dőlésszögéről, de még azt is megtudhatod, hogy segítőkutyádat friss vízzel várják-e!

Milyen lehetőségeid vannak az Access4you alkalmazásban?
- saját profilbeállítás szerint találd meg a neked megfelelő helyszínt 8 kategóriánk közül: szállás, vendéglátás, vásárlás, irodaház, kultúra, sport, egészségügy, ügyintézés
- keress térkép alapján a hozzád közel eső területen
- tudj meg mindent a helyszín akadálymentességéről: kinek akadálymentes, milyen a külső környezet, milyen műszaki és technológiai adottságai (indukciós hurok, táblarendszer, okoseszköz…) vannak, illetve az elérhetőségeket és közösségi média felületeket is összegyűjtöttük neked,
- a részletes információkat mappákba gyűjtve ismerheted meg, hogy könnyebben eligazodj az információk között
- amennyiben hozzájárulsz, hetente egy értesítést küldünk a frissen tanúsított helyszínekről
- ha megtaláltad a tökéletes helyszínt, Google Maps integrációval segítünk az útvonalban

A helyszíneket személyesen mérjük fel és ellenőrizzük, rehabilitációs szakmérnökökkel közösen kidolgozott szempontrendszer alapján.

Az Access4you-nál elkötelezettek vagyunk az akadálymentes felhasználói élmény iránt, ezért kérünk, hogy ha kérdésed van az applikáció működésével kapcsolatban, vagy hibát észlesz, kérlek küldj egy e-mailt az info@access4you.io címre!

Visszajelzéseid alapján az alkalmazást folyamatosan javítjuk.
Access4you - the world, with you!

Barrier-free places and information in all life situations, for all needs.

Would you like to go, but aren't you sure the place is barrier-free? Do you need a reliable and credible resource to help you find the right environment and services for you? Need more information about accessibility?
Access4you will be your trusted companion in exploring the barrier-free world!

Find our barrier-free locations for cafes, restaurants, accommodations, bank branches and many more to suit your special needs. Set your special needs stakeholder group in your profile, choose from categories, and browse the places available. If you need more information, you’ll also find detailed data and photos of stairs, entrances, available technologies, ramp inclinations, but you can even find out if your help dog is waiting with fresh water!

What options do you have in Access4you?
- according to your profile setting, find the right place for you from our 8 categories: accommodation, hospitality, shopping, office building, culture, sports, healthcare, administration
- search for a map of the area near you
- find out all about the accessibility of the venue: who has a barrier-free environment, what the external environment is like, what are the technical and technological features (induction loop, tablet system, smart device össz), and we have collected contact information and social media interfaces for you,
- Collect detailed information in folders to help you navigate through the information
- if you agree, we'll send you a weekly notification of newly certified locations
- Once you've found the perfect location, we'll help you with Google Maps integration

The sites are personally assessed and inspected based on a set of criteria developed jointly with rehabilitation engineers.

At Access4you, we are committed to a barrier-free user experience, so please feel free to email us at info@access4you.io if you have any questions about how the app works or if you encounter an error!

Based on your feedback, we are constantly improving the app.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Ez az Access4you applikáció első változata. Segíts nekünk a fejlesztésben és írd meg észrevételeid az info@access4you.io címre!
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
September 3, 2020
Size
7.7M
Installs
10+
Current Version
1.3
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Access4you International
Developer
Access4you International Kft. 1094 Budapest Páva utca 13.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.