Actic

In-app purchases
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Actics app är din kompletta träningsapp där du som medlem hittar både praktisk information och inspiration till träning! Du kan planera och följa upp all din träning, hitta inspiration och kunskap kring träning. Du får tillgång till över 280 onlinepass i Actic Anywhere. Du bokar gruppträningspass, hantera ditt medlemskap och tar del av nyheter från Actic direkt i din telefon. Det ska vara lätt att träna för livet!

* Planera och följ upp din träning med kalender och statistik
* Boka gruppträningspass
* Ta del av över 250 onlinepass för framförallt egen styrketräning på gymmet men också för hemmaträning och uteträning
* Ta del av över 30 digitala gruppträningspass
* Köpa bootcamps och PT online
* Hitta nyheter, inspiration och påminnelser från oss på Actic
* Hitta dina träningsvänner, skapa utmaningar och hejja på varandra!
* Hantera ditt medlemskap samt finna digital inpassering till gymmet

Appen passar utmärkt både för den befintliga Actic medlemmen men även för övriga träningssugna på alla nivåer.

Följ upp din Träning
Appen innehåller en loggbok där du kan schemalägga din träning och skapa egna pass. Du kan även följa upp och få statistik över din träning. Genom att koppla upp din personliga träningsklocka eller annan utrustning till appen följer du enkelt din träningsresa och får en komplett bild över all träning som du utför.
Du kan även följa, bli inspirerad och boosta dina vänners träning direkt i appen.
Actic gör det lätt och roligt för dig att utvecklas och inspireras i din träning och varje vecka kommer nya träningspass som ska utmana och inspirera dig att nå dina mål. Happy Training!

Koppla ihop med Apple Hälsa för att automatiskt logga steg och vikt i din träningsdagbok.


Pass
Ta del av över 250 träningspass framförallt egen styrketräning på gymmet men också för hemmaträning och uteträning.
Passen innehåller filmade övningar för att du enkelt ska kunna bli guidad i din träning och få hjälp hur du ska utföra övningar på rätt sätt. Passen är komponerade av en utbildad instruktör och du kan välja pass från en rad kategorier så som; Styrka, Uthållighet, Rörlighet, Högintensiv träning och Meditation. Det finns både långa och korta pass. Actic Anywhere uppdateras löpande med nya pass.

Program
Actic Anywhere innehåller även ett flertal program och det kommer ofta nya. Ett program innehåller ett antal pass som du ska genomföra i syfte att nå ett specifikt mål. Du kan själv bestämma och schemalägga när passen i programmet ska ske. Programmet pågår ett antal veckor. Här får du hjälp att hålla din träningsdisciplin och nå det mål programmet syftar till. Du kan även bjuda in och utmana en kompis att köra samma program.

Bootcamps
I appen finns det under perioder tillgång till Bootcamps. Bootcampsen börjar en vid en viss tidpunkt och håller på ett antal veckor. Du blir guidad av en coach under perioden som bootcampen är aktiv. Dra ihop ett gäng vänner eller kollegor och ha kul ihop.

Gruppträning
När man inte har möjlighet att ta sig till gymmet för att genomföra ett gruppträningspass möjliggör appen att du kan köra Actic Anywheres gruppträningspass när det passar dig. Passen är filmade och du får guidning i din träning. Passen uppdateras löpande och det finns olika kategorier av pass att välja mellan. Gruppträningen sker utan utrustning och fungerar utmärkt som hemmaträning.

PT online
Vill du ha en personlig tränare men har inte alltid möjlighet att komma till gymmet. Då erbjuder appen dig en personlig tränare online. Din personliga tränare kommer coacha dig och ge dig skräddarsydda pass för att du ska utmana dig själv, nå dina mål och hitta glädje i din träning.
Updated on
May 3, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Buggfixar och prestandaförbättringar.
Förbättrad ljudspelare i pass och uppgifter