10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Forskare vid Göteborgs universitet har upptäckt att något så enkelt som en kvart med ett digitalt verktyg varannan vecka kan förbättra hälsan och ge ett nytt sätt att må bättre, hantera livets upp- och nergångar och förebygga eller hantera livsstilssjukdomar.

Vi expanderar nu studien om verktyget och välkomnar dig att delta i en av Sveriges största satsningar för att befrämja folkhälsan. Du får tillgång till verktyget under tre år och vi analyserar i vilken grad verktyget förbättrar din hälsa, ditt välmående och förebygger sjukdom. Studien är kostnadsfri.

På verktyget vävs stora livsfrågor samman med konkreta tips på små förändringar i vardagen som kan påverka din hälsa. Du får utforska hur stress och motion påverkar varandra, hur dygnsrytmen kopplas till åldrande, hur din syn på tillvaron i stort färgar dina matvanor.

Du är välkommen att delta oavsett boendeort i Sverige. Du använder verktyget via appen eller via nätet på egen hand och får tillgång till en rad tips och vetenskapliga fakta att reflektera över.

Verktyget bygger på att hälsa handlar mer om att bli hel och harmonisk som människa än om att räkna steg och kalorier. Det syftar till att stimulera tankar och ge aha-upplevelser som hjälper dig hantera livets upp- och nergångar.

Studien är godkänd av Etikprövningsmyndigheten och är kostnadsfri. För att vetenskapligt analysera effekterna får 80% tillgång till verktyget medan 20% slumpmässigt fördelas till en kontrollgrupp utan tillgång till det.
Updated on
Jul 7, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Kärnfrågor är nu en egen tabb med mer innehåll
Blodprovssvar visas i Dagboken

Möjlighet att avsluta konto från Profilsidan.

Ett antal förbättringar och buggfixar.