Kartela

5.0
156 reviews
5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Bashkohuni me përdorues të Kartela dhe ruani të gjitha kartelat e tua të besnikërisë në një aplikacion falas.


DIGJITALIZONI KARTELAT TUAJA TË BESNIKËRISË
Zvogëlojeni portofolin tuaj duke skanuar kodin në kartelat plastike brenda pak sekondash.


SHIKONI PIKËT ME KARTELA
Kurdoherë që jeni duke blerë, vetëm hapeni kartelat tuaja të besnikërisë në telefonin tuaj dhe e skanoni barkodin nga arkëtari për të marrë pikët tuaja.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në hi@tenton.al
Updated on
Apr 17, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Location and App info and performance
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

Ratings and reviews

5.0
156 reviews
A Google user
February 25, 2020
Great usability, awesome and simple design, very useful 😍
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Enver Sheholli
June 30, 2022
Nothing new , I cannot see the news on Kartela it shows me unauthorized no more adds in booklets
2 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
March 29, 2019
Very creative and professional
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

- Rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në hello@tenton.co

App support