Lâm chung quan hoài​

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

“chết không phải là việc vui, cũng không phải là việc buồn, mà là một việc Phật sự trang nghiêm”. Pháp Cổ Sơn đề xướng việc chăm sóc, là chăm sóc toàn bộ sinh mệnh, từ lúc con người được sinh ra, đến thiếu niên, tráng niên ( 30 – 40 tuổi), cho đến già, các giai đoạn của cái chết với nhân sinh, đều nằm trong phạm vi bao dung, giúp đỡ và chăm sóc. Nhất là đối với cái chết ngay trước mặt, chúng ta luôn cảm thấy bất lực, rốt cục nên làm sao để đối mặt với việc cuối cùng của sinh mệnh này?

“Lâm chung quan hoài” APP ghi lại của Hòa thượng Thánh Nghiêm qua bài “Sự tôn nghiêm của sinh và tử”, “vì sao phải làm Phật sự”, “Siêu độ vong linh có tác dụng không”, “Làm thế nào để có thể vãng sinh về Tây phương cực lạc”… với 17 loại sách và phim ảnh, lấy văn tự bình dị gần gũi con người để giới thiệu về “sinh tử quan” của Phật giáo, khiến cho cái chết không còn bi thương và đâu khổ, hơn nữa dạy bảo chúng ta lúc đối mặt với hiện thực của cái chết, làm sao mới có thể khiến người thân hay ban bè khi sắp lâm chung đạt được lợi ích. Hơn nữa học tập được cách phải làm sao vận dụng Phật pháp với cuộc đời này một cách bình an, hạnh phúc, và bước tới một tương lai tràn đầy hi vọng.
"The death is not fun, nor is the sad, but rather as a Buddhist solemnity". Dharma Drum Mountain and initiation of care, which is care for the whole life, since humans are born, to teens, adult (30-40 years old), until old age, the stage of death with people born, all within tolerance, help and care. Especially for death in front, we feel powerless, so ultimately how to face the end of this life?

"General Lam caring" APP's logging Venerable Sheng Yen through the song "The dignity of life and death", "why do the Buddha," "souls have no effect," "How to be reborn in the Western Paradise "... with 17 kinds of books and movies, simple scripts get people closer to introducing" the life and death "of Buddhism, makes no tragic death and suffering, teach us more time to face the reality of death, how can that relatives or friends when dying to achieve the benefits. Further study is how to how to apply Dharma to life in a peaceful, happy, and walked over to a future filled with hope.
Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Updated
January 14, 2016
Size
11M
Installs
100+
Current Version
1.0.0
Requires Android
2.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Dharma Drum Mountain
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.