Từ điển Y khoa - Diseases Dictionary Medical

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Ứng dụng từ điển y học miễn phí hoàn toàn Ngoại tuyến & Miễn phí có chứa các rối loạn y học và các bệnh về y học với các định nghĩa, triệu chứng, nguyên nhân và thông tin điều trị chi tiết.

Cuốn sổ tay bệnh tật này có thể hoạt động như một cố vấn lâm sàng để tự chẩn đoán và cũng có thể được dùng để tra cứu các triệu chứng, bệnh tật và điều trị. Bệnh miễn phí từ điển y học miễn phí tải xuống giống như một Bác sĩ MIỄN PHÍ tại nhà về các bệnh thông thường và các mã điều trị.

Từ điển bệnh FREE - Tính năng ứng dụng Y khoa:
- Hoạt động ngoại tuyến mà không có internet.
- Mô tả chi tiết tất cả các điều kiện và bệnh tật chính.
- Thông tin về điều trị bệnh cho tất cả các điều kiện y học và các triệu chứng cùng với thông tin thuốc, tương tác thuốc và tác dụng phụ ma túy.
- Sách tham khảo y khoa và từ điển bao gồm tất cả các thuật ngữ y khoa và từ viết tắt.
- Thông tin thuốc theo toa cùng với mô tả về thuốc được cung cấp trong phần điều trị.
- Bác sĩ tham khảo bàn và từ điển dược phẩm.
- Một hướng dẫn túi miễn phí tiện dụng cho y tá để sử dụng như một hướng dẫn khẩn cấp.

Ai có thể sử dụng từ điển bệnh miễn phí này:
Các chuyên gia chăm sóc sức khoẻ, dược phẩm, bác sĩ, y tá bệnh viện, sinh viên y khoa, chuyên viên điều dưỡng, dược sĩ, trợ lý bác sĩ và cho sinh viên làm việc thực hành lâm sàng và bệnh xá.

Chú ý :
Ứng dụng này không thể và không nên thay thế một dược sĩ hoặc tư vấn bác sĩ. Nội dung ứng dụng chỉ dành cho mục đích tham khảo và mục đích giáo dục. Tham khảo với bác sĩ trước khi sử dụng bất kỳ thông tin nào trong ứng dụng này.
Medical dictionary app completely free Offline & Free containing medical disorders and diseases of the medicine with the definition, symptoms, causes and treatment detailed information.

This illnesses handbook can operate as a clinical advisor for self-diagnosis and can also be used to look up the symptoms, diseases and treatments. Disease free medical dictionary free download like a FREE doctor at home on common illnesses and the treatment code.

FREE medical dictionary - Medical applications Features:
- Works offline without internet.
- Detailed description of all the conditions and diseases.
- Information on the treatment of all medical conditions and symptoms with drug information, drug interactions and side effects of drugs.
- Medical Reference Book and Dictionary includes all medical terminology and abbreviations.
- Information prescription drugs along with a description of the drug is provided in the treatment.
- Physicians Desk Reference and pharmaceutical dictionaries.
- A free pocket guide handy for nurses to use as an emergency guide.

Who can use this free medical dictionary:
Experts healthcare, pharmaceutical, physician, nurse, hospital, medical students, professional nurses, pharmacists, physician assistants and students working in clinical practice and clinic.

Attention :
This app can not and should not replace a pharmacist or physician consultation. App content is only for reference purposes and for educational purposes. Consult with your doctor before using any information in this application.
Read more
Collapse
5.0
48 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
October 30, 2018
Size
28M
Installs
5,000+
Current Version
5.17.26
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
UITS
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.