Capriciile iubirii

amalgama
4
Free sample

Apărută la cinci ani după Dama cu camelii,  această nouă reuşită a celebrului autor francez Alexandre Dumas fiul (1824-1895) ilustrează încă o dată marele talent al prozatorului.Capriciile iubirii:  personaje vii, bine conturate, situaţii neaşteptate, analiză psihologică de mare fineţe, un final neaşteptat, toate elementele de forţă ale celui care a zugrăvit ca un adevărat maestru viaţa mondenă a epocii sale.

O mică bijuterie epistolară, tradusă pentru prima dată în limba română, pe care editura Amalgama v-o oferă în format eBook.

Alexandre Dumas fils, Un Paquet de lettres, 1853

Read more
Collapse
4.5
4 total
Loading…

Additional Information

Publisher
amalgama
Read more
Collapse
Published on
Oct 24, 2016
Read more
Collapse
Pages
61
Read more
Collapse
ISBN
9786068679471
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Epistolary
Fiction / Romance / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Într-un oraș divizat, un bărbat descoperă că iubirea îți poate schimba viața pentru totdeauna.

Thomas Nesbitt este scriitor, un bărbat de vârstă mijlocie, proaspăt divorțat, care trăiește o viață foarte retrasă în statul Maine. Solitudinea îi este întreruptă, într-o dimineață de iarnă, de sosirea unui pachet din Germania. Numele expeditorului îl bulversează complet: este cel al femeii cu care a avut o pasională poveste de dragoste cu 36 de ani în urmă, în Berlinul divizat și bântuit de umbrele Războiului Rece.

Refuzând inițial să afle conținutul pachetului, Thomas este forțat în cele din urmă să se confrunte cu un trecut despre care nu a discutat cu nimeni vreodată. Retrăiește acele câteva luni petrecute la Berlin, în timpul cărora a descoperit, pentru prima și singura dată în viață, puterea deplină, extraordinară a iubirii adevărate.

O poveste de dragoste de o intensă forță emoțională, desfășurată pe un fundal istoric tulburător, Clipa explorează motivele pentru care ne îndrăgostim și modul cum o facem, dar și felul în care proiectăm, asupra persoanei iubite, ceea ce sufletul nostru caută cu disperare.

„Kennedy este maestrul poveștilor de dragoste cu răsturnări de situație dintre cele mai neașteptate. Un roman pur și simplu senzațional.“ – The Times

„Kennedy surprinde Clipa dragostei la prima vedere.“ – Vanity Fair

„Tristețea care învăluie acest roman îl face să fie mai mult decât o recreare autentică a unor vremuri tulburi. Ridicând o serie de probleme etice, Kennedy se întreabă în ce măsură suntem captivii istoriei.“ – The Independent

„Romanele de largă respirație, care să acopere mai multe decenii și care să cuprindă drame profunde sau conflicte politice majore – pe scurt, care să debordeze de viață și de adevăruri dureroase – sunt un lucru rar în ziua de azi. Așadar, să ne bucurăm că-l avem pe Douglas Kennedy.“ – Daily Mirror

©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.