Maan mahti

BoD - Books on Demand
3

Kristallit ovat suojelleet Nemuriaa aikojen alusta saakka. Kun Senna saa tilaisuuden lähteä Maakristallin temppelin temppelineidon oppiin, hän jättää pienen kotikylän taakseen. Temppeliin käy myös raisun Momin tie, kun vanhemmat haluavat parantaa hänen mahdollisuuksiaan hyvään naimakauppaan. Astara liittyy tietämättään kristallien ja papitarten ylivaltaa vastustavan joukon riveihin tarvitessaan rahaa elämiseen. Kolmen nuoren naisen polut kohtaavat, kun vastakkaiset voimat lyövät yhteen. Säilyykö maakristallin mahti vai koittaako uusi aika? Maan mahti on julkaistu aiemmin ainoastaan e-kirjana, nyt se on saatavilla myös painettuna.
Read more
Collapse

About the author

Anna Kaija on vuonna 1984 syntynyt esikoiskirjailija. Kirjoittamisen hän on aloittanut jo alakouluikäisenä ja fantasia vei hänet mennessään muutamia vuosia myöhemmin. Kirjojen lisäksi hän kirjoittaa Pelit-lehden kumppaniblogia Level up! - Fanitytön ajatuksia peleistä ja pelaamisesta. Koska videopelit ovat lähellä hänen sydäntään, hän myös ammentaa niistä inspiraatiota teksteihinsä.

Read more
Collapse
4.0
3 total
Loading...

Additional Information

Publisher
BoD - Books on Demand
Read more
Collapse
Published on
Jan 18, 2017
Read more
Collapse
Pages
240
Read more
Collapse
ISBN
9789523398917
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Fiction / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.