Terapie prin scris

· Google Play Books
4.7
73 reviews
Ebook
228
Pages
Eligible

About this ebook

Sunt om in toata puterea cuvântului viu si inevitabil trec prin viata luptandu-ma cu focul, apa si pamantul sau lasandu-ma in voia aerului. Uneori am iluzia ca detin controlul, alteori refuz sa cred ca stiu ceva. Scrisul este ancora pe care am aruncat-o din loc in loc, avand credinta ca scris fiind este adevarat si durabil.Terapie prin scris este un loc primitor pentru cei care stiu cat de benefica este terapia prin citit.


Toti simtim uneori nevoia sa ne retragem pentru scurte intervale de timp din aglomeratia zilelor pentru a ne regasi ritmul, iar acesta este locul unde timpul isi incetineste fuga si ne ingaduie dreptul la contemplare.


Viata este atat de surprinzatoare, iar noi prea des suntem prea ocupati sa-i admitem bogatia. Ii surprindem sclipirile in fiecare zi, insa mult prea rar ne oprim sa le culegem si sa le ducem cu noi mai departe.


Terapie prin scris este locul in care am adunat toate sclipirile revelatiilor aduse de vreo idee, persoana sau experienta intalnite de-a lungul zilelor mele, timp de cinci ani. Le-am recunoscut autenticitatea si le-am pastrat scrise in acest loc ferit de graba, apoi le-am impartasit cititorilor mei anonimi.


Iti doresc sa te bucuri de aceasta oaza de liniste si contemplare in compania randurilor mele, asa cum a fost pentru mine cand le-am scris si de fiecare data cand le recitesc.


Nu intamplator este primul ebook pe care il lansez in online, dupa trei carti publicate prin intermediul editurilor.

Toate textele adunate in volumul de fata au fost publicate ralucabarbu.ro.

4.7
73 reviews
Marilena Blajian
October 3, 2019
O incantare de carte, autoarea scrie atat de frumos romanesc, atat de placut de citit, din primele pagini te transporta intr-un loc unde te simti acasa, iti creeaza acea atmosfera interioara lejera pe care toti ne-o dorim atunci cand cautam relaxarea. Sunt impresionata si de aceea voi citi fiecare bucata de literatura pe care aceasta fata atat de talentata ne-o va darui in unicul ei. A book of pure delight, the author writes so beautifully Romanian, so pleasant to read, from the first pages transports you to a place where you feel at home, creates that light interior atmosphere that we all want when we seek relaxation. I am impressed and that is why I will read every piece of literature that this talented girl will give us in her uniqueness.
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Cosmina Samoila
September 4, 2019
"Terapia prin scris" a Ralucai te duce cu gândul la vechi pasiuni din copilărie, niciodată actualizate, niciodată puse în practică din lipsa de timp, de curaj, de nebunie.... Pasiunea ei pentru scris, pare ca ii da aripi sa atingă noi orizonturi , sa rupă bariere de neoprit, sa treaca dincolo de curcubeu! Citind-o , mie mi-a deschis parca o usa spre noi începuturi, un curaj nebunesc de a-mi actualiza visurile de demult!
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Aurora M
September 4, 2019
Raluca is a different kind of writer and this is a different kind of reading about a different kind of therapy. This book is to be lived and not just leafed through. Highly recommended.
3 people found this review helpful
Did you find this helpful?

About the author

Raluca Barbu, scriitoare româncă originară din Piteşti și adoptată de Cluj-Napoca timp de 20 de ani, locuieşte momentan în Statele Unite ale Americii. Cu studii la Facultatea de Istorie și Filosofie Babeș Bolyai, un deceniu de experiență într-una dintre cele mai mari corporații din România și 5 ani dedicați PR-ului și marketing-ului, se păstrează fidelă literaturii și scrie proză de parcă ar trăi două vieți distincte.

Raluca este om în toată puterea cuvântului viu și inevitabil trece prin viață luptându-se cu focul, apa și pământul sau lăsându-se în voia aerului. Uneori are iluzia că deține controlul, alteori refuză să creadă că știe ceva. Scrisul este ancora pe care a aruncat-o din loc în loc, având credința că, scris fiind, este adevărat și durabil.

Până în prezent a aruncat 5 ancore, fiecare fixată în vârste diferite:

Raluca Barbu – “Vacanță americană. 20.000 de km în vestul sălbatic” – Google Play Books, 2020, Chicago, USA

Raluca Barbu – “Terapie prin scris”, Google Play Books, 2018, Chicago, USA

Raluca Marchiș – „Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă”, Editura Herald, București, România 2014; ediția a II-a, Google Play Books, Chicago, USA, 2020

Raluca Marchiș – „Corporatistul”, roman, Editura Tracus Arte, București, România 2012

Raluca Barbu – „Orașul din viața mea”, Editura Grinta, Cluj-Napoca, România 2007

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.