Cronici De La Capătul Pămîntului (Romanian Edition)

· TexaRom LLC
3.9
17 reviews
Ebook
401
Pages
Eligible

About this ebook

Cititorul merita ca un scriitor de talent sa se intoarca si de la capatul Pamintului pentru a-i da seama de puterea lui de creatie. Cronicile... exact asta fac, ii arata cititorului roman toate directiile in care canadianul Costi Gurgu produce text literar. Pentru o mai usoara orientare, cititorul se paote folosi de etichetele cunoscute: science fiction, fantastic, mainstream. Va intelege ca sint doar conventii necesare unor elemente de continut si nu limitari critice ale creatiei ca atare a lui Costi Gurgu, unitatea de stil si forta imaginarului acestuia fiind prezente de la inceput pina la sfirsit, indiferente etichetarii. De la basm la horror, de la fantasy la science-fantasy si mainstream, Costi Gurgu poate totul si scrie totul. (Catalin Badea-Gheracostea)

Ratings and reviews

3.9
17 reviews
Nitu Stefan
April 14, 2023
Foarte importantă pentru o lectura plăcută și relaxantă
Did you find this helpful?

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.