Mi-ai promis că vom muri împreună

· Cristina Boncea
2.0
1 review
Ebook
217
Pages

About this ebook

Cristina Boncea este o prodigioasă autoare care, la doar 20 de ani, a publicat deja o trilogie, Octopussy, la editura Herg Benet. Cea mai recentă carte a ei, romanul Mi-ai promis că vom muri împreună, este un thriller psihologic în care se îmbină cu măiestrie misterul, psihoterapia și analiza tranzacțională, dragostea, suicidul și crima. E o carte pe care o veți citi pe nerăsuflate, așteptând din clipă în clipă să descoperiți cine este mintea criminală, vinovatul responsabil de sinuciderea lui Fabian, un tânăr a cărui viață și moarte leagă cu ițe fine celelalte personaje feminine din carte.

Ratings and reviews

2.0
1 review

About the author

S-a născut pe 1 ianuarie 1998 în Tg-Jiu. În prezent locuiește în București și este studentă la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București. "Octopussy" este romanul său de debut și a fost publicat pe data de 18 februarie 2015 la editura Herg Benet, făcând parte dintr-o trilogie cu același titlu. Cel de-al patrulea roman, "Mi-ai promis că vom muri împreună", a fost publicat în noiembrie 2018 la Editura Shah.

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.