Distansen mellom oss

· Flathagen PR
5.0
2 reviews
Ebook
40
Pages

About this ebook

 Jeg vet ikke hva som forundrer meg mest: at verdensrommet er uendelig stort, eller at handlingsrommet mitt for å utforske det er så ufattelig lite.

Forfedrene våre sendte utallige sonder ut i universet på jakt etter intelligent liv på andre planeter. Etter over hundre år uten svar har alle gitt opp håpet. Alle utenom meg.

Navnet mitt er Sante. Jeg er leder for romsenteret. Dette er historien om sonden som kom tilbake.

Ratings and reviews

5.0
2 reviews
Chris Klemmetvold
January 26, 2017
Jeg fanges med en gang av plottet og kjøper med en gang historien. Velskrevet og overraskende behagelig lettlest uten å bli lettbeint av den grunn. Jeg er skuffet over slutten, ikke fordi den ikke var litterært god, men fordi jeg ønsker meg mer. Jeg vil lese boka hvor Distansen mellom oss blir kortere, og hvor det blir avdekket at plottet er opp ned av det du tror: Personene som er her i boka og snakker om de som er der - snakker om oss. Vel verdt tjuekroningen. Anbefales.
Stig Eriksen
October 31, 2023
Morsom og irriterende 👍 Kommer til å lese den igjen.

About the author

Daniel Milford (f. 1984) er født i 1984 og heter Daniel Milford. Han skriver bøker for folk som ikke leser bøker.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.