Hopeless Cases II.: Árnyék a múltból

· Hopeless Cases Book 2 · Independent
5.0
1 review
Ebook
477
Pages

About this ebook

Négy fiatal eltűnését jelentik a városból, Wyoming erdeiben egy ötödik holttestére bukkannak.

Leslie J. Hope, az FBI zöldfülűje szabadulást remélve korábbi ügye kísértő rémeitől, elfogadja Martins szenátor megbízását: Kerítse elő az utoljára Aftonból jelentkező lányát. A betondzsungel-harcos ügynökök és a jóhiszemű rendfenntartók közös erővel próbálnak a rejtélyes esetek végére járni és lezárni. Ám ez nem mindenki számára jelenti ugyanazt… A tétova kezek egy hatodik lányt löknek a múlt árnyékainak fojtogató markai közé, aki reményvesztett magányában, tudva, ha kiált is, már nem hallja senki, próbál emlékezni: Élni akarni kell.

Hogyan segíthetsz másokon, ha ellököd az utánad nyúló kezeket? Hogyan menthetsz meg egy életet, ha még önmagad sem vagy képes… nem akarod megmenteni?

Ratings and reviews

5.0
1 review

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.