GTD - itsensä johtamisen 5 askelta: stressittömän aikaansaamisen taito

· BoD - Books on Demand
4.0
1 review
Ebook
112
Pages

About this ebook

Tämän päivän ajatustyön suurimpia haasteita ovat oman ja muiden työn kokonaisuuksien hallinta, sekä itsensä johtaminen selkeällä ja johdonmukaisella tavalla. Mikä on se yksi yksittäinen vinkki, kikka tai käytäntö, jolla tekeminen on aina automaattisesti listattuna, selvästi priorisoituna ja helposti toteutettavana kokonaisuutena tarjolla? Tarjolla ei ole yhtä yksittäistä tapaa. Kyseessä on viisi omaan työhön ja sen tekemiseen liittyvää, selkeästi erillistä askelta, joihin kaikkiin liittyy joukko opeteltavia tapoja ja käytäntöjä. Yleisemmin nämä viisi askelta tunnetaan nimellä GTD - Getting Things Done. Tämä kirja tiivistää menetelmän olennaisimmat ydinkohdat helppolukuiseksi ja helposti omaksuttavaksi paketiksi.

Ratings and reviews

4.0
1 review

About the author

Jukka Backman aloitti Getting Things Done menetelmän käytön 2002. Vuonna 2016 hän toi 75 maassa saatavilla olevat Getting Things Done (GTD) koulutukset Suomeen, ensimmäisenä suomalaisena sertifioituna GTD-kouluttajana. Tämän jälkeen hän on opettanut menetelmän käytön useiden kotimaisten ja kansainvälisten yritysten ja organisaatioiden johdolle ja henkilöstölle. Paitsi GTD-kouluttaja, hän on myös lyömäsoittaja, kapellimestari, aviomies ja neljän lapsen isä - pitäen menetelmän avulla täysin eleettömästi rajattoman määrän palloja ilmassa.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.