GTD - itsensä johtamisen 5 askelta: stressittömän aikaansaamisen taito

BoD - Books on Demand
1

Tämän päivän ajatustyön suurimpia haasteita ovat oman ja muiden työn kokonaisuuksien hallinta, sekä itsensä johtaminen selkeällä ja johdonmukaisella tavalla. Mikä on se yksi yksittäinen vinkki, kikka tai käytäntö, jolla tekeminen on aina automaattisesti listattuna, selvästi priorisoituna ja helposti toteutettavana kokonaisuutena tarjolla? Tarjolla ei ole yhtä yksittäistä tapaa. Kyseessä on viisi omaan työhön ja sen tekemiseen liittyvää, selkeästi erillistä askelta, joihin kaikkiin liittyy joukko opeteltavia tapoja ja käytäntöjä. Yleisemmin nämä viisi askelta tunnetaan nimellä GTD - Getting Things Done. Tämä kirja tiivistää menetelmän olennaisimmat ydinkohdat helppolukuiseksi ja helposti omaksuttavaksi paketiksi.
Read more
Collapse

About the author

Jukka Backman aloitti Getting Things Done menetelmän käytön 2002. Vuonna 2016 hän toi 75 maassa saatavilla olevat Getting Things Done (GTD) koulutukset Suomeen, ensimmäisenä suomalaisena sertifioituna GTD-kouluttajana. Tämän jälkeen hän on opettanut menetelmän käytön useiden kotimaisten ja kansainvälisten yritysten ja organisaatioiden johdolle ja henkilöstölle. Paitsi GTD-kouluttaja, hän on myös lyömäsoittaja, kapellimestari, aviomies ja neljän lapsen isä - pitäen menetelmän avulla täysin eleettömästi rajattoman määrän palloja ilmassa.

Read more
Collapse
4.0
1 total
Loading…

Additional Information

Publisher
BoD - Books on Demand
Read more
Collapse
Published on
Oct 11, 2018
Read more
Collapse
Pages
112
Read more
Collapse
ISBN
9789528029731
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Political Science / General
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.