Kokoukset kuntoon!: Kohti tuloksellisempia kokouskäytäntöjä yrityksessä ja organisaatiossa

BoD - Books on Demand

”Liiketoiminnan johtamiskokousten peruselementit pätevät lähes kaikkiin kokouksiin: liike-elämän kokouksiin, julkishallinnollisiin kokouksiin, urheiluseurojen, kulttuurialan yhdistysten kokouksiin jne. Vaikka kaikissa näissä kokouksissa muotoseikat ovat usein tärkeitä, kokousten perusasiat pätevät niihin yhtä lailla. Järkevät muotoseikat ja tuloksellisuuteen pyrkiminen kannattaa ehdottomasti yhdistää.” Kaj Höglund, kirjoittajan alkusanat lukijalle Miten teen parempaa tulosta kehittämällä johtamiskokoukset kuntoon? Tämä mukaansatempaava kirja on tarkoitettu suomalaiselle johtajalle tai johtotehtävissä olevalle käytännön johtamis- ja ohjaustoiminnan apuvälineeksi. Se vastaa mm. seuraaviin jokaista organisaationvetäjää ja tuloksentekijää kiinnostaviin avainkysymyksiin: • Kuinka voimme varsin yksinkertaisin keinoin rakentaa omaa liiketoimintaamme ohjaavaa tuloksellista kokoustoimintaa ja nostaa kokoustemme laatua pysyvästi? • Miten johtamispalavereidemme perusasioiden jämäkämpi hallinta vuorenvarmasti johtaa tuloksellisempaan liiketoimintaan, lyhyempiin kokouksiin ja parempaan työilmapiiriin? • Minkälaisin menetelmin omien johtamiskokousten tilanneanalyysi kannattaa tehdä ja miten lähteä kehittämään omia kokouskäytäntöjä pitkäjänteisesti ja pysyvästi? • Millä keinoin koko yrityksen tai organisaation johtamiskokoukset voidaan niveltää yhdeksi kokonaisuudeksi ja miten tästä luodaan taloudellisia tuloksia tuottava lisäarvoketju? Tämä teos on syntynyt vuosien kokemuksesta suomalaisten yritysten ja organisaatioiden johtotasolla. Se avaa johtamiskokousten haasteellisen problematiikan niin aiheesta kiinnostuneelle ensikertalaiselle, kuten alan opiskelijalle, tarjoten myös kokenelle yritysjohdon kokouskäytännöistä kiinnostuneelle konkarille runsaasti ahaa-elämyksiä. Kunkin pääluvun lopussa olevat kattavat harjoitustehtävät mahdollistavat kirjan käytön myös itse- tai ryhmäopiskelun välineenä. Nyt kädessäsi oleva kirja on siis käytännönläheinen ja helppotajuiseksi laadittu perusteos tavallista paremmista palavereista, jotka parhaimmillaan vaikuttavat myönteisesti yrityksen tulokseen.
Read more
Collapse

About the author

DI Kaj Höglund (s. 1944) on toiminut useamman vuosikymmenen yritysjohdon konsulttina erikoistuen johtamisen tehokkuuskysymyksiin yleensä sekä johtoryhmätyöskentelyn ja organisaation sisäisen kokoustekniikan tehokkuuteen erityisesti. Hän on 1990-luvun alusta lähtien ammatikseen vetänyt lukemattomia johdolle räätälöityjä koulutustilaisuuksia niin pörssiyrityksille kuin pienemmillekin organisaatioille. Kirjoittajan poikkeuksellisen vankka kokoustekninen käytännön kokemus ulottuu myös yrityselämän ulkopuolelle lukuisiin ammatillisiin organisaatioihin, työryhmiin, urheiluseura- sekä yhteiskunnalliseen toimintaan.

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
BoD - Books on Demand
Read more
Collapse
Published on
Oct 14, 2015
Read more
Collapse
Pages
160
Read more
Collapse
ISBN
9789523187290
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Political Science / General
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.