A ​követ

Krencz Nóra
54

 Mi a közös egy gyűrött, szakadt papírfecniben és egy méregdrága fülbevalóban? Azt gondolnád, semmi, de ne legyél ebben olyan biztos!

Livly csupán néhány hónapja költözött el az intézetből. Egyedül tengeti napjait és alkalmi munkával igyekszik fenntartani magát. Mindennél jobban szereti a történelmet és egészséges kíváncsiságának hála, elég jártas is benne. Továbbtanulni ugyan nem tud, de mindenáron pénzt akar keresni, hogy ezt megtehesse. 
Az életébe egy idegen hozza el a fordulatot, aki egy álláshirdetés szórólapját nyomja a kezébe. Livly úgy érzi, nincs esélye rá, hogy felvegyék tárlatvezetőnek a fővárosi palotába. A véleménye akkor változik meg, amikor kézhez kap egy csomagot, benne egy fülbevalóval. Az ékszer mellett egy üzenetet is talál: 
„Új életed kulcsa. Nagyon vigyázz rá!”

Read more
Collapse
4.6
54 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Krencz Nóra
Read more
Collapse
Pages
248
Read more
Collapse
ISBN
9786150010298
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Hungarian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Fantasy / General
Fiction / Romance / Fantasy
Fiction / Romance / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
 

Az Apokaliptika egy érdekes kísérlet. Sorai közt egyszerre jelennek meg az epikus Fantasy véres ütközetei, és a távoli jövő futurisztikus lézer háborúi. Ne tévesszen meg azonban senkit se a történet posztapokaliptikus környezete, ez a könyv szembe megy a mai trenddel. Itt a tizennyolc év feletti, előnytelen külsejű karakterek is aktív részeseivé válnak a cselekménynek, az intrika, és a fordulat pedig nem merül ki egy negédes szerelmi sokszögben. Ez a könyv ingyenes, éppen ezért nem céloz meg egyetlen a piackutatók által előzetesen gondosan becserkészett olvasóközönséget sem. Ez a történet mondani, nem pedig eladni akar.

A regény egy félig ember, félig állat hibridről szól, aki bár szolgának született, egyszer csak egy gigászi háború kellős közepén találja magát, ahol számára isteneknek tetsző lények feszülnek egymásnak, és ahol egész fajtájának a létezése múlik a döntésein. Népének igaz megváltója ő, de hogy krisztusa, vagy antikrisztusa az éppúgy, mint bármi más, pusztán nézőpont kérdése.

Ax Zum regénye ezúttal a sötét jövőbe kalauzol bennünket, ahol az emberi hitványság már végérvényesen megfertőzött mindent, és ahol a humánum már csak néhány genetikai kísérlet által életre hívott mutáns lényben lelhető fel. A történet kegyetlen őszinteséggel szembesít bennünket a lelkünk mélyén megbúvó gonosszal, ám az írás cselekménye nem merül ki a véres jelenetek egymás utáni felvillantásában. A regény helyenként brutálisan durva szálai közé szőve jelen vannak teológiai és ontológiai kérdéseket feszegető fonalak is, melyek végül egy izgalmas, fordulatokban bővelkedő, mély mondanivalóval bíró írássá állnak össze.

 

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.