Celestine: Roman

ePublishers & Editura Coresi
1
Free sample

Celestine. A Love Story

This book is in Romanian. It is a wild love story with a surprising happy ending.

Această ediţie a cărţii este publicată special pentru românii din diaspora.
Citiţi cărţi în limba română! Veţi fi mai aproape de casă, de ţară.
Descărcaţi cartea pe telefonul Dumneavoastră și începeți lectura imediat.

Romanul Celestine de Magda Bălănescu reprezintă o poveste de dragoste, într-un lanţ bogat de aventuri, intrigi şi suspansuri şi situaţii-limită, totul petrecându-se în anii 1780, când legile se făceau pe eşafod şi ghilotina era spaima tuturor...
Doi hoţi la drumul mare, prăduind o trăsură într-o pădure, nu se aleg cu nimic material, ci cu un... bebeluş! Pe care îl aduc la mama unuia dintre ei; iar bătrâna se vede nevoită să crească pruncul.
Fiind fetiţă, primeşte numele Celestine. Anii trec, copila devine o frumoasă domniţă, cu părul roşu ca focul, ochii verzi ca iarba, pielea fină şi albă... dar este obligată şi învăţată de fiul bătrânei să fure din târg, îndeletnicire pedepsită pe eşafod.
După scutecele scumpe şi medalionul ce fusese găsit asupra ei şi pe care bătrâna i le dă, pe patul de moarte, ea află că a fost găsită în pădure şi că va trebui să-şi caute familia folosindu-se de singure lucruri pe care le avea.
Celestine asistă la scene de execuţii pe eşafod, în piaţa publică.
Într-o zi fură în târg, de la un tânăr şi cuceritor cavaler (Lucien), portmoneul acestuia, pe care îl îngroapă apoi într-un loc secret, frământată de remuşcări.
Se va mai întâlni în târg cu acel tânăr şi între ei se aprinde o pasiune tacită.
Fugind de acasă, Celestine ajunge să lucreze în casa acelui tânăr, ca internă.
Sub impulsul unei puternice iubiri ce se înfiripă între ei, se consumă în casa acestuia lucrul cel mai ruşinos şi interzis la vremea aceea: nopţi pasionale de dragoste înainte de căsătorie.
Dar Celestine are o rivală, care, dorind să se căsătorească cu tânărul, complotează împreună cu mama vitregă a acestuia (şi duşmanul lui de moarte) să o înlăture definitiv pe Celestine.
Astfel, într-o zi când el nu era acasă, în urma unui mârşav aranjament, Celestine este ridicată de soldaţi şi dusă la carceră, în carul ruşinii.
Oare cum se va sfârşi totul? Va fi executată Celestine? Va fi salvată?

Comandaţi cartea chiar acum şi veţi afla!

Romanul exercită o atracţie continuă asupra cititorilor, de la început până la sfârşit, citit cu plăcere, nerăbdare, curiozitate, are de toate: scene de suspans, de dragoste pasională, de intrigi, de momente limită şi tensiune, de răsturnări de situaţii... toate ingredientele pentru a fi citit cu mare plăcere şi recomandat cu asigurarea unei lecturi deosebite!

 

Read more
Collapse
1.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
ePublishers & Editura Coresi
Read more
Collapse
Pages
279
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Family & Relationships / Love & Romance
Fiction / Romance / Fantasy
Young Adult Fiction / Thrillers & Suspense
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
 -- Întreabă cum poți câștiga o oră în timp—

 Mary O'Connor are probleme mult mai mari decât faptul cǎ ceasul ei s-a oprit la 03:57 p.m. Când îl duce la un ceasornicar amabil, ea aflǎ că a câștigat un premiu aparte, șansa de a retrăi o singură oră din viața ei. Dar soarta are reguli stricte cu privire la modul în care cineva se poate cufunda în trecut, inclusiv avertismentul cǎ Mary nu poate face nimic care ar crea un paradox în timp. Va reuși ea sǎ se împace cu greșeala pe care o regretă cel mai mult în această lume?

"O poveste pǎtrunzǎtoare. Sǎ poți repeta lucrul pe care îl regreți cel mai mult este o oportunitate de una la un milion!" – Recenzia unui cititor

"O poveste foarte emoționantă și dramatică...dacă am avea o șansă sǎ ne schimbǎm trecutul, am face-o?" – Recenzia unui cititor

"O lecturǎ scurtă, pǎtrunzǎtoare, în jurul unei teme din mitologia nordică. Timpul este un dar și, uneori, o ultimă șansă..." –Dale Amidei, autor

 Aceasta este o poveste pǎtrunzǎtoare despre rasism, regret și a doua șansă. Ce s-ar întâmpla dacă ai putea să îți retrǎiești viața?

*

Cuvinte cheie: românești, cărţi românești, limba română, Ediția în limba română, ediția în limba română, cărți românești, cărți de limba română, Romantism română, limba română romantism, ficțiune română, ficțiune limba română, romane de limba română, romane fantasy de limba română, limba română science fiction, de călătorie de timp, paradoxul timpului, a doua șansă, carti in romana, cărți românești, carti in limba romana, română, romanesti, carte in romana, Romane românești, romane de limbă română, Norse mitologie, Norns, metafizică și ficțiune spirituală, noua ficțiune vârstă, vindecarea spirituală, noua ficțiune pentru adulți, Romanian language, Romanian books, time travel, second chances, mythology, young adult, new adult, suicide, teen suicide, 

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.