A Hősök Küldetése (A Varázslö Gyűrűje --1. Kötet)

Morgan Rice
425

 “A VARÁSZLÓ GYŰRŰJÉBEN” az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvelő állandó könyvtárába.”

--Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos


Első helyen álló besztszeller, több mint 500 ötcsillagos értékeléssel az Amazonon! 

Az első számú besztszeller írótól, Morgan Ricetól származó fantázia sorozat első könyve. „A HŐSÖK KÜLDETÉSE” („A VARÁSZLÓ GYŰRŰJE” című sorozat első kötete) egy kiváló kisfiú hősies átalakulását mutatja be, a Gyűrű Királyságán kívüli kis faluból származó 14 éves kisfiúét. Thorgrin, a négy gyerek közül a legfiatalabb, apja által legkevésbé kedvelt, fiútestvérei által utált, hamarosan megérzi, hogy a többiektől sok mindenben különbözik. Minden álma, hogy egy nagy harcossá váljon, beálljon a király hadseregébe, és megvédje a Gyűrűt, a Szurdok másik oldalán rejtőzködő sokféle félelmetes lényektől. Mikor eljön az ideje, hogy megpróbálkozzon bejutni a Király hadseregébe, apja megtiltja ezt neki, de a fiú nem fogadja el apja határozatát: egyedül és félelmet nem ismerve indul útnak, hogy kényszerrel hatoljon be a királyi udvarba, elismerést nyerve.

A királyi udvar viszont mindennapos családi drámákkal, az uralom iránti harccal, ambícióval, féltékenységgel, erőszakkal és csábítással van tele. MacGil király még nem választott utódot gyermekei közül, az ősi Királyi Kard, a királyság minden erejének megtestesítője még érintetlenül áll, a kiválasztott eljövetelére várva.

 Thorgrin kivülállóként érkezik, keményen meg kell küzdenie az elismerésért és a Királyi Hadseregbe való befogadásáért.

Thorgrin hamarosan rájön, hogy olyan titkos erőkkel rendelkezik, amiket még nem tud megérteni, ráébred az áldásra ami neki adatott, valamint a különleges sorsára. Minden valószínűség ellenére, beleszeret a király lányába, és amint ez a tiltott kapcsolat kivirágzik rájön, hogy erős ellenfelei vannak. Miközben erejét értelmezni próbálja, a király varázslója szárnya alá veszi, és feltárja előtte az igazat egy ismeretlen anyáról, aki a Szurdokon túl, egy távoli országban él, a Sárkányok országán is túl. 

Mielőtt Thorgrin beteljesítené válalkozását, és a régvárt harcossá alakulna, egy nehéz kiképzésen kell átmennie. E kiképzés nagyon rövid lesz, mivel nemsokára a királyi cselszövések, és ellen-cselszövések közepén találja magát. Ezek veszélyeztetik szerelmét, lealacsonyítva őt – és vele együtt az egész királyságot.

„A HŐSÖK KÜLDETÉSE”, kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemről, riválisokról, vetélkedő kérőkről, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekről és politikai fordulatokról, megöregedésről és összetört szívekről, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, hősies regény. Becsületről és bátorságról, sorsról és végzetről, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincselő olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávetőlegesen 82.000 szavat használt az író. 

JEGYZÉK: Az olvasók kérésére, a könyvet szakmailag újra szerkesztették, a jelen változat nyelvtani és nyomdahibáktól mentes. 

A 3-17. kötet szintén megvásárolható!

“Egy szórakoztató hősies fantázia.”
—Kirkus Értékelések

“ Valami figyelemre méltó dolog kezdete rejlik ebben a kötetben.” 
--San Francisco Könyv Értékelések

“Akcióval tömött …. Rice regényei tömörek, az előfeltételek érdekesek.” 
--Publishers Weekly

 “Egy szellemes agyszülemény….Csak a kezdete egy ígéretes, hősies tinédzser sorozatnak.” 

--Midwest Book Értékelések 

Read more

About the author

Morgan Rice, a tizenhét kötetből álló, legolvasottabb hősies sorozat: „A VARÁZSLÓ GYŰRŰJE” írója manapság az Amerikai Egyesült Államok első besztszeller irója, és számos regénysorozat szerzője. Regénzsorozatai közül megemlíthetjük a: „VÁMPIR FOLYÓIRATOK” című első besztszeller sorozatot, ami tizenegy könyvből áll (és még folytatódik); a „TÚLÉLÉS TRILÓGIÁJA”, ami szintén első besztszeller, poszt-apokaliptikus thriller két könyvbe foglalva (de még folytatódik); valamint a legújabb hősies fantáziaregény sorozatot  „KIRÁLYOK  ÉS VARÁZSLÓK”. Morgan könyvei megvásárolhatók több mint 25 nyelvre lefordítva audió, és nyomtatott kiadásban.

FORDITOT  (a Vámpír folyóiratok első kötete), AZ ELSŐ ARÉNA (a Túlélés trilógia első kötete) és  A HŐSÖK KÜLDETÉSE (a Varázsló gyűrűje első kötete) ingyenesen letölthetők!

Morgan  szívesen veszi az önök véleményét, ezért kérjük látogasson el a www.morganricebooks.com  weboldalra, iratkozzon fel az e-mail listára,  ezúttal egy ingyenes könyvben részesül, ingyen ajándékot is kap, ingyenes applikációt tölthet le, elolvashatja a legújabb exkluzív híreket, valamint Facebook és Twitteren keresztül is kapcsolatba léphet az íróval!

Read more
4.4
425 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Morgan Rice
Read more
Published on
Mar 9, 2015
Read more
Pages
300
Read more
ISBN
9781632912701
Read more
Features
Read more
Language
Hungarian
Read more
Genres
Fiction / Fantasy / Epic
Fiction / Science Fiction / General
Juvenile Fiction / Fantasy & Magic
Juvenile Fiction / Science Fiction
Read more
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
 “A VARÁSZLÓ GYŰRŰJÉBEN” az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvelő állandó könyvtárába.”
--Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos 

„A VARÁZSLÓ GYŰRŰJE” című besztszeller sorozat második kötete „A KIRÁLYOK MENETELÉSE”, ez a  „A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT” (1 kötet) követi, amit ingyenesen letölthet az Amazon weboldalról! 

„A KIRÁLYOK MENETELÉSE” egy lépéssel közelebb visz minket Thor férfivé való alakulásához. Ebben a kötetben a főhős harcossá válása útján, többet megtud arról, hogy ki is ő igazán,és milyen erőkkel rendelkezik.

Börtönből való kiszabadulása után, Thor rémülten vesz tudomást MacGil király elleni újabb gyilkosság megkísérléséről. MacGil halála után, a királyságot nagy nyugtalanság szállja meg. Mivel mindenki a trónt szeretné, az uralkodóház jobban tele van mint valaha a mindennapos családi drámákkal, hatalom iránti harcokkal, ambiciókkal, féltékenységgel, erőszakkal és cserbenhagyással. A gyerekek közül egy örököst kell választanni, ezáltal az ősi Királyi Kard, az uralkodóház minden erejének szimbóluma egy új kardforgatóra talál. De mindennek hamarosan vége lesz: megtalálják a gyilkos fegyvert, és mind közelebb kerülnek a gyilkos leleplezéséhez is. Ezzel egyidejűleg, a MacGils család új megeröltetésnek lesz kitéve, mivel a McCloudok újból megtámadják őket a Gyűrűn belül. 

Thor harcol Gwendolyn’s szerelmének visszanyeréséért, de erre nincs idő: felszólítják arra, hogy készüljön fel, és vegyen részt harcostársaival együtt a Században, száz kimerítő pokoli nap, amit minden hadtest tagnak át kell élnie. Férfivé való avatásuk folyamán, a hadseregnek át kell haladnia a Szurdokon, elhagyva a Gyűrű védelmét, kilépve a Vadonba, áthajózva a Tartuvian tengeren, egészen a Ködök Szigetéig, amiről azt állítják, hogy egy sárkány őrzi. 

Visszatérnek-e majd? Túléli-e a Gyűrű a harcosok hiányát? Megtudja-e végül Thor sorsa titkát? 

„A KIRÁLYOK MENETELÉSE”, kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemről, riválisokról, vetélkedő kérőkről, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekről és politikai fordulatokról, megöregedésről és összetört szívekről, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, hősies regény. Becsületről és bátorságról, sorsról és végzetről, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincselő olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávetőlegesen 60.000 szavat használt az író. 

A 3-17. kötet szintén megvásárolható!

 “Egy szórakoztató hősies fantázia.”
—Kirkus Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 

“ Valami figyelemre méltó dolog kezdete rejlik ebben a kötetben.” 
--San Francisco Könyv Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 

“Akcióval tömött …. Rice regényei tömörek, az előfeltételek érdekesek.” 
--Publishers Weekly (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 

“Egy szellemes agyszülemény….Csak a kezdete egy ígéretes, hősies tizenéves sorozatnak.” 
--Midwest Book Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti)

„Ha úgy gondoltad, hogy a Varázsló Gyűrűje után már nincs miért élned, tévedtél. A Sárkányok felemelkedése Morgan Rice egy újabb zseniális sorozata, amely belemerít minket a trollok és sárkányok világában, oda, ahol a vitézség és a bátorság a legfontosabb, a varázslat és a hit pedig a végzeted. Morgan megint erős karakterekkel tartja izgalomban az olvasót oldalról, oldalra… Minden fantasy rajongónak ajánlom, ezt a remekül összerakott könyvet.” - Roberto Mattos, Books and Movie Reviews

Az első számú bestseller!

Morgan Rice az első számú legtermékenyebb író, ezúttal egy sodró lendületű epikus fantasy-t jelentet meg: a Sárkányok Felemelkedése (Királyok és Varázslók - első kötet)

A tizenöt eves Kyra leghőbb vágya, hogy olyan híres harcossá váljon mint az apja, habár ő az egyetlen lány egy férfiakkal teli erődben. Küzdelmei során ráébred, különleges képességére, egy varázslatos erőre és rájön, hogy különbözik mindenki mástól. A születése körülményeit és a róla szóló próféciát titokban tartják, bizonytalanságban tartva őt valódi kilétét illetően.

Mikor Kyra nagykorúvá válik a Kormányzó eljön érte, és az epja megpróbálja megmenteni a kényszerházasságtól. A lány megtagadja a “kötelességét” és elmenekül a veszélyes vadonba ahol találkozik egy sebesült sárkánnyal és elindít egy eseményláncolatot, ami örökre megváltoztatja a királyságott.

Alec, tizenöt éves mikor feláldozza magát a fivérért. Helyet cserél vele és bátyja helyett őt viszik a Lángokhoz, ahhoz a száz lábnyi magasan lángoló tűzfalhoz, ami keletről védelmezi a birodalmat a Trollok seregeivel szemben.

A királyság túlsó felén, Merk, a zsoldos arra törekszik, hogy sötét múltját maga mögött hagyja. Küldetése egy erdőn vezeti keresztül, célja, hogy Figyelővé válhasson a Tornyokban segítve ezzel a Tűz Kardjának védelmét, ami a királyság mágikus forrását biztosítja.

A Trollok is a Kardot akarják. Hatalmas inváziót készítenek elő, hogy örökre lerombolják a királyságot.

Összetett karaktereivel és feszes történetvezetésével a Sárkányok felemelkedése sodró lendületű fantasy lovagokkal és harcosokkal, királyokkal és lordokkal, becsülettel és vitézséggel, mágiával, végzettel, szörnyekkel és sárkányokkal átszőve.

A szerelem a törött szívek, a megtévesztés, árulás és az ambiciózus törekvések története. Ez a fantasy elmerít minket egy olyan világban ahonnan soha többet nem szeretnénk visszatérni. Minden korosztály és nem számára izgalmas olvasmány.

A Királyok és varázslók második kötete hamarosan megjelenik.

A Sárkányok felemelkedése már az elejétől egy nagyon erős könyv. Elsőrangú fantasy… A főszereplő küzdelmével kezdődik, ahogy kell, majd hirtelen a lovagok, sárkányok, varázslat hálójába gabalyodunk a szörnyek közé, ahol a végzet sző át minden döntést. Egy jó fantasy regény minden ismérve megtalálható benne. Katonák, csaták… Mindenkinek ajánlott, aki szereti az eposzi fantasyket, hiteles ugyanakkor erőteljes, fiatal főszereplőkkel. - D.Donovan, eBook Reviewer, Midwest book Review

„Lenyűgöző új vámpírsorozat! Nem szabad kihagyni!”

--Morgan Rice, a THE VAMPIRE JOURNALS (A Vámpírnaplók) elsőszámú bestseller szerzője

Amikor édesapját áthelyezik, Rachel Wood kénytelen elszakadni a pennsylvaniai otthonától és a New York állambeli Westchester megye egyik gazdag kisvárosában kell folytatnia a tanulmányait egy új középiskolában, a tizedik osztályban. Teljesen a feje tetejére áll körülötte a világ, miközben azzal küszködik, hogy új barátnőkre tegyen szert, találjon magának egy barátot, elkerülje a vele gonoszkodó lányok társaságát és kitalálja, hogyan élheti túl ezt a számára ellenségesnek tűnő, új világot. Nem egyszerű eligazodnia ebben az új környezetben, ahol kortársai között magától értetődőnek tűnik az italozás és a drogozás, és ahol minden irányból társadalmi nyomással kénytelen szembesülni.

Úgy tűnik, minden rosszul alakul Rachel körül, amikor megérkezik hozzá a megváltás Rob, az amerikai futball játékos képében, akinek megtetszik a lány. Ám amikor bimbódzó románcuk virágba borulna, a fiú tettei összezavarják őt.

A mélyponthoz elérkezvén Rachel találkozik egy titokzatos fiúval, Benjivel, aki ugyanabba az iskolába jár, mint ő, és magányos farkasként tartja távol magát a többiektől. Elviszi őt a motorján egy vidámparkba, ahol együtt töltenek egy felejthetetlennek tűnő estét, amely egy szörnyű balesetbe torkollik, a lány pedig döbbenten nézi végig, ahogy Benji végül megmenti az életét.

Rachel tudja, hogy Benji más, mint a többiek, és biztos benne, hogy ő élete szerelme. Miközben kölcsönös vonzalmuk egyre jobban elmélyül, el kell döntenie, hogy hajlandó-e mindent feladni azért, hogy megtudja a fiú titkát...

Már megjelent a sorozat 2. (ELRABOLVA) és 3. kötete (A HARAPÁS) is.

 “A VARÁSZLÓ GYŰRŰJÉBEN” az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvelő állandó könyvtárába.”

--Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos


“A VARÁZSLÓ GYŰRŰJE” című besztszeller sorozat harmadik kötete „A SÁRKÁNYOK SORSA”. A sorozat első kötete, éspedig  “A HŐSÖK KÜLDETÉSE” – INGYEN letölthető! 

„A SÁRKÁNYOK DÜHE” (A varázsló gyűrűje 3. kötete) mélyebben belevon minket Thor harcossá alakulásának hősies utazásába, jelen leszünk hősünkkel együtt a Tűztenger átkelésén miközben a Sárkányok Ködszigetére érkezik. Ez egy lehetetlen hely, a világ legedzettebb harcosainak otthona, ahol Thor ereje és képességei mélyülni fognak, miközben az edzéseken részt vesz. Barátaival való kapcsolata egyre mélyül, miközben közösen elképzelhetetlen csapásokat élnek át. Az elképzelhetetlen szörnyekkel való találkozásuk folyamán, a száz vitéz hamarosan áttér az edzésről egy élet-halál harcra. Ezt nem fogják mindanyian túlélni. 

Útközben Thort gyötörni fogják álmai, és Argonnal való rejtelmes találkozásai, mindezek, önmaga minél job megismerésére, édesanyja és ereje eredetének felderítésére kényszerítik a hőst. Fel kell fedeznie, hogy mi a sorsa? 

A Gyűrűben a dolgok mind rosszabbra és rosszabbra fordulnak. Mivel Kendricket börtönbe zárják, Gwendolyn kötelességének tartja, hogy megmentse őt és a  Gyűrűt testvére, Gareth elárulásával. Fiútestvére, Godfrey segítségével nyomozást indít édesapja gyilkosának kiderítésére, útközben a két szereplő sokkal közelebb kerül egymáshoz, egyesülnek küldetésükben. Mivel túl mélyre hatol nyomozásával, Gwendolyn túl nagy tehernek veti alá magát, és halálos veszélybe kerül.

Gareth megpróbálja az Uralkodói Kardot forgatni, megtanulván a királyság lényegét, de ittassá teszi a hatalommal való visszaélés. Kegyetlenül uralkodik, és megszállott lesz. A király gyilkosa iránti nyomozás előrehaladásával, a McClouds család mélyebbre hatol a Gyűrűben, és a Királyi Udvar egyre kétesebb helyzetbe kerül. 

Gwendolyn vágyik Thor hazatérésére, szeretné, hogy együtt legyenek, és szerelmük virágzóbb legyen. Sajnos erős ellenerők állnak útjukban, és nagyon bizonytalan, hogy ez valaha is be fog következni.  

Átéli-e Thor a Százat? Összeomlik-e az uralkodóház? Megtalálják-e MacGil gyilkosát? Gwendolyn együtt lessz-e Thorral? Megtudja-e végül Thor sorsa titkát? 

„A SÁRKÁNYOK SORSA” kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemről, riválisokról, vetélkedő kérőkről, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekről és politikai fordulatokról, megöregedésről és összetört szívekről, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, hősies regény. Becsületről és bátorságról, sorsról és végzetről, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincselő olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávetőlegesen 70.000 szavat használt az író.  

A 3-17. kötet szintén megvásárolható!


“Felhívta magára a figyelmemet az első pillanattól kezdve, és nem tudtam letenni….Ez a regény nem más, mint egy csodálatos kaland, gyorslépésű és akciódús már az első oldalaktól kezdve. Nem találsz benne egyetlen unalmas pillanatot sem.” 
--Paranormal Romance Guild {a “Fordítottal” kapcsolatban} 

“Zsúfoltság, akcióval összegezve, szerelem, kaland és szorongás. Tegye rá kezét erre a könyvre, és legyen újból szerelmes.” 
--vampirebooksite.com (a “Fordítottal” kapcsolatban) 

“Kiváló mű, egy olyan könyv amitől nem tudsz megválni esténként. A könyv vége olyan látványos és elragadtató, hogy rögtön meg fogod venni a következő kötetet, csak azért, hogy elolvasd mi fog történni.” 
--The Dallas Examiner { a “Szeretettel” kapcsolatban }

„Az ÁTVÁLTOZVA egy könyv, amely az Alkonyatnak és a Vámpírnaplóknak kíván vetélytársa lenni, és amit majd a legutolsó oldalig el akarsz olvasni. Ha szereted a kalandokat, a szerelmet és a vámpírokat, akkor ez a könyv neked szól!”

--Vampirebooksite.com

Az ÁTVÁLTOZVA az első számú kötet a #1 Legkelendőbb sorozatból, A VÁMPÍRFÜZETEKBŐL, amely tizenegy könyvet foglal magába, több mint 600 ötcsillagos véleménnyel.

Az ÁTVÁLTOZVA című könyvben (A Vámpírfüzetek első számú kötete), a 18 éves Caitlin Paine kiszakítva találja magát a szép külvárosi környezetéből – amikor az anyja újra költözik – és rákényszerül,hogy egy veszélyes New York City-i középiskola diákja legyen. Az egyetlen reménysugár az új környezetében Jonah, az új osztálytárs, aki rögtön megkedveli őt.

Mielőtt még a szerelmük kibontakozik, Caitlin hirtelen változásokat tapasztal önmagán. Egy olyan természetfeletti erő lesz rajta úrrá, ami fényérzékenységgel, és táplálkozási vággyal párosul - melyeket még önmaga sem ért. Amíg válaszokat keres a kérdéseire, addig a vágyakozása következtében rossz helyen lesz rossz időben. A szeme előtt egy rejtett világ nyílik meg, amely a talpa alatt helyezkedik el, épp a virágzó nagyváros, New York City alatt. Caitlin két veszélyes klán között találja magát, épp egy vámpírháború közepében.

Épp ekkor találkozik Calebbel, a titokzatos és erős vámpírral, aki megmenti őt a sötét erőktől. Calebnek szüksége van Caitlinre, hogy elvezesse őt a legendás elveszett ereklyéhez. A lánynak pedig válaszokra és védelemre van szüksége. Együtt kell, hogy megtalálják a válasz arra a sarkalatos kérdésre, hogy: ki volt a lány igazi apja?

Közben Caitlin két férfi között vergődik, miközben valami más is felmerül közöttük; egy tiltott szerelem. Egy fajok közti szerelem, amely mindkettőjük életét veszélyezteti, és döntés elé állítja őket, hogy mindent kockára tegyenek-e egymásért…

„Az Átváltozva egy remek történek a fiatal olvasók számára. Morgan Rice jó munkát végzett azzal, hogy egy érdekes csavart helyezett el a történetben, hogy mi minden történhet meg egy tipikus vámpírmesében. Frissítő és egyedülálló hogy, Az Átváltozva történetében megtalálhatóak a jól ismert klasszikus elemek a fiatal felnőttek természetfeletti történeteiből. Az első könyv a Vámpírfüzetek sorozatból egy lányra…egy rendkívüli lányra fókuszál! Az Átváltozva egy könnyen olvasható, de rendkívül eseménydús… Ajánlott mindenkinek, aki szeret könnyed természetfeletti románcokról olvasni. Értékelte P.G.

--The Romance Reviews

„Az Átváltozva a kezdetektől fogva megragadta a figyelmemet és nem engedte el… Ez a történet egy lenyűgöző történet, amely pörgős és eseménydús a kezdetektől fogva. Egy unalmas pillanat sincs benne.”

--Paranormal Romance Guild 

A CRY OF HONOR is Book #4 in the Bestselling series THE SORCERER'S RING, which begins with A QUEST OF HEROES (BOOK #1)--which is available as a FREE download on Google Play! 

In A CRY OF HONOR (Book #4 in the Sorcerer's Ring), Thor has returned from The Hundred as a hardened warrior, and now he must learn what it means to battle for his homeland, to battle for life and death. The McClouds have raided deep into MacGil territory—deeper than ever before in the history of the Ring—and as Thor rides into an ambush, it will fall on his head to fend off the attack and save King’s Court.

Godfrey has been poisoned by his brother by a very rare and potent poison, and his fate lies in Gwendolyn’s hands, as she does whatever she can to save her brother from death.

Gareth has fallen deeper into a state of paranoia and discontent, hiring his own tribe of savages as a personal fighting force and giving them Silver Hall—ousting The Silver and causing a rift in King’s Court that threatens to blow up into a civil war. He also schemes to have the fierce Nevaruns take Gwendolyn away, selling her off in marriage without her consent.

Thor’s friendships deepen, as they journey to new places, face unexpected monsters and fight side by side in unimaginable battle. Thor journeys to his hometown and, in an epic confrontation with his father, he learns a great secret of his past, of who he is, who his mother is—and of his destiny. With the most advanced training he’s ever received from Argon, he begins to tap powers he didn’t know he had, becoming more powerful each day. As his relationship with Gwen deepens, he returns to King’s Court in the hopes of proposing to her—but it may already be too late.

Andronicus, armed with an informer, leads his million-man Empire army to once again attempt to breach the Canyon and crush the Ring.

And just as things seem like they can’t get any worse at King’s Court, the story ends with a shocking twist.

Will Godfrey survive? Will Gareth be ousted? Will King’s Court split in two? Will the Empire invade? Will Gwendolyn end up with Thor? And will Thor finally learn the secret of his destiny?

With its sophisticated world-building and characterization, A CRY OF HONOR is an epic tale of friends and lovers, of rivals and suitors, of knights and dragons, of intrigues and political machinations, of coming of age, of broken hearts, of deception, ambition and betrayal. It is a tale of honor and courage, of fate and destiny, of sorcery. It is a fantasy that brings us into a world we will never forget, and which will appeal to all ages and genders. At 85,000 words, it is the longest of all the books in the series!

All 17 books in THE SORCERER'S RING are now also available!

A bundle of the first 3 books in Morgan Rice's #1 bestselling THE VAMPIRE JOURNALS series--all for an incredible price of just $7.99! It makes for a great introduction to the series--or a great gift!

In TURNED (Book #1), eighteen year old Caitlin Paine finds herself uprooted from her nice suburb and forced to attend a dangerous New York City high school when her Mom moves again. The one ray of light in her new surroundings is Jonah, a new classmate who takes an instant liking to her. But before their romance can blossom, Caitlin suddenly finds herself changing. She is overcome by a superhuman strength, a sensitivity to light, a desire to feed--by feelings she does not understand. She seeks answers to what s happening to her, and her cravings lead her to the wrong place at the wrong time. Her eyes are opened to a hidden world, right beneath her feet, thriving underground in New York City. She finds herself caught between two dangerous covens, right in the middle of a vampire war. It is at this moment that Caitlin meets Caleb, a mysterious and powerful vampire who rescues her from the dark forces. He needs her to help lead him to the legendary lost artifact. And she needs him for answers, and for protection. Together, they will need to answer one crucial question: who was her real father? But Caitlin finds herself caught between two men as something else arises between them: a forbidden love. A love between the races that will risk both of their lives, and will force them to decide whether to risk it all for each other... 

In LOVED (Book #2 in the Vampire Journals), Caitlin and Caleb embark together on their quest to find the one object that can stop the imminent vampire and human war: the lost sword. An object of vampire lore, there is grave doubt over whether it even exists. Caitlin and Caleb s journey takes them on a whirlwind of historic locations from the Hudson Valley, to Salem, to the heart of historic Boston the very spot where witches were once hung on the hill of Boston Common. Why are these locations so important to the vampire race? And what do they have to do with Caitlin's ancestry, and with who she's becoming? They may not even make it. Caitlin and Caleb's love for each other is blossoming. And their forbidden romance may just destroy everything they ve set out to achieve . 

"TURNED is an ideal story for young readers. Morgan Rice did a good job spinning an interesting twist on what could have been a typical vampire tale. Refreshing and unique, TURNED has the classic elements found in many Young Adult paranormal stories. Book #1 of the Vampire Journals Series focuses around one girl one extraordinary girl!...TURNED is easy to read but extremely fast-paced....Recommended for anyone who likes to read soft paranormal romances. Rated PG."
--The Romance Reviews 

"THE VAMPIRE JOURNALS series has had a great plot, and LOVED especially was the kind of book you will have trouble putting down at night. The ending was a cliffhanger that was so spectacular that you will immediately want to buy the next book, just to see what happens. As you can see, this book was a huge step up in the series and receives a solid A."
 --The Dallas Examiner 

"BETRAYED is a great installment for this series. Morgan Rice has really come up with a winner in this series. It is fast paced, filled with action, love, suspense, and intrigue. If you haven't read her first two novels, read them and then get your hands on BETRAYED. I read these books in order, but each of these books are also designed to read individually, so even if you haven't read the first two, pick up BETRAYED. I'm sure you will end up getting the first two - they are all definitely worth a read...or two!"
 --VampireBookSite 

“THE SORCERER’S RING has all the ingredients for an instant success: plots, counterplots, mystery, valiant knights, and blossoming relationships replete with broken hearts, deception and betrayal. It will keep you entertained for hours, and will satisfy all ages. Recommended for the permanent library of all fantasy readers.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos A MARCH OF KINGS is book #2 in the Bestselling series THE SORCERER'S RING, following A QUEST OF HEROES (Book #1), which is now available as a FREE download on Play!

A MARCH OF KINGS (BOOK #2 IN THE SORCERER'S RING) takes us one step further on Thor’s epic journey into manhood, as he begins to realize more about who he is, what his powers are, and as he embarks to become a warrior.

After he escapes from the dungeon, Thor is horrified to learn of another assassination attempt on King MacGil. When MacGil dies, the kingdom is set into turmoil. As everyone vies for the throne, King’s Court is more rife than ever with its family dramas, power struggles, ambitions, jealousy, violence and betrayal. An heir must be chosen from among the children, and the ancient Dynasty Sword, the source of all their power, will have a chance to be wielded by someone new. But all this might be upended: the murder weapon is recovered, and the noose tightens on finding the assassin. Simultaneously, the MacGils face a new threat by the McClouds, who are set to attack again from within the Ring.

Thor fights to win back Gwendolyn’s love, but there may not be time: he is told to pack up, to prepare with his brothers in arms for The Hundred, a hundred grueling days of hell that all Legion members must survive. The Legion will have to cross the Canyon, beyond the protection of the Ring, into the Wilds, and set sail across the Tartuvian Sea for the Isle of Mist, said to be patrolled by a dragon, for their initiation into manhood.

Will they make it back? Will the Ring survive in their absence? And will Thor finally learn the secret of his destiny?

With its sophisticated world-building and characterization, A MARCH OF KINGS is an epic tale of friends and lovers, of rivals and suitors, of knights and dragons, of intrigues and political machinations, of coming of age, of broken hearts, of deception, ambition and betrayal. It is a tale of honor and courage, of fate and destiny, of sorcery. It is a fantasy that brings us into a world we will never forget, and which will appeal to all ages and genders. It is 60,000 words.

NOTE: In response to reader requests, the book has now been professionally edited and copyedited, and this file version has all the typographical and grammatical errors corrected.

Books #3--#17 in the series are now also available!

“Grabbed my attention from the beginning and did not let go….This story is an amazing adventure that is fast paced and action packed from the very beginning. There is not a dull moment to be found.”
--Paranormal Romance Guild {regarding Turned}

“Jam packed with action, romance, adventure, and suspense. Get your hands on this one and fall in love all over again.”
--vampirebooksite.com (regarding Turned)

“A great plot, and this especially was the kind of book you will have trouble putting down at night. The ending was a cliffhanger that was so spectacular that you will immediately want to buy the next book, just to see what happens.”
--The Dallas Examiner {regarding Loved}

“Morgan Rice has come up with what promises to be another brilliant series, immersing us in a fantasy of valor, honor, courage, magic and faith in your destiny. Morgan has managed again to produce a strong set of characters that make us cheer for them on every page.…Recommended for the permanent library of all readers that love a well-written fantasy.”

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (regarding Rise of the Dragons)

HERO, TRAITOR, DAUGHTER is book #6 in Morgan Rice’s bestselling epic fantasy series OF CROWNS AND GLORY, which begins with SLAVE, WARRIOR, QUEEN (Book #1).

17 year old Ceres, a beautiful, poor girl from the Empire city of Delos, wakes to find herself powerless. Poisoned by the sorcerer’s vial, held captive by Stephania, Ceres life reaches a low point as she is made cruel sport of—and is unable to do anything to stop it.

Thanos, after killing his brother Lucious, embarks for Delos, to save Ceres and to save his homeland. But the Felldust fleet has already set sail, and with the might of the world bearing down on it, it may be too late to save everything he holds dear. An epic battle ensues, one that may determine the fate of Delos forever.

HERO, TRAITOR, DAUGHTER tells an epic tale of tragic love, vengeance, betrayal, ambition, and destiny. Filled with unforgettable characters and heart-pounding action, it transports us into a world we will never forget, and makes us fall in love with fantasy all over again.

“An action packed fantasy sure to please fans of Morgan Rice’s previous novels, along with fans of works such as The Inheritance Cycle by Christopher Paolini…. Fans of Young Adult Fiction will devour this latest work by Rice and beg for more.”

--The Wanderer, A Literary Journal (regarding Rise of the Dragons) 

Book #7 in OF CROWNS AND GLORY is also now available!


BETROTHED is Book #6 of the Bestselling series THE VAMPIRE JOURNALS, which begins with TURNED (Book #1)--a FREE download!

In BETROTHED (Book #6 in the Vampire Journals), Caitlin and Caleb find themselves, once again, back in time—this time, in the London of 1599.

London in 1599 is a wild place, filled with paradoxes: while on the one hand it is an incredibly enlightened, sophisticated time, breeding playwrights like Shakespeare, on the other, it is also barbaric and cruel, with daily public executions, torture, and heads of prisoners impaled on spikes. It is also a time of superstition and grave public danger, with a lack of sanitation, and the Bubonic Plague spreading in the streets, carried by rats.

In this environment Caitlin and Caleb land, on the search for her father, for the third key, for the mythical shield that can save humankind. Their mission takes them through a whirlwind of London’s most amazing medieval architecture, through the British countryside’s most breathtaking castles. It takes them back into the heart of London, where they just might meet Shakespeare himself, and see one of his plays live. It brings them to a little girl, Scarlet, who just might become their daughter. And all the while, Caitlin’s love for Caleb deepens, as finally they are together—and as Caleb might just finally find the perfect time, and place, to propose to her.

Sam and Polly have traveled back, too, and as they find themselves stuck together on their own journey, their relationship deepens, as they each, despite themselves, can’t help feeling more deeply for each other.

But all is not well. Kyle has come back, too, as has his evil sidekick, Sergei, and they are both intent on destroying everything good in Caitlin’s life. It will be a race to the finish, as Caitlin is forced to make some of the hardest decisions of her life if she is to save everyone who is dear to her, save her relationship with Caleb—and try to make it out alive.

BETROTHED is Book #6 in the Vampire Journals (following TURNED, LOVED, BETRAYED, DESTINED and DESIRED), and yet it also stands alone as a self-contained novel. BETROTHED is nearly 70,000 words.

Books #3--#11 in THE VAMPIRE JOURNALS are now also available! Morgan Rice's new trilogy, THE SURVIVAL TRILOGY, a post apocalyptic thriller, is now also available for sale. And Morgan's new epic fantasy series, the #1 Bestselling THE SORCERER'S RING, comprising 10 books and counting, is now also available--with the first book, A QUEST OF HEROES, as a FREE download!

©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.