A Hősök Küldetése (A Varázslö Gyűrűje --1. Kötet)

Morgan Rice
417

 “A VARÁSZLÓ GYŰRŰJÉBEN” az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvelő állandó könyvtárába.”

--Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos


Első helyen álló besztszeller, több mint 500 ötcsillagos értékeléssel az Amazonon! 

Az első számú besztszeller írótól, Morgan Ricetól származó fantázia sorozat első könyve. „A HŐSÖK KÜLDETÉSE” („A VARÁSZLÓ GYŰRŰJE” című sorozat első kötete) egy kiváló kisfiú hősies átalakulását mutatja be, a Gyűrű Királyságán kívüli kis faluból származó 14 éves kisfiúét. Thorgrin, a négy gyerek közül a legfiatalabb, apja által legkevésbé kedvelt, fiútestvérei által utált, hamarosan megérzi, hogy a többiektől sok mindenben különbözik. Minden álma, hogy egy nagy harcossá váljon, beálljon a király hadseregébe, és megvédje a Gyűrűt, a Szurdok másik oldalán rejtőzködő sokféle félelmetes lényektől. Mikor eljön az ideje, hogy megpróbálkozzon bejutni a Király hadseregébe, apja megtiltja ezt neki, de a fiú nem fogadja el apja határozatát: egyedül és félelmet nem ismerve indul útnak, hogy kényszerrel hatoljon be a királyi udvarba, elismerést nyerve.

A királyi udvar viszont mindennapos családi drámákkal, az uralom iránti harccal, ambícióval, féltékenységgel, erőszakkal és csábítással van tele. MacGil király még nem választott utódot gyermekei közül, az ősi Királyi Kard, a királyság minden erejének megtestesítője még érintetlenül áll, a kiválasztott eljövetelére várva.

 Thorgrin kivülállóként érkezik, keményen meg kell küzdenie az elismerésért és a Királyi Hadseregbe való befogadásáért.

Thorgrin hamarosan rájön, hogy olyan titkos erőkkel rendelkezik, amiket még nem tud megérteni, ráébred az áldásra ami neki adatott, valamint a különleges sorsára. Minden valószínűség ellenére, beleszeret a király lányába, és amint ez a tiltott kapcsolat kivirágzik rájön, hogy erős ellenfelei vannak. Miközben erejét értelmezni próbálja, a király varázslója szárnya alá veszi, és feltárja előtte az igazat egy ismeretlen anyáról, aki a Szurdokon túl, egy távoli országban él, a Sárkányok országán is túl. 

Mielőtt Thorgrin beteljesítené válalkozását, és a régvárt harcossá alakulna, egy nehéz kiképzésen kell átmennie. E kiképzés nagyon rövid lesz, mivel nemsokára a királyi cselszövések, és ellen-cselszövések közepén találja magát. Ezek veszélyeztetik szerelmét, lealacsonyítva őt – és vele együtt az egész királyságot.

„A HŐSÖK KÜLDETÉSE”, kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemről, riválisokról, vetélkedő kérőkről, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekről és politikai fordulatokról, megöregedésről és összetört szívekről, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, hősies regény. Becsületről és bátorságról, sorsról és végzetről, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincselő olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávetőlegesen 82.000 szavat használt az író. 

JEGYZÉK: Az olvasók kérésére, a könyvet szakmailag újra szerkesztették, a jelen változat nyelvtani és nyomdahibáktól mentes. 

A 3-17. kötet szintén megvásárolható!

“Egy szórakoztató hősies fantázia.”
—Kirkus Értékelések

“ Valami figyelemre méltó dolog kezdete rejlik ebben a kötetben.” 
--San Francisco Könyv Értékelések

“Akcióval tömött …. Rice regényei tömörek, az előfeltételek érdekesek.” 
--Publishers Weekly

 “Egy szellemes agyszülemény….Csak a kezdete egy ígéretes, hősies tinédzser sorozatnak.” 

--Midwest Book Értékelések 

Read more

About the author

Morgan Rice, a tizenhét kötetből álló, legolvasottabb hősies sorozat: „A VARÁZSLÓ GYŰRŰJE” írója manapság az Amerikai Egyesült Államok első besztszeller irója, és számos regénysorozat szerzője. Regénzsorozatai közül megemlíthetjük a: „VÁMPIR FOLYÓIRATOK” című első besztszeller sorozatot, ami tizenegy könyvből áll (és még folytatódik); a „TÚLÉLÉS TRILÓGIÁJA”, ami szintén első besztszeller, poszt-apokaliptikus thriller két könyvbe foglalva (de még folytatódik); valamint a legújabb hősies fantáziaregény sorozatot  „KIRÁLYOK  ÉS VARÁZSLÓK”. Morgan könyvei megvásárolhatók több mint 25 nyelvre lefordítva audió, és nyomtatott kiadásban.

FORDITOT  (a Vámpír folyóiratok első kötete), AZ ELSŐ ARÉNA (a Túlélés trilógia első kötete) és  A HŐSÖK KÜLDETÉSE (a Varázsló gyűrűje első kötete) ingyenesen letölthetők!

Morgan  szívesen veszi az önök véleményét, ezért kérjük látogasson el a www.morganricebooks.com  weboldalra, iratkozzon fel az e-mail listára,  ezúttal egy ingyenes könyvben részesül, ingyen ajándékot is kap, ingyenes applikációt tölthet le, elolvashatja a legújabb exkluzív híreket, valamint Facebook és Twitteren keresztül is kapcsolatba léphet az íróval!

Read more

Reviews

4.4
417 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Morgan Rice
Read more
Published on
Mar 9, 2015
Read more
Pages
300
Read more
ISBN
9781632912701
Read more
Features
Read more
Language
Hungarian
Read more
Genres
Fiction / Fantasy / Epic
Fiction / Science Fiction / General
Juvenile Fiction / Fantasy & Magic
Juvenile Fiction / Science Fiction
Read more
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Morgan Rice
 “A VARÁSZLÓ GYŰRŰJÉBEN” az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvelő állandó könyvtárába.”
--Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos 

„A VARÁZSLÓ GYŰRŰJE” című besztszeller sorozat második kötete „A KIRÁLYOK MENETELÉSE”, ez a  „A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT” (1 kötet) követi, amit ingyenesen letölthet az Amazon weboldalról! 

„A KIRÁLYOK MENETELÉSE” egy lépéssel közelebb visz minket Thor férfivé való alakulásához. Ebben a kötetben a főhős harcossá válása útján, többet megtud arról, hogy ki is ő igazán,és milyen erőkkel rendelkezik.

Börtönből való kiszabadulása után, Thor rémülten vesz tudomást MacGil király elleni újabb gyilkosság megkísérléséről. MacGil halála után, a királyságot nagy nyugtalanság szállja meg. Mivel mindenki a trónt szeretné, az uralkodóház jobban tele van mint valaha a mindennapos családi drámákkal, hatalom iránti harcokkal, ambiciókkal, féltékenységgel, erőszakkal és cserbenhagyással. A gyerekek közül egy örököst kell választanni, ezáltal az ősi Királyi Kard, az uralkodóház minden erejének szimbóluma egy új kardforgatóra talál. De mindennek hamarosan vége lesz: megtalálják a gyilkos fegyvert, és mind közelebb kerülnek a gyilkos leleplezéséhez is. Ezzel egyidejűleg, a MacGils család új megeröltetésnek lesz kitéve, mivel a McCloudok újból megtámadják őket a Gyűrűn belül. 

Thor harcol Gwendolyn’s szerelmének visszanyeréséért, de erre nincs idő: felszólítják arra, hogy készüljön fel, és vegyen részt harcostársaival együtt a Században, száz kimerítő pokoli nap, amit minden hadtest tagnak át kell élnie. Férfivé való avatásuk folyamán, a hadseregnek át kell haladnia a Szurdokon, elhagyva a Gyűrű védelmét, kilépve a Vadonba, áthajózva a Tartuvian tengeren, egészen a Ködök Szigetéig, amiről azt állítják, hogy egy sárkány őrzi. 

Visszatérnek-e majd? Túléli-e a Gyűrű a harcosok hiányát? Megtudja-e végül Thor sorsa titkát? 

„A KIRÁLYOK MENETELÉSE”, kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemről, riválisokról, vetélkedő kérőkről, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekről és politikai fordulatokról, megöregedésről és összetört szívekről, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, hősies regény. Becsületről és bátorságról, sorsról és végzetről, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincselő olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávetőlegesen 60.000 szavat használt az író. 

A 3-17. kötet szintén megvásárolható!

 “Egy szórakoztató hősies fantázia.”
—Kirkus Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 

“ Valami figyelemre méltó dolog kezdete rejlik ebben a kötetben.” 
--San Francisco Könyv Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 

“Akcióval tömött …. Rice regényei tömörek, az előfeltételek érdekesek.” 
--Publishers Weekly (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 

“Egy szellemes agyszülemény….Csak a kezdete egy ígéretes, hősies tizenéves sorozatnak.” 
--Midwest Book Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti)

Morgan Rice
Caitlin és Caleb összefog, hogy együtt igyekezzenek megtalálni az egyetlen tárgyat, amely képes megállítani a közelgő vámpír és ember háborút: az elveszett kardot. Bár nagyon kétséges, hogy létezik-e egyáltalán a vámpírok történelmének legendás tárgya.

Ahhoz, hogy bármi remény legyen a kard megtalálására, először nyomon kell követniük Caitlin származását. Vajon valóban ő az Egyetlen? A kutatásuk Caitlin apjának keresésével kezdődik. Ki volt ő? Miért kellett elhagynia Caitlint? Ahogy a keresési halad előre, úgy döbbennek meg a felfedezéstől, hogy ki is a lány valójában.

De nem ők az egyetlenek, akik keresik a legendás kardot. A Blacktide klán is akarja, és mindig Caitlin és Caleb nyomában járnak. Ami rosszabb, hogy Caitlin testvére, Sam továbbra is megszállottan keresi az apját. De hamarosan Sam felett összecsapnak a hullámok és ő is a vámpírháború közepébe csöppen. Vajon ő veszélyeztetni fogja Caitlin és Caleb kutatását?

Caitlin és Caleb utazásai villámlátogatások az olyan történelmi helyszínekre – a Hudson völgyétől Salembe, a történelmi Boston közepébe –, mint például a Boston Common dombja, ahová egykor a boszorkányokat lógatták fel. Miért olyan fontosak ezek a helyek a vámpírfaj számára? És mihez kezdenek Caitlin származásával, és azzal, akivé ő lesz?

De lehet, hogy mégsem fogják megtenni. Caitlin és Caleb egymás iránti szerelme kivirágzik. És lehet, hogy az ő tiltott kapcsolatuk mindent elpusztít, amiért csak küzdöttek...

A Vámpírfüzetek 3 – 11 kötetei már most is elérhetőek!

„A Szeretve, a Vámpírfüzetek sorozat második kötete, éppen olyan nagyszerű, mint az első kötet, az Átváltozva; telis-tele akcióval, romantikával, kalanddal és izgalommal. Ez a könyv egy csodálatos kiegészítése a sorozatnak, és majd még többet szeretnének olvasni Morgan Rice-tól. Ha szerette az első könyvet, fogja a kezébe ezt is, és mindenbe újra beleszeret. Ez a könyv olvasható, mint egy folytatás, de ahogy Rice is írja, nem kell, hogy ismerje az első könyvet ahhoz, hogy élvezze ezt a csodálatos kiegészítést.”

--Vampirebooksite.com

„A Vámpírfüzetek sorozatnak volt egy nagyszerű indítása, és a Szeretve különösen olyan könyv, amit még éjszakára sem tenne le. A könyv vége tele van feszültséggel, ami annyira lenyűgöző, hogy azonnal meg szeretné vásárolni a következő könyvet, csakhogy lássa, mi történik. Mint látható, ez a könyv egy hatalmas előrelépés a sorozatban, és ezért egy csillagos ötöst érdemel.”

--A Dallas Examiner

„A Szeretve című kötetben Morgan Rice újra bizonyítja magáról, hogy egy rendkívül tehetséges mesélő... Vonzó és szórakoztató, azon kaptam magam, hogy sokkal jobbal élvezem ezt a könyvet, mint az elsőt, és nagyon-nagyon várom a következő részt.”

--A Romance Reviews

Emma Knight
„Lenyűgöző új vámpírsorozat! Nem szabad kihagyni!”

--Morgan Rice, a THE VAMPIRE JOURNALS (A Vámpírnaplók) elsőszámú bestseller szerzője

Amikor édesapját áthelyezik, Rachel Wood kénytelen elszakadni a pennsylvaniai otthonától és a New York állambeli Westchester megye egyik gazdag kisvárosában kell folytatnia a tanulmányait egy új középiskolában, a tizedik osztályban. Teljesen a feje tetejére áll körülötte a világ, miközben azzal küszködik, hogy új barátnőkre tegyen szert, találjon magának egy barátot, elkerülje a vele gonoszkodó lányok társaságát és kitalálja, hogyan élheti túl ezt a számára ellenségesnek tűnő, új világot. Nem egyszerű eligazodnia ebben az új környezetben, ahol kortársai között magától értetődőnek tűnik az italozás és a drogozás, és ahol minden irányból társadalmi nyomással kénytelen szembesülni.

Úgy tűnik, minden rosszul alakul Rachel körül, amikor megérkezik hozzá a megváltás Rob, az amerikai futball játékos képében, akinek megtetszik a lány. Ám amikor bimbódzó románcuk virágba borulna, a fiú tettei összezavarják őt.

A mélyponthoz elérkezvén Rachel találkozik egy titokzatos fiúval, Benjivel, aki ugyanabba az iskolába jár, mint ő, és magányos farkasként tartja távol magát a többiektől. Elviszi őt a motorján egy vidámparkba, ahol együtt töltenek egy felejthetetlennek tűnő estét, amely egy szörnyű balesetbe torkollik, a lány pedig döbbenten nézi végig, ahogy Benji végül megmenti az életét.

Rachel tudja, hogy Benji más, mint a többiek, és biztos benne, hogy ő élete szerelme. Miközben kölcsönös vonzalmuk egyre jobban elmélyül, el kell döntenie, hogy hajlandó-e mindent feladni azért, hogy megtudja a fiú titkát...

Már megjelent a sorozat 2. (ELRABOLVA) és 3. kötete (A HARAPÁS) is.

Morgan Rice
 “A VARÁSZLÓ GYŰRŰJÉBEN” az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvelő állandó könyvtárába.”

--Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos


“A VARÁZSLÓ GYŰRŰJE” című besztszeller sorozat harmadik kötete „A SÁRKÁNYOK SORSA”. A sorozat első kötete, éspedig  “A HŐSÖK KÜLDETÉSE” – INGYEN letölthető! 

„A SÁRKÁNYOK DÜHE” (A varázsló gyűrűje 3. kötete) mélyebben belevon minket Thor harcossá alakulásának hősies utazásába, jelen leszünk hősünkkel együtt a Tűztenger átkelésén miközben a Sárkányok Ködszigetére érkezik. Ez egy lehetetlen hely, a világ legedzettebb harcosainak otthona, ahol Thor ereje és képességei mélyülni fognak, miközben az edzéseken részt vesz. Barátaival való kapcsolata egyre mélyül, miközben közösen elképzelhetetlen csapásokat élnek át. Az elképzelhetetlen szörnyekkel való találkozásuk folyamán, a száz vitéz hamarosan áttér az edzésről egy élet-halál harcra. Ezt nem fogják mindanyian túlélni. 

Útközben Thort gyötörni fogják álmai, és Argonnal való rejtelmes találkozásai, mindezek, önmaga minél job megismerésére, édesanyja és ereje eredetének felderítésére kényszerítik a hőst. Fel kell fedeznie, hogy mi a sorsa? 

A Gyűrűben a dolgok mind rosszabbra és rosszabbra fordulnak. Mivel Kendricket börtönbe zárják, Gwendolyn kötelességének tartja, hogy megmentse őt és a  Gyűrűt testvére, Gareth elárulásával. Fiútestvére, Godfrey segítségével nyomozást indít édesapja gyilkosának kiderítésére, útközben a két szereplő sokkal közelebb kerül egymáshoz, egyesülnek küldetésükben. Mivel túl mélyre hatol nyomozásával, Gwendolyn túl nagy tehernek veti alá magát, és halálos veszélybe kerül.

Gareth megpróbálja az Uralkodói Kardot forgatni, megtanulván a királyság lényegét, de ittassá teszi a hatalommal való visszaélés. Kegyetlenül uralkodik, és megszállott lesz. A király gyilkosa iránti nyomozás előrehaladásával, a McClouds család mélyebbre hatol a Gyűrűben, és a Királyi Udvar egyre kétesebb helyzetbe kerül. 

Gwendolyn vágyik Thor hazatérésére, szeretné, hogy együtt legyenek, és szerelmük virágzóbb legyen. Sajnos erős ellenerők állnak útjukban, és nagyon bizonytalan, hogy ez valaha is be fog következni.  

Átéli-e Thor a Százat? Összeomlik-e az uralkodóház? Megtalálják-e MacGil gyilkosát? Gwendolyn együtt lessz-e Thorral? Megtudja-e végül Thor sorsa titkát? 

„A SÁRKÁNYOK SORSA” kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemről, riválisokról, vetélkedő kérőkről, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekről és politikai fordulatokról, megöregedésről és összetört szívekről, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, hősies regény. Becsületről és bátorságról, sorsról és végzetről, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincselő olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávetőlegesen 70.000 szavat használt az író.  

A 3-17. kötet szintén megvásárolható!


“Felhívta magára a figyelmemet az első pillanattól kezdve, és nem tudtam letenni….Ez a regény nem más, mint egy csodálatos kaland, gyorslépésű és akciódús már az első oldalaktól kezdve. Nem találsz benne egyetlen unalmas pillanatot sem.” 
--Paranormal Romance Guild {a “Fordítottal” kapcsolatban} 

“Zsúfoltság, akcióval összegezve, szerelem, kaland és szorongás. Tegye rá kezét erre a könyvre, és legyen újból szerelmes.” 
--vampirebooksite.com (a “Fordítottal” kapcsolatban) 

“Kiváló mű, egy olyan könyv amitől nem tudsz megválni esténként. A könyv vége olyan látványos és elragadtató, hogy rögtön meg fogod venni a következő kötetet, csak azért, hogy elolvasd mi fog történni.” 
--The Dallas Examiner { a “Szeretettel” kapcsolatban }

Morgan Rice
„Ha úgy gondoltad, hogy a Varázsló Gyűrűje után már nincs miért élned, tévedtél. A Sárkányok felemelkedése Morgan Rice egy újabb zseniális sorozata, amely belemerít minket a trollok és sárkányok világában, oda, ahol a vitézség és a bátorság a legfontosabb, a varázslat és a hit pedig a végzeted. Morgan megint erős karakterekkel tartja izgalomban az olvasót oldalról, oldalra… Minden fantasy rajongónak ajánlom, ezt a remekül összerakott könyvet.” - Roberto Mattos, Books and Movie Reviews

Az első számú bestseller!

Morgan Rice az első számú legtermékenyebb író, ezúttal egy sodró lendületű epikus fantasy-t jelentet meg: a Sárkányok Felemelkedése (Királyok és Varázslók - első kötet)

A tizenöt eves Kyra leghőbb vágya, hogy olyan híres harcossá váljon mint az apja, habár ő az egyetlen lány egy férfiakkal teli erődben. Küzdelmei során ráébred, különleges képességére, egy varázslatos erőre és rájön, hogy különbözik mindenki mástól. A születése körülményeit és a róla szóló próféciát titokban tartják, bizonytalanságban tartva őt valódi kilétét illetően.

Mikor Kyra nagykorúvá válik a Kormányzó eljön érte, és az epja megpróbálja megmenteni a kényszerházasságtól. A lány megtagadja a “kötelességét” és elmenekül a veszélyes vadonba ahol találkozik egy sebesült sárkánnyal és elindít egy eseményláncolatot, ami örökre megváltoztatja a királyságott.

Alec, tizenöt éves mikor feláldozza magát a fivérért. Helyet cserél vele és bátyja helyett őt viszik a Lángokhoz, ahhoz a száz lábnyi magasan lángoló tűzfalhoz, ami keletről védelmezi a birodalmat a Trollok seregeivel szemben.

A királyság túlsó felén, Merk, a zsoldos arra törekszik, hogy sötét múltját maga mögött hagyja. Küldetése egy erdőn vezeti keresztül, célja, hogy Figyelővé válhasson a Tornyokban segítve ezzel a Tűz Kardjának védelmét, ami a királyság mágikus forrását biztosítja.

A Trollok is a Kardot akarják. Hatalmas inváziót készítenek elő, hogy örökre lerombolják a királyságot.

Összetett karaktereivel és feszes történetvezetésével a Sárkányok felemelkedése sodró lendületű fantasy lovagokkal és harcosokkal, királyokkal és lordokkal, becsülettel és vitézséggel, mágiával, végzettel, szörnyekkel és sárkányokkal átszőve.

A szerelem a törött szívek, a megtévesztés, árulás és az ambiciózus törekvések története. Ez a fantasy elmerít minket egy olyan világban ahonnan soha többet nem szeretnénk visszatérni. Minden korosztály és nem számára izgalmas olvasmány.

A Királyok és varázslók második kötete hamarosan megjelenik.

A Sárkányok felemelkedése már az elejétől egy nagyon erős könyv. Elsőrangú fantasy… A főszereplő küzdelmével kezdődik, ahogy kell, majd hirtelen a lovagok, sárkányok, varázslat hálójába gabalyodunk a szörnyek közé, ahol a végzet sző át minden döntést. Egy jó fantasy regény minden ismérve megtalálható benne. Katonák, csaták… Mindenkinek ajánlott, aki szereti az eposzi fantasyket, hiteles ugyanakkor erőteljes, fiatal főszereplőkkel. - D.Donovan, eBook Reviewer, Midwest book Review

Morgan Rice
"A book to rival TWILIGHT and VAMPIRE DIARIES, and one that will have you wanting to keep reading until the very last page! If you are into adventure, love and vampires this book is the one for you!"

--Vampirebooksite.com (regarding Turned)

The #1 Bestselling series!

Here is a bundle of books #4 and #5 in Morgan Rice’s #1 bestselling series THE VAMPIRE JOURNALS (DESTINED amd DESIRED). These two bestselling novels, all here in one convenient file, offer a great next step in the VAMPIRE JOURNALS series. Over 100,000 words of reading, all for an incredible price! It is a great deal, and it also makes the perfect gift!

In DESTINED (Book #4 in the Vampire Journals), Caitlin Paine wakes to discover herself back in time. She finds herself in a cemetery, on the run from a mob of villagers, and seeks refuge in the ancient cloisters of Assisi, in the countryside of Umbria, Italy. There, she learns of her destiny and her mission: to find her father and the ancient vampire Shield needed to save mankind.

In DESIRED (Book #5 in the Vampire Journals), Caitlin Paine wakes to discover that she has once again traveled back in time. This time, she has landed in eighteenth century Paris, an age of great opulence, of kings and queens—but also of revolution.

All 12 books in THE VAMPIRE JOURNALS are now available!

“THE VAMPIRE JOURNALS series has had a great plot….. The ending was a cliffhanger that was so spectacular that you will immediately want to buy the next book, just to see what happens.”

--The Dallas Examiner, regarding Loved

“Morgan Rice has really come up with a winner in this series. It is fast paced, filled with action, love, suspense, and intrigue!”

--VampireBookSite
Morgan Rice
"A book to rival TWILIGHT and VAMPIRE DIARIES, and one that will have you wanting to keep reading until the very last page! If you are into adventure, love and vampires this book is the one for you!"

--Vampirebooksite.com (regarding Turned)

The #1 Bestselling series!

Here is a bundle of books #7, #8 and #9 in Morgan Rice’s #1 bestselling series THE VAMPIRE JOURNALS (DESTINED, DESIRED, BETROTHED). These three bestselling novels, all here in one convenient file, offer a great next step in the VAMPIRE JOURNALS series. Over 200,000 words of reading, all for an incredible price! It is a great deal, and it also makes the perfect gift!

In VOWED (Book #7 of the Vampire Journals), Caitlin and Caleb find themselves in medieval Scotland, in 1350, a time of knights and shining armor, of castles and warriors, of the quest for the Holy Grail said to contain the key to true vampire immortality.

In FOUND (Book #8 of the Vampire Journals), Caitlin and Caleb awake in ancient Israel, in the year 33 A.D., and are amazed to find themselves in the time of Christ. Ancient Israel is a place of holy sites, of ancient synagogues, of lost relics. It is the most spiritually charged place in the universe—and in 33 A.D., the year of Christ’s crucifixion, it is the most spiritually charged time. In the heart of its capitol, Jerusalem, lies the Holy Temple of Solomon, inside of which sits the Holy of Holies and the Ark of God.

In RESURRECTED (Book #9 of the Vampire Journals), 16 year old Scarlet Paine finds herself changing in mysterious ways. She is becoming sensitive to light, able to read peoples’ thoughts, and is faster and stronger than she’s ever been. She doesn’t understand what’s happening to her, and tries to ignore it. But she can only dismiss it for so long.

All 11 books in THE VAMPIRE JOURNALS are now available!

“THE VAMPIRE JOURNALS series has had a great plot….. The ending was a cliffhanger that was so spectacular that you will immediately want to buy the next book, just to see what happens.”

--The Dallas Examiner, regarding Loved

“Morgan Rice has really come up with a winner in this series. It is fast paced, filled with action, love, suspense, and intrigue!”

--VampireBookSite

Morgan Rice
“Morgan Rice's imagination is limitless. In another series that promises to be as entertaining as the previous ones, A THRONE OF SISTERS presents us with the tale of two sisters (Sophia and Kate), orphans, fighting to survive in a cruel and demanding world of an orphanage. An instant success. I can hardly wait to put my hands on the second and third books!”

--Books and Movie Reviews (Roberto Mattos)

A bundle of the first three books in Morgan Rice’s new fantasy series A THRONE FOR SISTERS (A THRONE FOR SISTERS, A COURT FOR THIEVES, and A SONG FOR ORPHANS). Here are three bestselling novels, all in one convenient file, which offer a great introduction to the A THRONE FOR SISTERS series. Over 250,000 words of reading, all for an incredible price—it also makes the perfect gift!

In A THRONE FOR SISTERS (Book one), Sophia, 17, and her younger sister Kate, 15, are desperate to leave their horrific orphanage. Orphans, unwanted and unloved, they nonetheless dream of coming of age elsewhere, of finding a better life, even if that means living on the streets of the brutal city of Ashton. Sophia and Kate, also best friends, have each other’s backs—and yet they want different things from life. Sophia, a romantic, more elegant, dreams of entering court and finding a noble to fall in love with. Kate, a fighter, dreams of mastering the sword, of battling dragons, and becoming a warrior. They are both united, though, by their secret, paranormal power to read other’s minds, their only saving grace in a world that seems bent to destroy them.

In A COURT FOR THIEVES (A Throne for Sisters—Book Two), Sophia, 17, finds her world upside down as she is cast from the romantic world of aristocracy and back to the horrors of the orphanage. This time the nuns seem intent on killing her. Yet that doesn’t pain her as much as her broken heart. Will Sebastian realize his mistake and come back for her? Her younger sister Kate, 15, embarks on her training with the witch, coming of age under her auspices, mastering the sword, gaining more power than she ever imagined possible—and determined to embark on a quest to save her sister. She finds herself immersed in a world of violence and combat, of a magic she craves—and yet one that may consume her.

In A SONG FOR ORPHANS (A Throne for Sisters—Book Three), Sophia, 17, journeys in search of her parents. Her quest takes her to foreign and strange lands—and to a shocking secret she could never imagine. Kate, 15, is summoned by the witch, as her time has come to repay the favor. But Kate is changing, coming of age, become ever more powerful—and what will become of Kate if she makes a deal with darkness? Sebastian, a romantic, follows his heart, throwing it all away to reject his family and find Sophia. But Lady D’Angelica is still bent on killing her—and may have other plans.

A THRONE FOR SISTER is a dazzling new fantasy series rife with love, heartbreak, tragedy, action, adventure, magic, sorcery, dragons, fate and heart-pounding suspense. A page turner, it is filled with characters that will make you fall in love, and a world you will never forget.

Book #4 in A THRONE FOR SISTERS will be released soon!

Morgan Rice
“Morgan Rice's imagination is limitless. In another series that promises to be as entertaining as the previous ones, A THRONE OF SISTERS presents us with the tale of two sisters (Sophia and Kate), orphans, fighting to survive in a cruel and demanding world of an orphanage. An instant success. I can hardly wait to put my hands on the second and third books!”

--Books and Movie Reviews (Roberto Mattos)

A bundle of books two and three in Morgan Rice’s new fantasy series A THRONE FOR SISTERS (A COURT FOR THIEVES and A SONG FOR ORPHANS). Here are two bestselling novels, all in one convenient file. Over 150,000 words of reading, all for an incredible price—it also makes the perfect gift!

In A COURT FOR THIEVES (A Throne for Sisters—Book Two), Sophia, 17, finds her world upside down as she is cast from the romantic world of aristocracy and back to the horrors of the orphanage. This time the nuns seem intent on killing her. Yet that doesn’t pain her as much as her broken heart. Will Sebastian realize his mistake and come back for her? Her younger sister Kate, 15, embarks on her training with the witch, coming of age under her auspices, mastering the sword, gaining more power than she ever imagined possible—and determined to embark on a quest to save her sister. She finds herself immersed in a world of violence and combat, of a magic she craves—and yet one that may consume her.

In A SONG FOR ORPHANS (A Throne for Sisters—Book Three), Sophia, 17, journeys in search of her parents. Her quest takes her to foreign and strange lands—and to a shocking secret she could never imagine. Kate, 15, is summoned by the witch, as her time has come to repay the favor. But Kate is changing, coming of age, become ever more powerful—and what will become of Kate if she makes a deal with darkness? Sebastian, a romantic, follows his heart, throwing it all away to reject his family and find Sophia. But Lady D’Angelica is still bent on killing her—and may have other plans.

A THRONE FOR SISTER is a dazzling new fantasy series rife with love, heartbreak, tragedy, action, adventure, magic, sorcery, dragons, fate and heart-pounding suspense. A page turner, it is filled with characters that will make you fall in love, and a world you will never forget.

Book #4 in A THRONE FOR SISTERS will be released soon!

©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.