NPC Upproret: Ett LitRPG äventyr

Pontus Jakobsson
Ebook
268
Pages

About this ebook

"Ikväll har det inte kommit någon spelare. Men det är det värsta, man vet aldrig när de kommer." 

- NPC Bjorn


I spelet The Magic Realm Online, lever NPC:en Bjorn ett slitsamt liv ute på sin gård. Spelare kommer regelbundet och plundrar hans familj.

 

När familjen blivit plundrad på all mat och är till svältgränsen, får Bjorn nog. Han lyckas ha ihjäl spelaren och orch-krigaren Urzoga-HeadSquashed_1337 och från Urzogas utrustning, looten, hittar Bjorn den ovärderliga diamantförgyllda mithrilrustningen. Med den värdefulla looten klättrar han i samhällsklasserna, men rädslan för hämnd av Urzoga försvinner aldrig…


Emma, aka Urzoga-HeadSquashed_1337 blir konstigt nog dödad av en bonnläpp NPC och förlorar sin sjukt sällsynta diamantförgyllda mithrilrustning. Chockad och frustrerad, bestämmer hon sig för att att återta den och för att lyckas, tar hjälp av sin vän Patrik, aka skogsalven Edorfin-ProYoggi_666. Tillsammans spårar de Bjorn till hamnstaden Watersburg där de gör allt de kan för att återta utrustningen. 


Med inspiration från Skyrim, Zelda, World of Warcraft, The Witcher och Visby. För mer info och nyheter, besök hemsidan npcupproret.se och ge gärna en tumme 👍 upp på facebook :)

About the author

Under en snöstorm den 2:a april 1989, föddes jag på Visby lasarett på Gotland. Sedan barnsben, har medeltid och fantasy alltid legat varmt om hjärtat och det har jag försökt att uppleva genom att läsa böcker, se på film, serier, och spela tv- och dataspel. Exempelvis har jag läst Sagan om Ringen-böckerna, sett på Game of Thrones-serien, och sett och läst alla Harry Potter-böckerna och filmerna. När det gäller spel var det strategispelen Warcraft 2 och Age of Empires 2 som fångade mitt intresse först, men sedan dess har det utökats till att innefatta det RPG också. Warcraft 3, Stronghold Crusader, Total War-serien, Zelda och under det senaste tiden, Skyrim och Witcher 3. 


I lågstadiet började jag skriva korta berättelser för min egen läsnings skull. I högstadiet läste jag den första LitRPG boken, The Great World Game. Den var så spännande att jag läste ut den samma dag jag fick tag på den. Den är skriven av Örjan Persson, och efter den boken var jag fast i den genre. Det var riktigt fängslande att få läsa ur en gamers perspektiv. Sedan var det inte förrän 2011 som jag började drömma om att bli en författare och skriva böcker just inom genren LitRPG. Idag studerar jag Speldesign & Projektledning på Campus Gotland för att fördjupa mig inom spelvärlden och dess bakomliggande mekaniker. Samtidigt fortsätter jag att skriva fler böcker inom LitRPG genren.  

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.