Opastavia viestejä 1: Kanavointeja

BoD - Books on Demand

Kirjasarja kertoo esimerkein miten saamme jatkuvasti sisäistä opastusta. On palattava kadottamaamme tunteeseen ja entisiin taitoihimme sillä olemme yksi, kaikki saman arvoisia ja yhteisellä voimalla saamme aikaan suuria. "Olette valtava koneisto, teillä on sisällänne voima jolla vapaudutte kahleistanne ja voima päättää ajatuksillanne mitä elätte ja koette. Siinä olette vajavaisia että teidän ei anneta ymmärtää sitä suurinta olentoa lainkaan mutta teidän ei tarvitse kuin katsoa sisäänne ja löydätte hänet sieltä."
Read more

About the author

Toimin kirjurina sisäisen äänen kertoessa sanoja. Se on taito jonka olemme unohtaneet, lähes jokainen kykenee samaan. "Sydämesi kertoo sinulle asioita etkä tiedä kuka puhuu mutta kuulet sanoja ja mietit mitä ne tarkoittavat. Ne kertovat sinulle asioita itsestäsi etkä tunne mitään tunnetta vaan olet hiljaa ja kuuntelet. Käy itsessäsi paljon useammin nyt ja kuuntele mitä se sinulle kertoo. Sano sille itse että haluat kuulla ja se kertoo sinulle toiveesi mukaan."

Read more
Loading...

Additional Information

Publisher
BoD - Books on Demand
Read more
Published on
Dec 6, 2016
Read more
Pages
57
Read more
ISBN
9789523394476
Read more
Language
Finnish
Read more
Genres
Body, Mind & Spirit / Astrology / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.