Agorafóbia 2

· TJL Horror Publisher
4.4
63 reviews
Ebook
480
Pages

About this ebook

Senki sem tudja ki az a Mr. Williams, mégis mindenki elfogadja az ajánlatát… Miami eldugott kikötőjében egy felújított múzeumhajó legénysége a megnyitó ünnepélyre készül. Szakemberek, művészek és felszolgálók érkeznek elvégezni az utolsó simításokat, de a gépházban egy véletlen robbanás a hajót a nyílt vízre sodorja és a tenger fenekére süllyed. A hullámsírban rekedt emberek a túlélésre játszanak, és miközben fogytán van a levegőjük Richard Raynolds műszerész és sorstárai mindent megtesznek, hogy a csapdába került legénységet kimenekítsék a hajófenékből. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, ám arra egyikük sem számít, hogy van valami odalent a mélyben, amit csak egyetlen cél vezérel: ölni.

Ratings and reviews

4.4
63 reviews
Anime fan
September 4, 2023
nem tetszett, egyaltalan azt se tudom miert olvastam. azthittem happy end lesz :(
Did you find this helpful?
Csipszer Márta
March 7, 2024
Beteg a sztori, de alapvetően ötletes. Tetszett! Egy pillanatig sem unatkoztam közben. Az egyetlen hibája, hogy a helyesírás ellenőrzés lemaradt, ezért vannak benne fura kifejezések. Ezért húztam le a csillagozást
Did you find this helpful?

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.