Insinöörin energiaopas: Unohda väsymyksen ja tehottomuuden tunne. Näin optimoit energiataloutesi.

Suomen E-painos Oy
Ebook
84
Pages

About this ebook

Unohda väsymys ja tehottomuuden tunne. Laihdu ja virkisty insinöörinä!

”Insinööri on kuin mikä tahansa tuotantolaitos – matka kohti muutosta alkaa siitä, että toimimattomat prosessit muutetaan ja uusista tehdään automaattisia.”

Insinöörin energiaoppaan avulla opit huolehtimaan itsestäsi parhaalla mahdollisella tavalla, juuri siinä työympäristössä, jossa toimit.

Kirja kuljettaa sinut vaihe kerrallaan kohti terveellisen elämän perusteita: opit syömään terveellisesti, valitsemaan itsellesi sopivan urheilulajin ja luomaan itsellesi elämänrytmin, jota noudattamalla terveytesi kohenee ja jaksat enemmän.

Tilaa Insinöörin energiaopas nyt tarjoushintaan 19,90 e (norm. 40,00 e). Hintaan sisältyy sähköpostikonsultaatio, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti kirjan tehtävistä ja käynnistämään elämänmuutosprosessisi mahdollisimman tehokkaasti. Tarjous on voimassa 31.12.2015 asti.

About the author

Mahtava työ tuo meille insinöörikunnan edustajille mukanaan myös valitettavan paljon terveellistä elämää hankaloittavia tekijöitä. Kun sain diplomi-insinöörin tutkintotodistuksen ja vakituisen työpaikan myynti-insinöörinä, kuntoni romahti ennätysvauhtia. Painoni kasvoi 15 kilolla, ja stressin ja huonojen elämäntapojen aiheuttama väsymys lamaannutti minut täysin. Pian se idearikas, innokas, motivoitunut ja hyväkuntoinen henkilö, joka työt aikoinaan aloitti, oli muisto vain.

Tunsin olevani umpikujassa. Yritin aloittaa liikunnan harrastamisen, mutta olin siihen liian väsynyt. Koetin myös jättää työhön liittyvät illalliset vähemmälle, mutta rehellisesti sanottuna nautin niistä liikaa. Keskusteluni muiden insinöörikunnan edustajien kanssa pahensivat ahdistustani entisestään. Kollegani pitivät koneen ääressä istumista, raskaita lounaita ja illallisia, matkustamista, pitkiä päiviä ja stressaavia ajanjaksoja työn pakollisina varjopuolina, joista on käytännössä mahdotonta päästä eroon.

Jossain vaiheessa huomasin erään mielenkiintoisen asian: monet urallaan hyvin menestyneet insinöörit vaikuttivat hyväkuntoisilta ja energisiltä siitä huolimatta, että työelämän täytyi olla heillä erittäin hektistä. Havainto oli tutkimusmatkani alku. Päätin selvittää, kuinka voisin pitää itsestäni huolta ja elää terveellistä elämää insinöörityön antamissa puitteissa.

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.