Insinöörin energiaopas: Unohda väsymyksen ja tehottomuuden tunne. Näin optimoit energiataloutesi.

Suomen E-painos Oy
Free sample

Unohda väsymys ja tehottomuuden tunne. Laihdu ja virkisty insinöörinä!

”Insinööri on kuin mikä tahansa tuotantolaitos – matka kohti muutosta alkaa siitä, että toimimattomat prosessit muutetaan ja uusista tehdään automaattisia.”

Insinöörin energiaoppaan avulla opit huolehtimaan itsestäsi parhaalla mahdollisella tavalla, juuri siinä työympäristössä, jossa toimit.

Kirja kuljettaa sinut vaihe kerrallaan kohti terveellisen elämän perusteita: opit syömään terveellisesti, valitsemaan itsellesi sopivan urheilulajin ja luomaan itsellesi elämänrytmin, jota noudattamalla terveytesi kohenee ja jaksat enemmän.

Tilaa Insinöörin energiaopas nyt tarjoushintaan 19,90 e (norm. 40,00 e). Hintaan sisältyy sähköpostikonsultaatio, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti kirjan tehtävistä ja käynnistämään elämänmuutosprosessisi mahdollisimman tehokkaasti. Tarjous on voimassa 31.12.2015 asti.
Read more
Collapse

About the author

Mahtava työ tuo meille insinöörikunnan edustajille mukanaan myös valitettavan paljon terveellistä elämää hankaloittavia tekijöitä. Kun sain diplomi-insinöörin tutkintotodistuksen ja vakituisen työpaikan myynti-insinöörinä, kuntoni romahti ennätysvauhtia. Painoni kasvoi 15 kilolla, ja stressin ja huonojen elämäntapojen aiheuttama väsymys lamaannutti minut täysin. Pian se idearikas, innokas, motivoitunut ja hyväkuntoinen henkilö, joka työt aikoinaan aloitti, oli muisto vain.

Tunsin olevani umpikujassa. Yritin aloittaa liikunnan harrastamisen, mutta olin siihen liian väsynyt. Koetin myös jättää työhön liittyvät illalliset vähemmälle, mutta rehellisesti sanottuna nautin niistä liikaa. Keskusteluni muiden insinöörikunnan edustajien kanssa pahensivat ahdistustani entisestään. Kollegani pitivät koneen ääressä istumista, raskaita lounaita ja illallisia, matkustamista, pitkiä päiviä ja stressaavia ajanjaksoja työn pakollisina varjopuolina, joista on käytännössä mahdotonta päästä eroon.

Jossain vaiheessa huomasin erään mielenkiintoisen asian: monet urallaan hyvin menestyneet insinöörit vaikuttivat hyväkuntoisilta ja energisiltä siitä huolimatta, että työelämän täytyi olla heillä erittäin hektistä. Havainto oli tutkimusmatkani alku. Päätin selvittää, kuinka voisin pitää itsestäni huolta ja elää terveellistä elämää insinöörityön antamissa puitteissa.

Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Publisher
Suomen E-painos Oy
Read more
Collapse
Pages
84
Read more
Collapse
ISBN
9789526613376
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Health & Fitness / Diet & Nutrition / General
Health & Fitness / General
Health & Fitness / Healthy Living
Health & Fitness / Work-Related Health
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Matka riippuvuudesta raittiuteen.

Elämänmuutosta kuvaavat tarinat avautuvat lukijalle kolmesta näkökulmasta: raitistuneen, läheisen ja päihdeterapeuttien.

Suomalainen päihdekeskustelu on jumiutunut syyttelemään ja syyllistämään. Käsitys raittiista elämästä on usein ankea ja tylsä. Raitistumisen tie nähdään rangaistusmatkana, jota seuraa iloton ja harmaa arki. Mutta matkaan voi kuulua myös paljon iloa ja vapautunutta naurua, kuten kirjan tarinat todistavat. Ne kertovat muutoksen mahdollisuudesta, joka voi olla niin suuri, ettei sellaisesta uskalla etukäteen edes haaveilla.

Kun alkoholisti raitistuu tai suurkuluttaja lopettaa juomisen, myös suhteet läheisiin muuttuvat. Ihmissuhteet muokkautuvat, vahvistuvat tai jopa syntyvät uudelleen. Kirja tuo lukijan eteen erilaisia kohtaloita ja ihmissuhteita sekä raitistuneen että läheisen näkökulmasta. Tarinansa kertovat muun muassa aviopari, naispari, vanhempi ja aikuinen lapsi sekä työpari. Kaikkia yhdistää elämänmuutos, joka on merkityksellinen koko lähipiirille.

Tositarinoita peilaavat myös päihdeterapeutit Piia Sumupuu ja Jussi Kinnunen, jotka antavat tarinoihin ammatillisen näkemyksensä. Sumupuu ja Kinnunen vetävät myös tammikuussa 2015 alkavaa tv-sarjaa Korkki kiinni, joka kertoo julkisuudesta tuttujen ihmisten vuodesta ilman alkoholia.

Jussi Kinnunen (s. 1962) on koulutettu päihdeterapeutti ja seksuaalineuvoja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus päihdetyöstä eri laitoksissa. Tällä hetkellä hän työskentelee omalla päihdeklinikallaan. Kinnunen on myös yksi maamme arvostetuimmista rockbasisteista.

Piia Sumupuu (s.1963) on koulutettu taideterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja yhteisöpedagogi (AMK). Hän toimii tällä hetkellä muutosvalmentajana sekä riippuvuusterapeuttina hyödyntäen laaja-alaisesti eri metodeja.

Tommi E. Virtanen (s. 1971) on kirjoittanut satojen kulttuurialan lehtijuttujen lisäksi kaksi elämäkertaa: Jope Ruonansuu Aatteleppa ite! (Gummerus 2006), Jimi Sero Mun tie (Johnny Kniga, 2012). Hänet tunnetaan myös dokumenttiohjaajana.

Miten ihmeessä vauvasta luotsataan onnellinen aikuinen?

Pitääkö vauvalle soittaa Mozartia ja ostaa kalliita leluja, jotta hänestä kasvaa älykäs? Entä tuhoavatko tietokonepelit taaperoni aivot? Mitä voin tehdä, että hiekkalaatikon kauhusta kasvaisi reilu kaveri? Joko pilasin kaiken, kun en jaksanut leikkiä ja raivostuin ruokakaupassa?

Elämän suurin onni ja huoli tulevat usein samassa käärössä. Vastuu voi yllättää: kuin olisi tullut valituksi maailman tärkeimpään tehtävään ilman koulutusta saati kokemusta. Netti, ystävät ja suku neuvovat, mutta usein ristiin. Paras neuvoja on lapsi itse - aivan omana yksilönään. Siksi hämmennystä lievittää myös aivojen kehityksen ymmärtäminen. Se on geenejä ja ympäristöä, temperamenttia ja kasvatusta, leikkiä ja syliä.

Tiina Hutun ja Kirsi Heikkisen kirjoittama Pää edellä kuvaa aivotutkimustietoon nojautuen, mitä pienessä päässä on milloinkin meneillään. Se kertoo, mitä voit tehdä, jotta lapsen kasvu olisi suotuisaa ja mistä on ihan turha olla huolissaan. Kirjasta selviää myös se, että vanhemmaksi tuleminen muuttaa aivoja - onneksi yleensä parempaan suuntaan. Kasvatus on niin lapsen kuin vanhemman kasvua. Tämä ensimmäinen suomalainen yleistajuinen kirja aivojen kehityksestä ja sen tukemisesta on tarkoitettu paitsi vanhemmille ja tuleville vanhemmille myös muille lapsen tärkeille ihmisille ja kasvattajille.

Tiina Huttu on aivojen kehitystä tutkinut neurotieteen lisensiaatti, tiedetoimittaja ja kahden pojan äiti. Kirsi Heikkinen on kahden tyttären äiti ja tiedetoimittaja, jonka erityisala on aivotutkimus. Koulutukseltaan hän on YTM ja työskennellyt myös toimitussihteerinä.

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.