Wendigo

Zoltan Szeman via PublishDrive
24
Free sample

A wendigo (windigo) az észak-amerikai natív törzsek mitikus szörnyalakja. A legendák szerint, a wendigo valamikor ember volt, de éhínség idején egy gonosz szellem sugallatára társai ellen fordult. A gonosz szellem könnyedén megszállta a kannibál testét, eltorzította, óriási szörnyeteggé változtatta. A wendigo különleges tulajdonságokkal, emberfeletti erővel, gyorsasággal bír és étvágya az emberhúsra csillapíthatatlan…

 

1917. Kanada. Valahol Saskatchewan tartomány északi részén.

Az ifjú Jim Davis azt hitte, megütötte a főnyereményt, mikor megörökölte nagybátyja farmját. Ám a közeli városka kanadai francia nagybirtokosa, Pierre Dubois már szemet vetett a fiatalember földjeire, és minden aljasságra hajlandó, hogy Jimet elüldözze a környékről. A fiatal farmer egyetlen segítsége Törött Kés, a váratlanul felbukkanó ojibwe indián.

Ám az indián megérkezését követően elszaporodnak a környéken a véres, brutális gyilkosságok és rejtélyes eltűnések. A helyi rendőr Jimet és Törött Kést gyanúsítja. A két barátnak szöknie kell a hamis vádak elől.

Egy szakasz sokat próbált lovasrendőr ered a menekülők nyomába, de a végeláthatatlan erdőben döbbennek rá: egy nem evilági szörnyeteg vadászik mindannyiukra.

Utolsó reményük egy messzi északon élő cree varázsló, aki talán képes elbánni a wendigóval.

Megkezdődik a versenyfutás életre-halálra…

Read more
Collapse
4.8
24 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Zoltan Szeman via PublishDrive
Read more
Collapse
Published on
Apr 2, 2019
Read more
Collapse
Pages
206
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Hungarian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Thrillers / Supernatural
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.