In Focus: Gáisz: Magyar isekai fantasy regény

· In Focus: Gáisz Book 1 · Roland Török
5.0
8 reviews
Ebook
830
Pages

About this ebook

Kitört a háború

A háborúistenek ilyenkor dörzsölik a markuk, mások viszont az életükért küzdenek.

Egy háborúellenes politikai újságíró, Kászon nem szívesen foglalkozik a kérdéssel, ám amikor egy furcsa menekülttel akad össze az utcán, akkor azért elkezd érdeklődni arról, hogy honnan jött és mit csinál a magyar fővárosban.

Hamar kiderül, hogy a zavartan viselkedő lány egy másik világ szülötte, aki segítséget kérni jött a földi istenekhez, hogy a saját világának konfliktusát kezelni tudja.

Ha már így összefonódott Kászon sorsa a lányéval, megbízást kap az istenektől, hogy ő legyen a másik világ háborús tudósítója, Gáisz első újságírója.

-

A könyv 100%-ban magánkiadás, személyesen tőlem pedig két kötetben megrendelhető, így nyomtatott formában is olvasható.


A történetet az ukrán-orosz háború kirobbanása miatt vetettem papírra, hogy így enyhítsem a konfliktus miatt bennem felgyülemlett stresszt. Több hónap, és több, mint ezer munkaóra után nagy örömömre szolgál, hogy végre kiadhatom ezt a szívemhez közel álló történetet, ami újságírói szemmel vezeti el az embert egy másik világba.


Mindenkinek jó szórakozást kívánok a könyvhöz!

Ne felejtsd el meglátogatni a weboldalam: www.infocusuniverse.eu

Ratings and reviews

5.0
8 reviews
supportpaw
December 13, 2022
Egy érdekes helyet ismerhettem meg, a Gáiszt! Bár távoli vidék, mégis oly közeli. A párhuzam amelyre épül, egy igen egyedi feldolgozása az orosz-ukrán háborúnak. Néha a dolgokat távolabbról kell nézni, hogy összeálljon a kép. Biztosíthatok mindenkit, hogy izgalmakban itt nem lesz hiány; Kász és csapata lépten-nyomon új megoldandó feladatokba, vagy érzelmileg igencsak dúskáló kalandokba keveredik! A mérleg két oldalán jól egyensúlyban van az anime/történet és a háborúról szóló magyarázós rész. Sok esetben el is felejtem, hogy csak olvasom, és nem körülöttem játszódik a történet. Olyan mintha nem egy film lenne, hanem egy sorozat. Nem tudom milyen kategóriába soroljam, mármint elég összetett a ‘zsáner’, de mindenképp olyan könyv, amit ha az ember elkezd olvasni nehéz lesz letennie. Remélem eljut mind azokhoz a könyv akiknek szól, és talán eljön majd egyszer az az idő, amikor a háborút már csak a régi történelem könyvek hasábjairól ismerjük.
Did you find this helpful?

About the author

https://infocusuniverse.eu

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.