Donkey Ollie Sunday School Books- Romanian: Teaching God's Love Worldwide -Poveștile Donkey Ollie sunt distractive și distractive.

Boat Angel Outreach Center
Ebook
164
Pages
Eligible

About this ebook

Ce lucru minunat de împărtășit cu copiii. O serie întreagă de povești care vor binecuvânta copilul din întreaga lume. Poveștile Donkey Ollie sunt distractive și distractive.

About the author

Scurta mea viațăÎn America, suntem destul de obsedați de faimă, nu doar bogățiile pe care le aduce, ci și de popularitate. Şi accesul la o viață mai mare în centrul atenției, în cazul în care toată lumea știe numele nostru, de asemenea. Noi credem că celebritățile sunt în mod inerent diferite de restul dintre noi. Credem că sunt imuni la nesiguranță, singurătate, chiar și la consecințele morții. Când cineva faimos moare, facem o sărbătoare din ea, și colectiv nu cred că s-a întâmplat. În multe cazuri, ele devin și mai iconice cu o moștenire care o întrece pe cea pe care au avut-o în timp ce erau printre cei vii. Ignorăm strigătele lor multiple de ajutor în timp ce exagerează, și respingem relațiile lor rupte ca parte a jocului și colectivY noi nu facem nimic pentru a ajunge la oamenii de la partea de sus a domeniului lor sau cei care strălucesc cel mai luminos în lumina reflectoarelor publice. de ce? Pentru că nu am ajuns la trântă cu adevărul declarației lui Isus. "Ce ar fi un profit un om pentru a câștiga lumea și pierde sufletul lui?" Credem în mod greșit că câștigarea lumii este un pas viabil în asigurarea destinului nostru etern, că într-un fel Dumnezeu va înclina balanța și va da celor care au realizat multe pe acest pământ o măsură diferită de judecată în ultima zi de socoteală. Am finanțat industriile de divertisment, îndurat dinastii politice, trecute cu vederea opresive și excesive monopol practicile de afaceri și medii educaționale care spun cu voce tare și în mod clar "succes cu orice preț". We uita de consecințele cumplite care vin cu practica de egoism extrem, și trecem cu vederea recompensele eterne care vin cu iubirea lui Dumnezeu cu inima întreagă și iubirea aproapelui ca pe tine însuți. Suntem obsedați de a câștiga și de a nu pierde, uităm de importanța onestității în afaceri și politică, necesitatea crucială care schimbă viața moralității în divertisment, și udăm loialitatea în practicile religioase de pretutindeni, înlocuind convenabil compasiunea pentru alții cu mantra, "Oamenii pot crede ceea ce vor." Uităm că, în calitate de agenți morali liberi, putem crede și trăi așa am ales, dar nu putem și nu vom scăpa de consecințele eterne ale acelor alegeri.


Este ușor pentru noi să îmbrățișeze mesaje de genul, "ieftin pe partenerul tau", "face nimic pentru faima". We pas peste alții în afaceri noastre și preocupările personale și credem că este OK pentru a influența politicile și politica, indiferent de adevărul inerente sau minciuni le-am pus mai departe. Le spunem celor responsabili că orice ai face, tot te vom crede- este loialitate oarbă. Am creat o lume delirantă, o lume în care cei faimoși au propriile reguli auto-făcute.; cu cât sunt mai mari pașii lor, bogăția lor, cu atât li se permite o latitudine mai mare. I-am urmat orbește pe cei care au "reușit" și continuă să-i urmeze și să-i venereze chiar și atunci când drumul pe care au călătorit a fost unul care a dus la moartea lor disperată și prematură. Facem idoli ai lui Elvis, Hendrix, Morrison, Joplin, Monroe, Cobain, Jackson, Ledger și Winehouse și îi propulsăm în stardom stratosferic în moartea lor, este adesea o celebritate care umbrește succesul pe care l-au avut în timp ce trăiau. Marea întrebare este de ce? Suntem atât de legați de propriile noastre eșecuri înnăscute încât am ales să ignorăm un Dumnezeu perfect iubitor, care a trăit ca un om liber de păcat și de auto-interes? Un Dumnezeu care singur a plătit prețul suprem pentru nesupunerea noastră, nesupunerea care cuprinde întreaga rasă umană pășind pe o cruce romană de lemn aspră care se îndepărtează pentru totdeauna și eternitate actul de rebeliune al strămoșului nostru, una care a început în Grădina Edenului, când au cules fructe interzise din singurul copac interzis lor și nu au ascultat singura poruncă pe care Creatorul lor iubitor a stabilit-o pentru ei. Putem privi înapoi acum și să vedem că omenirea a cules secole de moarte, distrugere, dezamăgire și degradare. Acel act a avut consecințe îngrozitoare.


În timpul vieții mele scurte, am avut partea mea de run-in-uri, conversații multiple cu celebrități unele au fost trecătoare multe au fost în consecință. Fiecare dintre celebritati a fost faimos într-o sferă diferită - în politică - în divertisment, muzică, chiar și știință. Întotdeauna am fost surprins cât de normal era fiecare persoană. Am fost plăcut surprins să afle că, deși au existat cu faima si avere, ele nu au fost cu mult diferite de altele am întâlnit și în cele din urmă nu cu mult diferit de mine. Una dintre primele celebrități pe care le-am întâlnit a fost Seth Taft, nepotul lui Howard Taft.R Președintele SUA. Aveam 14 ani și eram angajat pentru promovarea cursei Cleveland Ohio Mayoral în 1966. Seth ar conduce până la Partea de Vest a Cleveland de Podul Lorain și douăzeci și cincea zona de stradă în timp ce trupa mea de trei piese a fost joc tare încercarea de a atrage o mulțime. Vorbea cu mulțimea mică care se adunase să ne audă. Ne punea să înmânem baloane, nasturi și abțibilduri. Trebuie să interacționăm cu mulțimea și chiar i-am strâns mâna de câteva ori. El nu a câștigat alegerile, nici oricare dintre ofertele sale ulterioare pentru Senat. He a fost, cu toate acestea, posibilitatea de a deveni comisar județean, Şi un avocat proeminent și a murit la vârsta de 90 de ani, fără a compromite principiile sale. Nu știu unde își petrece eternitatea.


Mi-a plăcut muzica și a studiat pian și tastaturi la Grota muzica de pe East 24th și Euclid Avenue vizavi de Cleveland State University. M-am dus la concerte cu prietenii mei și de multe ori am ajuns acolo devreme pentru a ajuta cu echipamentul, în speranța pentru un bilet gratuit. Am primit un bilet de concert gratuit ajutând Banda James. El nu cred că de mult de câteva paisprezece ani Băieţi de așteptare în jurul în parcare, ajutând la mutarea echipamentului lor în sala de sport Saint Richards în Avon Lake, unde au fost rezervate pentru un dans. În afară de a privi cu dispreț la noi pentru un scurt moment, el abia ne-a dat timp din zi. Am fost recunoscător pentru bilet gratuit și sa bucurat de spectacol m-am dus să-l văd de mai multe ori. Ani mai târziu, Joe a părăsit James Gang a plecat la Hollywood, unde mai târziu s-a alăturat celebrei trupe Eagles. El are o soție creștină și de familie și locuiește în faimosul bogat San Diego Rancho Santé Fe zona. El este cel mai faimos pentru cântecul său auto-depreciating "Life in the Fast Lane", în cazul în care el cântă despre distrugerea camere de hotel, accelerarea în vehiculele sale scumpe, precum și pericolele de consum de droguri și rock stardom. El a donat o serie de chitare la școala creștină a copilului său pentru evenimentele lor de strângere de fonduri. El este unul dintre puținii supraviețuitori care au primit ajutor și acum trăiește o viață fără droguri.


Mi-a plăcut când trupa locală cu top patruzeci lovit - Corul a venit la St Edward's High School. Credeam că solistul lor Eric era extrem de talentat, cânta la chitară și pian. Puteau imita cântecele oricui și toți îl iubeau pe Eric Carmen. Am fost surprins când câțiva ani mai târziu, prietenul meu de liceu Rich Reising de înregistrare pentru Cleveland International a ales Eric pentru a produce CD-ul lor "No Surf in Cleveland" pentru trupa sa "Euclid Beach Band." M-am dus la New York să-i vizitez în studio. Eric la momentul respectiv a fost de ardere prin bugetul de înregistrare și a încercat să mă convingă să călătorească în oraș să-i aducă ceva să-l țină merge. Am fost surprins cât de puțin grupul a fost obtinerea realizat; se pare că el a fost mai îngrijorat despre distracție decât a face muzică bună. Albumul nu a ieșit foarte bine, dar Rich și colegii săi de trupă au reușit să-l ajute pe Eric atunci când a înregistrat clasicele "Never Fall in Love Again" și "All by Myself" și i s-au alăturat în turneu. De atunci Eric sa retras de la cea mai mare parte a turneelor sale și este creșterea familiei sale în Cleveland, îmi imaginez timpul său închisoare pentru un DUI l-au pus pe vagon sobrietate.


Am avut norocul să mă întâlnesc și să lucrez cu multe trupe., atât personal, cât și în comitetul de concerte al Universității din Arizona. Am fost, de asemenea, posibilitatea de a lucra ca voluntar cu Wolf și Rissmiller Concerte din Los Angeles. Am văzut și a vorbit cu o mulțime de muzicieni trupa diferite culise, oameni de la Electric Light Orchestra, Bruce Springsteen Band, Peter Frampton Band, Doobie Brothers, Pink Floyd, Leon Russell Band și a fost capabil să vorbească cu Donald Fagan de Steely Dan, care a fost supărat cu prietenul său de liceu promotor Larry, deoarece el a trebuit să joace un Baldwin și nu un Steinway la Tucson Music Center. Am întâlnit, de asemenea, o mulțime de colegi care au fost nesigure și părea obsedat de droguri și fete întâlnire. M-am întrebat adesea "de ce nu au avut propriile lor prietene, de ce au fost atât de disperate"? Erau faimoși și bogați. A fost un deschizător de ochi pentru mine.


O singură dată, M-am întors de la colegiu și vizita părinții mei în Bay Village, Ohio și prietenul meu Doug, care au efectuat pe optimist locale Televiziune spectacol a venit la casa mea cu Neil Sedaka, celebru pentru piesa "Calendar Girl". Doug l-a adus la părinții mei, unde a cântat la McArthur Park citind pe concertul nostru de poveste și la pianul Clark Console. Doug mi-a spus mai târziu, Neil era interesat de el. Am fost din nou surprins de ce cineva atât de faimos a fost deranjează un tânăr care abia devenise adult. Am vorbit cu el și am aflat ce muzician desăvârșit era. El nu a făcut nici un os despre faptul că el a preferat bărbați la femei.


Într-o zi prietenul meu Pete, un cântăreț de rezervă a venit în Arizona pentru un concert cu Billy Joel Band la Coliseum, am fost ridicarea Pete pentru o zi de vizitare a obiectivelor turistice și am ajuns să îndeplinească în scurt timp Billy în parcarea hotelului înainte de a merge pe o plimbare cu motocicleta. Era un muzician priceput și părea să se distreze. El a fost foarte non-pretentios despre faima si averea sa și părea să trăiască în acest moment. A condus motocicleta fără teamă fără gărzi de corp în remorcare.


Câțiva ani mai târziu, m-am dus pe un misionar și excursie de muzică la Mexico City stau cu un prieten de la Ambasada Statelor Unite și sa întâlnit cu o fată pe nume Lynn fostul manager de drum pentru The Who și Rolling Stones a fost, de asemenea, o fostă prietenă a music manager Peter Asher. Era într-o închisoare din Mexic pentru posesie de droguri și mi-a cerut ajutorul. Știam că Peter a reușit Linda Ronstadt și am invitat-o în culise pentru a satisface Linda la un concert prietenul meu promovat în Tucson și a stat lângă ea după spectacol și a cerut-o pentru ajutor. Linda, care a datat guvernatorul Jerry Brown a fost sceptic cu privire la a ajuta la început, dar a adunat prietenii ei muzician pentru a pune bani împreună pentru a obține Lynn din închisoare. Am auzit că a fost nevoie de peste cincizeci de mii de dolari și aproximativ nouă luni de timp. Am fost acolo să o iau de la închisoarea din San Diego când a fost eliberată în sfârșit. Am păstrat legătura cu Lynn ca ea sa întors să lucreze pentru înregistrările Arista și a devenit manager de drum pentru Whitney Houston. Am avut multe conversații și Lynn a încercat ei cel mai bun pentru a pune trecutul în urmă și să îmbrățișeze iertarea oferită în Isus Hristos. De două ori ea ma invitat la un eveniment în cazul în care Whitney a fost cântând a doua oară Whitney a fost performante în New York City și nu a putut cânta întregul set, doi dintre prietenii mei Jerry Peters și Paul Jackson Jr au fost atât în trupa ei și se bucură de spectacole. Nici până în ziua de azi nu știu dacă a reușit sau nu. Whitney a murit într-o supradoză tragică de droguri; cu trecutul ei stelar al Evangheliei, nimeni nu știe cu adevărat sigur unde își petrece eternitatea. Ea a căsătorit Bobby Brown cantareata pentru New Edition, care a lucrat cu prietenii mei Ric Timas și Vincent Brantley. Îmi imaginez că drogurile au făcut ca lucrurile negative să se întâmple în căsnicia ei. Când ea a cântat despre Hristos ai putea simți pasiunea Mă întreb dacă utilizarea ei de droguri și de căutare pentru faima si avere a cauzat-o să plece de la credința ei ca circumstanțele morții ei sunt încă un mister.


În timp ce în LA, am căutat lecții de tastatură de la aclamat producător Michael Omartian. Am ajuns la el acasă după ce i-am asigurat adresa din biroul lui Pat Boone. A ieșit de pe alee și s-a oprit pentru mine. L-am întrebat dacă pot lua câteva lecții, pentru că eram nou în oraș. A fost foarte amabil, dar mi-a spus "Nu". Soția lui, Stormy, era în mașină cu el și a spus că nici el nu a avut timp să o învețe. Am împărțit un curs de jazz cu ea mai târziu la Dick Grove School for Jazz in Sherman Oaks. Am ajuns, de asemenea, să îndeplinească Evanghelia Mare Keith Green și a fost capabil să învețe câteva melodii de la el. El a fost o sursă de inspirație am fost trist să-l văd murind atât de devreme într-un accident de avion. Am încercat să intru în trupa lui Richie Furay, dar nu am trecut de partea. M-am alăturat un destul de bine cunoscut Gospel Trio Arcașii și am călătorit în jurul a face spectacole la colegii și festivaluri. Unul dintre punctele mele culminante a fost întâlnirea Phil Keaggy, care a fost instrumental în conducerea meu cel mai bun prieten Doug la Hristos. A fost sincer și amabil. El a fost, de asemenea, un cântăreț minunat și chitarist. M-am împrietenit cu Leon Patillo fostul cântăreț pentru Santana l-am ajutat să-l carte în câteva spectacole și a vizitat cu el la o pereche de festivaluri diferite. Trebuie să am o întâlnire în Beverly Hills cu Bruce Bird care a condus-o pe Donna Summers. casa de discuri Casablanca. Folosea diverse medicamente și îi afecta sănătatea. L-a acceptat pe Hristos chiar înainte să moară. Donna Summers a murit la fel de bine cunoscându-l pe Hristos și au făcut un musical din viața ei pentru Broadway.


Am lucrat ca voluntar pentru Prima Adunare Phoenix și am reușit să întâlnesc câțiva sportivi cunoscuți. Cel care m-a impresionat cel mai mult a fost Ernie Shavers. M-am dus la câteva evenimente cu el a fost capabil să-l conduce în jurul și a aflat cât de mult Hristos a modelat viața lui. Ernie s-a luptat cu Mohammed Ali într-o bătălie clasică în ringul de box. Am putut auzi mărturia lui Ernie. Într-o industrie în care atât de mulți trec prin averi și rușine, Ernie a primit puterea lui Dumnezeu de a-și ține capul sus și de a umbla în umilință. Ernie întotdeauna a luat timp pentru a vorbi cu copiii și să-i avertizeze de mers pe jos pe drumul larg spre distrugere.


Există o întâlnire celebritate care va rămâne întotdeauna cu mine. În timp ce îmi croiam drum prin noua mea carieră de tuner de pian. Am luat un loc de muncă part-time ca un chelner room service la Pointe Resort în North Phoenix. Am fost furnizarea de room service la un oaspete mic dejun și om de știință de renume mondial a deschis ușa - Carl Sagan din seria PBS populare Cosmos. Ne-am angajat într-o conversație maraton de două ore de Creație vs Evolution. Nu am fost un debater calificat, dar a ascultat și a studiat unele creaționiști bine cunosc și a fost capabil de a împărtăși unele fapte bune cu el. Dar am învățat că mântuirea nu este o chestiune de a convinge mintea. Este o chestiune de inima fiind convertit fiind deschis să se umilească în fața lui Dumnezeu. Mai mult decât suficiente dovezi au fost descoperite și prevăzute pentru noi să credem, și, de asemenea, există o mulțime de falsitate pentru a ne permite să nu credem. Putem cu logica presupus nega faptul că Isus este Hristos că nu există nici un creator. Este o prostie să facă acest lucru, dar nu veți obține aruncat într-o instituție de boli mintale pentru a face acest lucru ca multe parts acele convingeri care în cele din urmă vin în jos pentru fiecare dintre noi se confruntă cu schimbările care vin cu renunțarea la propriile noastre căi și mersul pe calea pe care Dumnezeu stabilește înainte de noi. A fost făcută lumea în șase zile? Isus s-a ridicat din morți? Biblia este o carte cu adevărat divină? Acestea sunt întrebările pe care toată lumea trebuie să le pună de la ei înșiși. Dacă căutăm din toată inima ni se promite abilitatea de a-L găsi pe Dumnezeu și răspunsul adevărat.


Întâlnirea cu Carl Sagan la micul dejun pe care am avut-o s-a întins pe parcursul a trei ore. De fiecare dată când am venit cu un punct bun că el nu a avut nici un răspuns la, el mi-a trimis înapoi la bucătărie pentru unele pâine prăjită caldă. El mi-a spus că cel mai bun prieten al său a fost un preot care a crezut în Hristos, dar nu s-a umilit niciodată sau nu l-a căutat pe Hristos, cel puțin nu despre care a aflat cineva, a murit fără să-L cunoască sau să-L accepte pe Hristos. Da, el a angajat în conversații examinat alte dovezi, dar în cele din urmă a avut loc pe la convingerile sale. Nu-l putem găsi pe Dumnezeu dacă nu venim când eram mici, trebuie doar să decidem să credem. După ce facem această alegere, putem găsi dovezi ample că există un Dumnezeu și el este un "Bun Dumnezeu tot timpul." Trebuie să acceptăm faptul că liberul arbitru pe care îl avem are consecințe extreme. În cazul în care copilul dumneavoastră fuge dintr-o casă în cazul în care acestea sunt iubit și hrănite ei vor găsi în curând ei înșiși într-o lume de perverși și orori de neimaginat. Este la fel cu casa noastră spirituală. Noi venim din inima lui Dumnezeu impulsul electric care se măsoară atunci când o celulă spermatozoizilor impregnează un ou este mâna lui Dumnezeu care ne dă viață. Să ne ia din eternitate să trăim aici. Dumnezeu sperând că am ales să-l găsim să-l iubească, Dumnezeu plătind prețul suprem pentru a ne ajuta să lăsăm deoparte natura noastră păcătoasă. Trăim și respirăm în inima lui Dumnezeu fiecare gând pe care îl are pentru noi este etern și are consecințe eterne. Nu putem muri spiritele noastre trăiesc pentru totdeauna, fie cu Dumnezeu în Cer sau separate cu Satana rebel și îngerii săi în Lacul de Foc. Pentru binele nostru, Hristos a pășit pe crucea de lemn. Așa Eva a luat fructul oprit într-o demonstrație de neascultător ramele noastre au fost create în acea natură egoistă păcat, natura care spune lui Dumnezeu Nu, Calea Mea. Nu trebuie să fie așa. De la începuturile noastre până la moartea noastră existăm în Dragostea lui Dumnezeu. Suntem în mintea, inima și voința Sa. Isus a spus povestea tatălui cu fiul risipitor. După ce fiul a plecat, a ieșit afară în fiecare zi. Privind în depărtare și sperând, rugându-se ca fiul său să se întoarcă de bunăvoie. Când era falit, fără prieteni și redus la a trăi cu porcii el a venit la simțurile sale și a plecat acasă. El nu a fost condamnat sau predicat; i s-a dat un inel, o robă și un ospăț. Era plin de săruturi. Dacă plecăm în mod conștient și alegem să nu ne întoarcem niciodată în Inima lui Dumnezeu, căminul nostru etern, dacă ignorăm un sacrificiu atât de mare, atunci vom suferi inutil de consecințele voinței noastre de sine. Liberul nostru arbitru nu este încălcat, dar consecințele ei nu sunt doar aici, pe pământ, ele sunt eterne.


M-am dus la o petrecere oscar cu unii colegi într-un film am ajutat produce numit "Moartea sau închisoare în cele din urmă". Petrecerea a fost pentru toți actorii de la Hollywood care nu au primit nominalizări la Oscar în acel an. A fost distractiv au fost o mulțime de stele reale de la Hollywood acolo- Corey Feldman, Tom Sizemore, Gary BuseyȘi Sally Kellerman. Am văzut un avocat foarte faimos din cazul OJ Simpson și s-a uitat la ea și i-am spus cât de frumoasă era ținuta ei. Mi-a zâmbit și mi-a mulțumit. Am fost șocat să văd unele dintre celebrități nu ar putea merge chiar. Mi-a amintit de momentul în care m-am întâlnit cu Johnny Winters la Festivalul Renașterii și era beat orb fiind purtat de prietenii lui.


Întâlnirea mea preferată a fost cu Bob Dylan în fața Sălii de Muzică din Tucson. Am venit din Scottsdale cu prietenul meu de muzică Victor. Stăteam afară. Speram că Larry. Vallon Promotorul avea de gând să-mi ia permise gratuite. Bob a mers până la noi și a întrebat dacă muzica de pe albumul său Gospel Long Train Coming a fost suficient de popular pentru a satisface mii de fani el a avut deja. El a ajuns, evident, presa rău pentru a nu juca. "Dacă aș fi tâmplar." "Lay Lady Lay" "Blowing in the Wind" și nenumărate alte hit-uri sale folk-rock. Am vorbit aproximativ douăzeci de minute și l-am încurajat să continue că am iubit piesele sale noi. Au fost grozavi.


A doua mea întâlnire cu Amy Grant a fost un pic plină de umor. Am fost angajat să fac sunet pentru ea la East Valley Auditorium în Phoenix. A fost un spectacol cu buget redus produs de managerul ei brother-in-law de la Blanton and Herald Company. Ceea ce ni s-a spus în rider pentru eveniment a fost diferit de ceea ce au vrut. Am fost de a face un mix pe scena pentru ea, doar o chitara si pian de configurare cu două monitoare pe scena. Am avut, de asemenea, concert tuning pian pentru un plus de patruzeci de dolari. Ea a apărut cu prietenul Gary Chapman și a fost de gând să facă o grămadă de piese duet și a fost, de asemenea, de gând să folosească un fundal înregistrat. Am avut de a conduce în partea de sus a orașului pentru a ridica un TEAC 4 mașină de bandă. Când m-am întors terminam tuning-ul. S-a dus la mine la pian și m-a întrebat. "Ți-e foame? Vrei un hamburger sau ceva de mâncare?" Am fost flatat că i-a păsat chiar i-a spus "Mulțumesc". Spectacolul a fost jenant pentru mine, dar am supraviețuit. În timpul întregului concert, capul meu blocat deasupra nivelului scenei pentru că au vrut să se amestece din fața scenei. Înainte de sfârșitul concertului, o parte a amplificatorului nostru a suflat knocking out sunetul de pe partea dreaptă a auditorium. Managerul ei era supărat pe mine, dar părea să se distreze.


L-am cunoscut pe Rob din faimosul Milli Vanilli de vreo cinci ori. A trebuit să aduc o pizza și sucuri la fiecare întâlnire. El a ars prin banii lui de la Arista Records și am fost de lucru pe un scenariu pentru el să stea inch Trebuia să fie un înger care pedepsește oamenii răi. Ura scenariul meu, chiar ura asta. Am cheltuit probabil 100 de dolari pe toate pizza pentru că amicul meu Ricky a spus că nici măcar nu va vorbi cu mine dacă nu-l hrănesc eu primul. Mai târziu s-a sinucis sărind de la un hotel din Hollywood. Am fost trist să aud asta.


L-am întâlnit pe actorul Jim Brown și pe fotbalistul lui Cleveland Brown de două ori în viața mea. Prima dată a fost la Hipodrom Building pe Euclid Avenue în Cleveland, am fost vine în același lift, am avut de a tulpina gâtul meu pentru a obține o privire la el. Și apoi, treizeci și ceva de ani mai târziu, când Dick Bernal a organizat o cină în Los Angeles și am stat lângă el în timpul evenimentului. Prima dată când am fost abia cinci metri înălțime și el towered peste mine. A doua oară când am fost. aproape șase metri înălțime și el a fost doar Uşor mai înalt și l-am găsit să fie într-adevăr chiar frumos și angajat pentru a ajuta pe alții. El a fost un Adevăr un domn plăcut.Am fost în Missoula, Montana pentru o nunta si rudele mele au fost stau la barul hotelului / restaurant. M-am așezat lângă ei și am început să vorbesc cu o persoană foarte drăguță din același grup. Am crezut că a fost acolo pentru nuntă. Nimeni din familia mea nu a spus nimic și discuția noastră a durat aproximativ patruzeci de minute. L-am întrebat îl cheamă. El a spus că a fost bine cunoscut și a fost Dirk. Ei bine, am ghicit că a fost Dirk Benedict de la A-echipa, mai târziu sora mea în drept ma întrebat de ce am vorbit cu el tot acest timp. I-am spus că am crezut că e de la nuntă. El a fost super frumos și cunoștințe despre o mulțime de lucruri.


Am întâlnit-o pe Alice Cooper o dată. Se muta la Chicago și m-a chemat să-i cumpăr pianul. Am avut o discuție lungă în casa lui cu vedere la Phoenix. L-am văzut ani mai târziu, la un joc Phoenix Suns ședinței de lângă unul dintre clienții mei pian tuning Danny un promotor de concert. Nu-și amintește de mine, dar era încă drăguț. Am luat câțiva prieteni să mănânce la Alice Cooperstown mâncarea a fost destul de bună cred că a venit când am fost plecat. O fată care mi-a plăcut a cântat în corul bisericii la care s-a dus, așa că l-am văzut de câteva ori, sunt bine, l-am lăsat să aibă propriul său spațiu. Întotdeauna am fost învățat să trăiesc și să las să trăiască.


Tuning-ul meu de pian mi-a luat culise destul de un pic. Am fost angajat să reglez pianul pentru o sesiune de înregistrări a lui Glen Campbell în Paradise Valley Arizona. Studiourile Pantheon au avut un 9 picior lung Steinway Concert Grand, care a avut loc tune foarte bine. Când am fost terminat de tuning am jucat unul dintre cântecele mele cult. "Oh Doamne, Oh Doamne" destul de drept B la E model, Glen ascultat în și mi-a oferit un loc de muncă scris melodii pentru el. Salariul era de 200 de dolari pe săptămână. I-am mulțumit și i-am permis să înregistreze cântecul meu. N-a terminat-o niciodată, dar Steve Inginerul m-a lăsat să aud demo-ul. Am fost destul de încântat că a înregistrat-o. Am împărtășit Evanghelia cu el de câteva ori. Mai târziu s-a alăturat Bisericii Baptiste Phoenix de Nord. L-am văzut o singură dată jucându-se cu corul. A fost un mare cântăreț și jucător. Am blocat un pic pe chitara lui a fost uimitor.


Întâlnirea mea cu Lawrence Welk a fost foarte scurtă. Cânta cu orchestra sa la Sun Dome din Sun City. Am fost tuning pian înainte de spectacol și el a venit la mine și a început o conversație. "Am folosit pentru a fi un tuner pian." El a spus. "Asta este mare i-am răspuns."


În timp ce trăiesc în LA am fost invitat la casa lui John Reid. Locuia într-un conac în Beverly Hills. Lucram cu o fată care era îndrăgostită de clientul său Elton John. Speram să primesc ajutor cu cariera mea de înregistrare în momentul în care Elton vindea stadioane. Masa de prânz a fost distractiv niciodată nu mi-am dat seama că el a fost un homosexual și a fost, probabil, interesat de mine.


John Heyman a fost un cunoscut producător de film. A câștigat un premiu oscar pentru Passage to India și a produs Saturday Night Fever și multe hituri. Am fost introdus și pitched script-ul meu Sugar Baby despre un copil alb adoptat de copii de culoare. I-a plăcut scenariul meu și m-a lăsat să vin să-l văd la fiecare câteva luni. Vorbeam despre Piese și cântece pe Broadway și ne-am bucurat unul de compania celuilalt. Când am terminat primul meu full-length animation script Donkey Ollie Naufragiat am rezervat o cameră la Club Med Paradise Island și padeded un caiac la casa lui Paradise Island. Am întâlnit-o pe mama lui cu fiica lui. A primit chiar și un telefon de la cel mai bun prieten al lui, Richard Harris, în timp ce eram în vizită. A fost o după-amiază distractivă. A ales un scenariu, dar nu l-a filmat niciodată. Mai târziu am filmat unele episoade de film de desene animate cu DQ Animation în Hyderabad, India. John a avut o relație strânsă cu fiul său David Heyman, care a produs toate filmele Harry Potter, pentru un timp el a fost de mers pe jos cu Dumnezeu părtășie cu alți creștini, și a produs filmul IsusNwo traduse în 300 de limbi plus. A murit acum câțiva ani. cu Dumnezeu.


Uneori e trist să întâlnești oameni cunoscuți. Regretatul Jeff Fenhold de "Isus Hristos Superstar" vine în minte. Am ajutat la rezervarea câteva dintre tururile sale și a pus împreună opera de arta si duplicarea pentru caseta mărturia lui cea mai mare parte despre auditie scurta si perioada de songwriting cu Black Sabbath și timpul său pe Broadway și stau cu Salvador Dali. Am fost impresionat de colierul lui Dali și de unele dintre desenele pe care le avea. A fost trist să-l văd pe Jeff divorțând și i-a zdrobit inima. Ne-am întâlnit de câteva ori, dar nu mi s-a părut niciodată că era împăcat. Poate că acum se odihnește în brațele lui Isus Hristos, un om despre care a cântat pe Broadway și despre care a vorbit la televizor și pe scenele bisericii.


John McCain faimosul senator mi-a fost prezentat acasă la un politician din Mesa Arizona. El a fost atât de angajat la faima pământească și poziția că, în ciuda faptului că au o luptă mortală cu cancerul cerebral a rămas în Senat, nici măcar nu iau timp pentru a petrece cu familia sa înainte de moartea sa. Mi s-a părut exagerat.


N-am crezut niciodată că sunt destul de talentată să scriu o carte. Am avut amintiri de a merge la Bay Village Biblioteca Publică cu mama mea și efectuarea atât de multe cărți au vărsat peste tot. Am amintiri de a fi plictisit și ascunde o carte în manualul meu de lectură drumul meu prin plictisitor liceu și clase de colegiu. Îmi plăcea să scriu poezii, cântece, piese de teatru și scenarii. N-am crezut niciodată că pot face o carte întreagă până când un prieten pe nume Etan nu mi-a cerut să termin un roman pe care l-a scris. A fost acea experiență de tastare corectarea, editarea adăugarea de cuvinte care mi-a dat încredere.


Vine un moment în viața fiecărui scriitor în cazul în care personajele devin în viață și stai pe marginea scaunului tastând departe care doresc să scrie pagina următoare, capitolul următor, astfel încât să puteți afla unde va trăi și cine va muri și ceea ce vor face. Sunt mângâiat de faptul că Dumnezeu a scris o carte despre mine așa se afirmă în Psalmul 139. Deci, în timp ce eu sunt în viață voi continua să scrie povești pentru a inspira atât tineri și bătrâni și să efectueze destinul meu numit. Nu este probabil voi fi vreodată celebru sau să fie invitat la talk-show-uri sau prezentări de premii literare. Este probabil că voi bucura de scris mai mult și mai mult ca zilele vin și voi deveni un comunicator mai bine. Cine ar putea cere mai mult?


Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.