Învățăturile toltece, volumul IV: Bura Rânduielii Dragonului

· Învățăturile toltece Book 4 · Editura Corb Alb
Ebook
443
Pages
28% price drop on May 1

About this ebook

„Drept rezultat al feedbackului primit de la cititorii primelor două cărți (n. tr.: este vorba despre volumele I și II), este necesar să fie subliniat că nu toți toltecii sunt la fel, și nici fiecare persoană ucenică a Căii Luptătorului nu este neapărat un toltec. Având în vedere faptul că toltecii sunt păsări solitare de foarte mult timp, nu este deloc surprinzător faptul că lumea în general știe foarte puțin, spre deloc, despre noi și despre activitățile noastre. De fapt, o parte dintre cei puțini care au auzit de noi au ajuns să ne considere ca fiind nimic altceva decât un mit, în timp ce o altă parte, cei care au ajuns să cunoască despre noi prin cărțile scrise de … ceilalți scriitori actuali …, toți descriu tradiția toltecă din punct de vedere al practicilor vrăjitoriei. Și totuși, adevăratul toltec nu este un bărbat sau o femeie care se interesează de vrăjitoria care astăzi generează atâta curiozitate.

Toltecii sunt bărbați și femei ai cunoașterii și, deși cunoașterea noastră nu ar fi completă dacă nu am avea-o și pe cea a vrăjitoriei, trebuie să subliniez că practicile de vrăjitorie formează doar un mic fragment din vastitatea cunoașterii noastre. Mai mult, adevărații tolteci știu că vrăjitoria nu (con)duce oamenii la libertate, ci în schimb, (con)duce la menținerea înrobirii lor. …

Omul adevărat, microcosmosul macrocosmosului, este într-adevăr o ființă solară, și prin urmare, când în cele din urmă ființa umană a ajuns la un punct în evoluția sa, în care propria sa natură interioară adevărată poate începe să se manifeste înlăuntrul vieții în planul fizic dens, atunci, la fel ca și progenitorul său, miezul interior al ființei umane începe să-și focalizeze intenția și începe să adune în jurul său ceea ce se numește Bura Rânduielii Dragonului. Acesta este începutul adevăratului om, acea creatură magică care are întreg potențialul și puterea unei adevărate stele.”

Cuprins Volumul IV:

PARTEA ÎNTÂI: VISUL

Capitolul 1: Cele patru postulate pentru a face stalking

Capitolul 2: Controlarea nebuniei

PARTEA A DOUA: REGULA STALKERULUI

Capitolul 3: Trezirea în vis

Capitolul 4: Onoarea luptătorului

Capitolul 5: Intrarea în necunoscut

Capitolul 6: Deplasarea focalizării

Capitolul 7: Pieptănarea umbrelor

Capitolul 8: Dincolo de vălul timpului

Capitolul 9: Nebunia indentității

PARTEA A TREIA: LUMEA VRĂJITORILOR

Capitolul 10: O scurtă privire asupra celei de-a patra dimensiuni

Capitolul 11: Cele douăzeci și unu de nestemate

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.