ความจริงที่โลกต้องรู้

GoodSeed International
8,183

 ยังมีทางออกสำหรับปัญหาทุกอย่างหรือไม่? ชีวิตเรามีความหมายหรือ จุดประสงค์หรือไม่? เป็นไปได้หรือไม่ที่จะรู้ว่าทำไมเราจึงเกิดมาในโลก และเรากำลัง จะเดินทางไปที่ใด? ทำไมโลกนี้จึงมีแต่ความทุกข์และความตาย? ชีวิตหลังความตาย มีจริงหรือไม่? เราสามารถรู้ความจริงกระจ่างได้หรือไม่ในขณะที่ยังมีชีวิตอยู่นี้? เราถูกกำหนดให้ดับสูญแล้วก้าวไปสู่นิพพานอันยิ่งใหญ่ใช่หรือไม่? จริงหรือ ที่ไม่มีคำตอบ สำหรับคำถามเหล่านี้เลย?

มีหนังสือเก่าแก่เล่มหนึ่งซึ่งถกถึงเรื่องคำถามในชีวิตเหล่านี้ หนังสือเล่มนั้นคือ "พระคริสตธรรมคัมภีร์ศักดิ์สิทธิ์" แต่คำตอบที่อยู่ในพระคัมภีร์เป็นสิ่งที่เชื่อถือได้หรือไม่?

การที่คุณจะตัดสินใจถึงเรื่องนี้ได้ด้วยตนเองนั้น คุณต้องรู้ก่อนว่าจริงๆ แล้วพระคัมภีร์สอนไว้ อย่างไร?

หนังสือ ความจริงที่โลกต้องรู้ เล่มนี้ กะเทาะเปลือกศาสนาออกจากหนังสือศักด์ิสิทธ์ิ และปล่อยให้เรื่องราวเก่าแก่ได้เปิดเผยออกมาด้วยตัวของมันเอง ขณะที่คุณกำลัง เสาะแสวงหาความจริง คุณจะได้พบข่าวสารแห่งความหวังด้วย นี่คือหนังสือที่คุณต้องอ่าน

Read more
Collapse
3.7
8,183 total
5
4
3
2
1
Loading…

Additional Information

Publisher
GoodSeed International
Read more
Collapse
Published on
2012
Read more
Collapse
Pages
445
Read more
Collapse
ISBN
9781927429068
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best for
Read more
Collapse
Language
Thai
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.