Case cu dinți

Free sample

Un monstru deghizat este pe cale să lovească din nou. Sângele se înfierbântă în cei ce îi simt prezența. Violența și crima se năpustesc asupra cartierului adormit.

Timp de citire: aproximativ 50 de minute.

Nevoia îi explodă în stomac, făcându-l să se lovească cu fruntea de tencuiala grunjoasă. Filamente subțiri îi ieșiră din vârfurile degetelor, străbătând peretele. De partea cealaltă, ritmul strigătelor își înteți cadența. Bărbatul rânji și înșfăcă mintea simplă, stăpânită de instincte primare, ce viețuia dincolo zid. Buzele îi murmurară un ordin mut.

Read more
Collapse

About the author

M-am născut pe 13 februarie 1974 într-o miercuri (nu că ziua în sine ar prezenta vreo importanță, dar așa sună mai mult a început de carte). Aș vrea să adaug că ningea ca în povești, cu fulgi mari și pufoși, însă nu așa au stat lucrurile. Din ce am înțeles de la părinții mei, a fost o zi cu cer senin și cel mai probabil, friguroasă.

Apoi au trecut câțiva ani.

Un lucru îmi aduc aminte cu certitudine din copilărie: pasiune mea pentru povești. Nu mă săturam de ele, indiferent cât de multe mi-ar fi citit părinții mei. Clasa întâi a venit cu un cadou: posibilitatea de a pătrunde în universul magic al basmelor. Învățasem să citesc! Prima carte a fost "Bețișorul Năzdravan", a doua, "Cei trei muschetari". Au urmat Jules Verne, Edgar Allen Poe, Jerome K. Jerome, apoi Rodica Ojog-Brașoveanu, Raymond Chandler, Frank Herbert, Isaac Asimov, iar lista autorilor care mi-au însoțit copilăria și adolescența ar putea continua pe multe pagini. Părinții mei ar rămâne uimiți dacă ar afla de câte ori m-am dus la culcare doar ca să continui să citesc la lumina unei lanterne de buzunar. Contrar avertismentelor repetate, n-am reușit să-mi distrug ochii procedând astfel.

Și tot citind eu așa, zi de vară până-n seară, am ajuns să cred că, fiind dotat de la natură cu o oarecare imaginație, aș putea face și eu la fel, aș putea să aștern pe hârtie universuri fascinante și întâmplări nemaivăzute. Ca și cum ar fi de la sine înțeles că dacă știi să mănânci un tort de ciocolată, obligatoriu poți face și tu unul la fel de bun. Oricine s-a aflat vreodată în fața unei coli albe știe că nu așa stau lucrurile.

Prima povestire pe care mi-am făcut curaj s-o public s-a numit Pelicanul, microscopul și proteza dentară. Are doar cu puțin peste două pagini, dar este una dintre preferatele mele. Au urmat "Cum să cucerești un bărbat pe e-mail, messenger și Facebook" – o carte despre care mă întreb adesea dacă aș mai putea să o scriu încă o dată – urmată de "Blestem în subteran", "Șifonierul preotesei", "Case cu dinți", "Îngropat de viu", "Trafic de organe", "Petale de ambrozie", "Miruna" și alte câteva titluri.

Le puteți găsi pe toate în Google Books: https://play.google.com/store/books/author?id=Dan+Radoiu

Dan Rădoiu

Read more
Collapse
4.0
8 total
Loading…

Additional Information

Pages
28
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Fantasy / Dark Fantasy
Fiction / Horror
Fiction / Occult & Supernatural
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.