Case cu dinți

Free sample

Un monstru deghizat este pe cale să lovească din nou. Sângele se înfierbântă în cei ce îi simt prezența. Violența și crima se năpustesc asupra cartierului adormit.
Timp de citire: aproximativ 30 de minute.

Nevoia îi explodă în stomac, făcându-l să se lovească cu fruntea de tencuiala grunjoasă. Filamente subțiri îi ieșiră din vârfurile degetelor, străbătând peretele. De partea cealaltă, ritmul strigătelor își înteți cadența. Bărbatul rânji și înșfăcă mintea simplă, stăpânită de instincte primare, ce viețuia dincolo zid. Buzele îi murmurară un ordin mut.

Important: Toate cărțile din colecția Tempus Fugit sunt scrise, editate și pregătite în așa fel încât să ofere cititorilor o lectură de cea mai bună calitate în condițiile unor ferestre restrânse de timp.

Aștepți pe cineva, simți nevoia unui moment de relaxare sau faci un drum cu autobuzul sau cu metroul? Titlurile acestei colecții te vor însoți oriunde ai fi, ajutându-te să pășești cu ușurință în lumi fantastice, terifiante sau romantice, de cele mai multe ori amuzante.
Read more
Collapse

About the author

Absolvent de ASE, Dan Rădoiu este Agile coach, programator și trainer, iar în ultimii ani, și scriitor. În prezent profesează în sfera constituirii echipelor puternice și a consultanței în management.

Ca specialist în coaching și management, Dan a publicat articole în numeroase reviste de profil și pe site-uri din sfera IT și project management, cum ar fi Revista Română de Managementul Proiectelor, Afaceri.ro, WorkStickers.ro și altele.

Ca scriitor, a debutat în volum la Editura Nemira în 2012 cu manualul practic de persuasiune ”Cum să cucerești un bărbat pe e-mail, messenger și Facebook”, scris în forma unui amuzant manual practic de persuasiune care îmbină cunoștințele teoretice cu numeroase exerciții de verificare ale cunoștințelor.

Pasionat de literatura fantastică, Dan Rădoiu este prezent pe piața de carte românească din anul 2015 și cu volumul de povestiri „fantastice, romantice, iar pe alocuri, cumplit de absurde” intitulat „Povestiri de la marginea realității”, publicat de editura Crux Publishing. Succesul colecției l-a încurajat pe Dan ca, împreună cu editura Crux Publishing, să organizeze o serie de întâlniri cu pasionații de lectură și scris – Atelierele de confecționat povești fantastice. Devenite un reper în viața culturală bucureșteană, organizate lună de lună la ceainăria La un ceai, Atelierele invită toți participanții să creeze propriile lor povești fantastice în care imaginarul și realul își dau mâna pentru a amuza, speria, surprinde și provoca audiența. Sub bagheta magică a lui Dan, povestirile confecționate în cadrul Atelierelor capătă viață, devenind adevărate prilejuri de a le pune invitaților imaginația la lucru și de a le încuraja dezvoltarea propriilor abilități de scriere creativă.
Read more
Collapse
5.0
2 total
Loading...

Additional Information

Pages
24
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Fantasy / Dark Fantasy
Fiction / Horror
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.