Llibertat! Fontserè i el cartellisme compromès (1931-1939)

· Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura - Arxiu Nacional de Catalunya
Ebook
106
Pages
Eligible

About this ebook

Publicació realitzada en motiu de l’exposició "LLIBERTAT! Fontserè i el cartellisme compromès (1931-1939)", presentada a l’Arxiu Nacional de Catalunya en el marc de la commemoració del centenari del naixement de Carles Fontserè, impulsada pel Departament de Cultura.Una mostra que inclou els 22 cartells que Fontserè va dibuixar durant els anys trenta del segle XX, la majoria arran de la guerra civil, quan tenia entre 16 i 22 anys. 

El fil conductor de la mostra és el record de cadascun dels cartells que Fontserè va deixar al llibre Memòries d’un cartellista català (1931-1939), contextualitzat amb l’exposició dels testimonis documentals de l’època que conserva l’Arxiu Nacional de Catalunya (reproduccions de fotografies, documents textuals, cartells d’altres artistes, etc.).

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.