Πράγματα που σκέφτομαι στο ντους

· Εκδόσεις Καστανιώτη
3.7
147 reviews
Ebook
218
Pages

About this ebook

50 κείμενα που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Καθημερινή» με πληροφορίες, ιδέες και απόψεις για την Ελλάδα, την πολιτική, τις ανισότητες, τη θρησκεία, τη Γάζα, την Αθήνα, την οικονομία, τα βιβλία, την τεχνολογία, τους πολιτικούς, τον Σνόουντεν, την έρευνα, τη Βενεζουέλα, το πετρέλαιο, τη Γη, τη δημοκρατία, τη δημιουργική μειοψηφία, το πόθεν έσχες, την αυτογνωσία, την κρίση, την υποκρισία, τις εκλογές, τη singularity, τον Κίρκεγκωρ, τις υπερδιάνοιες, την προοπτική Σαμαρά, την Αμφίπολη, το fappening.

Ratings and reviews

3.7
147 reviews
Ianos Ianos
May 27, 2021
Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που δεν ξέρουν να σκέφτονται. Επίσης είναι αρκετά μπερδεμένος και δεν έχει λογική ένας άνθρωπο που είναι (τουρίστας) σε αυτόν τον κόσμο με πολύ εγωισμό για να δει περισσότερες από μία οπτικές. Φανερό το ότι τα γράφει στην τουαλέτα αν λάβουμε και υπ όψιν την ιδεολογία του σίγουρα δεν κάνει και μπάνιο.
Did you find this helpful?
Alexis Konstantopoulos
December 2, 2014
Πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα. Ολα σου τα άρθρα μαζί.!!!!
Did you find this helpful?
van giov
August 18, 2022
και εγώ αναρωτιόμουν γιατί είχε αξία 0 ευρώ
Did you find this helpful?

About the author

Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Α­­πό το 2000 γράφει σε εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά, σε εφημερίδες και στο Ίντερνετ. Έχει δουλέψει ακόμα ως μεταφραστής, επιμελητής εκδόσεων και υπεύθυνος ψηφιακών μέσων σε μια μεγάλη εταιρία media. Σήμερα φτιάχνει websites και μελετά πώς τα ψηφιακά μέσα θα φέρουν τον γραπτό λόγο σε όσο το δυνατό περισσότερα μάτια. Ο Φεβρουάριος είναι το τρίτο του βιβλίο. Έχει γράψει ακόμη: Αληθινές ιστορίες(συλλογή με μεγάλης έκτασης δημοσιογραφικά άρθρα του, 2011) και Πέρα από την καταιγίδα (εφηβικό μυθιστόρημα, 2006).

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.