Bosszú az éjszakában

Sukitore
1

 Az 1930-as években játszódó erotikus történetben egy titokzatos nő tartja különös félelemben a Méltóságos urat. A legváratlanabb időben és helyeken bukkan fel, hogy megalázza azt a férfit, aki oly sok fájdalmat okozott a családjának. Célja, hogy tönkretegye a fiatal úr becsületét, méltóságát. Vajon meddig hagyhatja ezt az ifjú birtokos és megkapja a végső büntetését?
Read more
Collapse

About the author

 A Sukitore történeteket ketten vagy többen írják, ám mégis egyedi a műfaj: egy erotikus szituáció két (vagy több) szemszögből kerül elmesélésre, váltott részenként. A sztori folyamán megismerhető a férfi és a nő gondolkodása egy adott helyzetről, ezért időnként fedik egymást a részek, ezzel is színesebbé téve a történet vezetését. Mindenki elmeséli a maga szemszögéből, hogyan érez, hogyan látja a helyzetet, miközben a cselekmény esetenként épp emiatt gubancolódik össze.

Read more
Collapse
5.0
1 total
Loading…

Additional Information

Publisher
Sukitore
Read more
Collapse
Published on
Aug 28, 2015
Read more
Collapse
Pages
70
Read more
Collapse
ISBN
9789631232936
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Hungarian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Erotica / General
Fiction / Romance / Erotica
Fiction / Romance / General
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.