Bosszú az éjszakában

Sukitore
1

 Az 1930-as években játszódó erotikus történetben egy titokzatos nő tartja különös félelemben a Méltóságos urat. A legváratlanabb időben és helyeken bukkan fel, hogy megalázza azt a férfit, aki oly sok fájdalmat okozott a családjának. Célja, hogy tönkretegye a fiatal úr becsületét, méltóságát. Vajon meddig hagyhatja ezt az ifjú birtokos és megkapja a végső büntetését?
Read more
Collapse

About the author

 A Sukitore történeteket ketten vagy többen írják, ám mégis egyedi a műfaj: egy erotikus szituáció két (vagy több) szemszögből kerül elmesélésre, váltott részenként. A sztori folyamán megismerhető a férfi és a nő gondolkodása egy adott helyzetről, ezért időnként fedik egymást a részek, ezzel is színesebbé téve a történet vezetését. Mindenki elmeséli a maga szemszögéből, hogyan érez, hogyan látja a helyzetet, miközben a cselekmény esetenként épp emiatt gubancolódik össze.

Read more
Collapse
5.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Sukitore
Read more
Collapse
Published on
Aug 28, 2015
Read more
Collapse
Pages
70
Read more
Collapse
ISBN
9789631232936
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Hungarian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Erotica / General
Fiction / Romance / Erotica
Fiction / Romance / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Ha már olvasta E. L. Jamest, látta a Szürke ötven árnyalatát filmen, ha tetszett az „A férfi” sorozat…


Livynek azonnal feltûnik, amint besétál a kávézóba. Lélegzetelállítóan jóképû, olyan áthatóan kék tekintettel, hogy majdnem kiszolgálni is elfelejtik. És amikor kimegy az ajtón, Livy azt gondolja, hogy soha többet nem fogja látni. De aztán megtalálja a szalvétára írt üzenetet, melyen az aláírás: „M”.


A férfi csupán egyetlen éjszakát akar, hogy kényeztesse õt. Semmi érzelmet, semmi kötõdést – semmi más, csak kéjt. Minden védõfal, amit Livy maga köré emelt magányos élete során, egyszeriben leomlással fenyeget ezzel a zavarbaejtõ emberrel szemben. Célratörõ, mégis jólnevelt. Úriember, mégis fensõbbséges. Szenvedélyes, mégis érzelemmentes. A vonzalom azonban oly erõs, hogy Livy képtelen bármit is megtagadni tõle.. beleértve önmagát is.

M valami olyan, mélyen lappangó, függõségbe taszító vágyat ébreszt fel Livyben, melynek létezését a lány addig nem is sejtette, és melyet, félõ, csak õ elégíthet ki. De a lány érzi, hogy a gyors autók, a drága öltönyök és fényûzõ lakás mögött egy sebzett személyiség rejtõzik.

Ahhoz, hogy testestül-lelkestül az övé legyen, Livynek fényt kell derítenie a sötét tikokra. Valóságos megszállottsággal merül el a férfi világában, próbálja legyõzni a védõpajzsait, pedig ez a megszállottság azzal fenyeget, hogy visszvonhatatlanul összetöri a szívét…

©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.