Podes crear círculos e utilizar estes círculos para ver a localización e o historial en directo dos outros. Usa os enderezos gardados para recibir notificacións cando un membro do círculo entre ou saia del.
A aplicación notifica ao usuario cada vez que se accede á súa localización e se comparte cos seus círculos. Podes bloquear usuarios, saír dos círculos ou bloquear a localización por completo como queiras.
Os datos de localización gárdanse en servidores seguros e non se comparten con ninguén. Nin sequera o usamos con fins analíticos anónimos.
- Política de privacidade: https://www.mctdata.com/privacy.html
-Condicións de uso: https://mctdata.com/terms.html
Comparte a túa localización coa túa familia ou amigos en tempo real.
Última actualización
7 de nov. de 2024