Autoshkolla Shqipëri - Testet

Contains ads
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Aplikacioni Autoshkolla është një aplikacion inovativ dhe praktik për të mësuar dhe përgatitur për leje drejtimi. Aplikacioni ofron literaturë të detajuar dhe të përshtatshëm për patentë për kategoritë A, B C, dhe D. Përmes leksioneve të strukturuara dhe informacionit të rëndësishëm, do të mësoni rregullat e qarkullimit rrugor dhe teknikat e nevojshme për çdo kategori.

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve, pyetjve, literaturës dhe kuizeve të ndryshme të përgatiteni për pjesën teorike për marrjen e leje drejtimit.

Testet & Pyetjet:
Aplikacioni përmban një koleksion të gjerë të testeve dhe pyetjeve të ndara në kategori për secilën kategori të leje drejtimit. Ju do të keni mundësinë të praktikoni njohuritë tuaja duke zgjidhur pyetjet e testimeve dhe të merrni rezultate të menjëhershme. Kjo ju ndihmon të përgatiteni në mënyrë efektive për provimet e patentës. Përmes testeve dhe pyetje të ndryshme do të keni shumë të lehtë përgatitjen e Testit Final.

Literatura:
Aplikacioni furnizon një bibliotekë të pasur me literaturë të ndryshme të rregullave të qarkullimit rrugor, sigurisë rrugore dhe teknikave të shoferimit. Informacioni është i përditësuar dhe i bazuar në ligjet dhe udhëzimet më të fundit, duke siguruar që ju të jeni në gjendje të merrni informacionin e saktë dhe aktual.

Kuizet:
Një lojë argëtuese dhe edukative është përfshirë në aplikacionin Autoshkolla. Me lojën "Luaj & Mëso", ju do të mund të sfidoni veten dhe të testoni njohuritë tuaja mbi rregullat e qarkullimit rrugor. Duke zgjidhur pyetje dhe situata të vështira, do të zhvilloni shkathtësitë tuaja shoferuese në një mënyrë interaktive dhe argëtuese.

Profili:
Përmes krijimit të një profili personal në aplikacion, ju do të keni mundësinë të ndiqni përparimin tuaj në mesim dhe testim. Profili juaj ruaj statistikat e testeve të kaluara dhe rezultatet e arritura, duke ju ndihmuar të vlerësoni zhvillimin tuaj dhe të identifikoni fushat që kërkojnë përmirësim.
Updated on
Jun 6, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance and Device or other IDs
This app may collect these data types
Personal info and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

What's new

- Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në info@autoshkolla-al.com