Përralla Pinokio - Shqip

Contains ads
5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Në këtë aplikacion mund të gjeni përrallën në gjuhën shqipe "Pinokio" dhe kuizin përkatës për këtë përrallë. Përralla është me ilustrime dhe me zërim që e bën shumë më të lehtë mësimin e saj. Pra përralla lexohet nga një zë i ëmbël i një vogëlusheje shqiptare. Ky aplikacion është në gjuhën shqipe dhe shërben tërësisht për qëllime edukative.

Kategori tjetër e këtij aplikacioni është edhe Ngjyrosja ku fëmijët mund të ushtrojnë të ngjyrosin kafshë dhe elemente të tjera si: qenin, lopën, kalin, peshkun, pemën, lulen, lepurin etj.

Luaj dhe Mëso është kategori tjetër brenda aplikacionit Pinokio, që shërben që fëmijët të mësojnë por në të njejtën kohë edhe të argëtohen. Në këtë kategori ata mund të familjarizohen me fruta të ndryshme siç janë: molla, dardha, dredhëza, vishnje etj. Të dallojne metalet dhe elementet tjera të riciklueshme.

Duke përdorur këtë aplikacion ju:

1) Do të mësoni përrallën Pinokio
2) Do të mësoni leximin e fjalive të ndryshme
3) Do të zhvilloni inteligjencën
4) Do të ushtroni të mbajturit në mend
5) Do të ushtroni të ngjyrosni kafshë të ndryshme
6) Do të mësoni shumë fruta dhe elemente që riciklohen

Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me 5 yje!

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në bee.apps2@gmail.com
Updated on
Jan 3, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Overall improvements!