4.9
2.79K reviews
50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

MyBible este o aplicație prin care dorim să aducem Biblia mai aproape de tineri și astfel studiul biblic să devină atractiv, fiind mai simplu de parcurs.

Viziunea MyBible este aceea de a promova citirea și studierea Bibliei în rândul tinerilor, oferindu-le acestora instrumente utile și rapide, de care au nevoie. Dorim să arătăm tuturor tinerilor că aceleași cuvinte, scrise cu mulți ani în urmă, pot fi astăzi la fel de relevante și actuale. Acum, însă, totul este mai simplu de accesat. Pentru că Biblia merită tot ceea ce este mai bun, am pregatit un site (www.mybible.eu), dar și o aplicație pentru telefoane mobile și tablete, prin care tinerii pot fi mai aproape de Biblie, indiferent unde se află aceștia sau ce activitate desfășoară.

Citește și Ascultă:
Site-ul și aplicația MyBible îți oferă posibilitatea să citești mai multe versiuni ale Bibliei, atât în limba română, cât și în alte limbi. Versiunile pot fi citite și în paralel și pot fi studiate folosind instrumentele puse la dispoziție de MyBible. De asemenea, îți oferim, în mod gratuit, și Biblia Audio produsă de Radio Vocea Speranței, recitată de către realizatorul radio, Ioan Paicu. Fiecare capitol din Biblie este înregistrat audio și poate fi ascultat online pe site-ul www.mybible.eu sau descărcat din aplicația MyBible. Odată descărcată, Biblia audio poate fi accesată și offline. O altă resursă pusă la dispoziția ta este Devoționalul de Tineret pe care îl primești în fiecare zi, pe telefon sau tabletă, prin intermediul acestei aplicații. De asemenea, MyBible îți oferă și posibilitatea de a accesa versete biblice, pe diverse teme, care te vor ajuta în dezvoltarea ta spirituală.

Studiază:
Pentru un studiu aprofundat al Bibliei, îți oferim drept ghid Comentariul Biblic Adventist, care poate fi accesat în dreptul fiecărui verset biblic. De asemenea, ca utilizator, poți folosi sistemul de notițe prin care ai posibilitatea să strângi diverse idei în dreptul fiecărui verset biblic și, ulterior, poți sorta aceste idei pe categorii, pentru ușurarea înțelegerii Bibliei. De asemenea, pentru un studiu sistematic al Bibliei îți oferim mai multe materiale în format pdf, texte ce abordează subiecte de interes, în special pentru tineri.

Descarcă:
Descarcă acum, gratuit, aplicația MyBible pentru iOS și instaleaz-o pe telefonul tău mobil sau pe tabletă. Vei avea același cont de utilizator atât pe site, cât și în aplicație. De asemenea, vei avea acces la notițele tale, la Planul de Studiu al Bibliei și vei vizualiza versetele tale favorite.
Descărcând aplicația, poți avea acces integral, chiar și offline, la diferite versiuni ale Bibliei, dar și la Comentariul Biblic Adventist. În plus, dacă descarci diferite cărți din Biblia Audio, le poți asculta offline.

Producători:
Editura Viață și Sănătate

Parteneri:
Asociația Respiro
Speranța TV
Radio Vocea Speranței

Contact:
contact@mybible.eu

Android Developer
Senocico Stelian
senocico@gmail.com
Updated on
May 22, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
4.9
2.79K reviews
Gheorghe Marican
March 16, 2022
Very happy with this app. Most of it because it doesn't have any ads. Thank you and may God the Father , Son, and Holy Spirit bless you and your grate work
2 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Editura Viață și Sănătate SRL
March 16, 2022
Thank you 🙏
Bogdan Antohi
December 7, 2020
Thank you very much for your prompt response, seems that the problem is solved, I'm enjoying MyBible studies on the go and all the resources available on the app.. Thank you once again!
17 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Editura Viață și Sănătate SRL
December 7, 2020
We think we've solved the problem. Please try to reinstall the application again. If the issue is resolved, we would be happy if you would return to the review. Thank you for understanding!
A Google user
August 18, 2019
Love to read the Bible using this app, it works perfectly! Only one wish I have: would you please add a 'bookmark'! Thank you and God bless you! 😍
24 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

- rezolvare buguri & alte îmbunătățiri
- biblia audio pentru Maghiară versiunea Karoli