La Guerra de Silencis

Francesc Roma i Casanovas
5

En Matagossos és un jove que viu en un petit poble de l’Alt Congost i que s’emmerda a la Guerra Civil fins més amunt del coll. Un cop acabada la guerra, és empresonat i -en sortir- atempta tres vegades contra l’amo d’una masia… Mig segle més tard, la Laura és una jove estudiant d’història que està investigant aquest tema fins que, finalment, descobreix la veritat del que havia passat. De tota manera, no ho podrà explicar a ningú. Tot i que primer haurà de sobreviure! Versió de mostra (220 pàgines). Podeu aconseguir el llibre sencer a http://www.bubok.es/libros/236010/Guerra-de-Silencis 

 

Read more
Collapse

About the author

Francesc Roma i Casanovas (Sant Martí de Centelles, Osona, 1963) és un historiador i geògraf català.

Va estudiar història contemporània i sociologia. A principis dels anys noranta va començar a investigar la història de l'excursionisme a Catalunya i després va seguir amb l'estudi de la muntanya des del punt de vista de la nova geografia cultural. En el transcurs d'aquesta recerca va doctorar-se en geografia, primer a la Universitat Autònoma de Barcelona i després a l'École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. De les seves darreres publicacions cal destacar Salvador Llobet i Reverter: la geografia entre ciència i passió (2000); Els Pirineus maleïts. Natura, cultura i economia moral en les societats dites tradicionals (2000); Aproximació a la història de l'excursionisme terrassenc (2001); Llegendes de la natura (2002), El paradís indicible. La representació de Montserrat a l'edat moderna (2002), Del Paradís a la Nació. La muntanya a Catalunya. Segles XV-XX (Cossetània, 2004), El Montseny. 50 itineraris a peu (Cossetània, 2004); Montserrat. Les 32 millors excursions i vies ferrades (Cossetània, 2006), Josep Milà. L'amor a la muntanya neix fins i tot en temps de guerra (Cossetània, 2008) i Història social de l'excursionisme català. El franquisme (Cossetània, 2008).

L'any 2011 l'Agrupació Excursionista de Granollers li va concedir la seva Placa d'Honor. El mateix 2011 va guanyar el premi Plana de Vic per a obres de les branques de lletres amb l'estudi La revolta dels aprenents. Industrialització i relacions sociolaborals a Osona. 1750-190.

És soci de la Societat Catalana de Geografia, del Patronat d'Estudis Osonencs i del Centre d'Estudis de Granollers i del Vallès Oriental.

Read more
Collapse
4.6
5 total
Loading…

Additional Information

Publisher
Francesc Roma i Casanovas
Read more
Collapse
Published on
Oct 20, 2014
Read more
Collapse
Pages
220
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Historical
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.