La Guerra de Silencis

· Aventura Literària Book 1 · Francesc Roma i Casanovas
4.7
6 reviews
Ebook
220
Pages
Eligible

About this ebook

En Matagossos és un jove que viu en un petit poble de l’Alt Congost i que s’emmerda a la Guerra Civil fins més amunt del coll. Un cop acabada la guerra, és empresonat i -en sortir- atempta tres vegades contra l’amo d’una masia… Mig segle més tard, la Laura és una jove estudiant d’història que està investigant aquest tema fins que, finalment, descobreix la veritat del que havia passat. De tota manera, no ho podrà explicar a ningú. Tot i que primer haurà de sobreviure! Versió de mostra (220 pàgines). Podeu aconseguir el llibre sencer a http://www.bubok.es/libros/236010/Guerra-de-Silencis 

 

Ratings and reviews

4.7
6 reviews

About the author

Francesc Roma i Casanovas (Sant Martí de Centelles, Osona, 1963) és un historiador i geògraf català.

Va estudiar història contemporània i sociologia. A principis dels anys noranta va començar a investigar la història de l'excursionisme a Catalunya i després va seguir amb l'estudi de la muntanya des del punt de vista de la nova geografia cultural. En el transcurs d'aquesta recerca va doctorar-se en geografia, primer a la Universitat Autònoma de Barcelona i després a l'École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. De les seves darreres publicacions cal destacar Salvador Llobet i Reverter: la geografia entre ciència i passió (2000); Els Pirineus maleïts. Natura, cultura i economia moral en les societats dites tradicionals (2000); Aproximació a la història de l'excursionisme terrassenc (2001); Llegendes de la natura (2002), El paradís indicible. La representació de Montserrat a l'edat moderna (2002), Del Paradís a la Nació. La muntanya a Catalunya. Segles XV-XX (Cossetània, 2004), El Montseny. 50 itineraris a peu (Cossetània, 2004); Montserrat. Les 32 millors excursions i vies ferrades (Cossetània, 2006), Josep Milà. L'amor a la muntanya neix fins i tot en temps de guerra (Cossetània, 2008) i Història social de l'excursionisme català. El franquisme (Cossetània, 2008).

L'any 2011 l'Agrupació Excursionista de Granollers li va concedir la seva Placa d'Honor. El mateix 2011 va guanyar el premi Plana de Vic per a obres de les branques de lletres amb l'estudi La revolta dels aprenents. Industrialització i relacions sociolaborals a Osona. 1750-190.

És soci de la Societat Catalana de Geografia, del Patronat d'Estudis Osonencs i del Centre d'Estudis de Granollers i del Vallès Oriental.

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.