Terveyttä Arginiinista ja liikunnasta

PP Promotion Oy
Free sample

Liikunnan merkitystä terveydelle aliarvioidaan. Suomalaisessa terveydenhuollossa keskitytään sairaiden ihmisten lääkitsemiseen terveyden ylläpitämisen sijasta. Lääketieteellisten väestötutkimusten perusteella säännöllinen liikunta ehkäisee sydän- ja aivoinfarkteja sekä 2-tyypin diabetesta huomattavasti tehokkaammin kuin verenpainelääkkeet ja statiinit. Arginiini-aminohappo vaikuttaa samansuuntaisesti liikunnan kanssa. Arginiinin ja liikunnan yhteisvaikutus ihmisen terveydelle on vieläpä huomattavasti merkittävämpi kuin näiden vaikutus erikseen.


Tässä kirjassa käsitellään täsmällisesti arginiinin ja liikunnan yhteisvaikutuksia ihmisen aineenvaihdunnassa. Kirja antaa eri-ikäisille kohderyhmille tehokkaita keinoja terveyden ylläpitämiseen ilman monissa tapauksissa turhia verenpaine- ja kolesterolilääkkeitä.


Kirjassa käsitellään myös arginiinin merkitystä aktiivi- ja ammattiurheilijoille sekä arginiininpuutoksen keskeistä roolia ylikunnon syntymisessä. Kirja sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille ikään ja tasoon katsomatta.

Read more
Collapse

About the author

Jyrki Penttinen on lääketieteen ja kirurgian tohtori sekä epidemiologian dosentti. Hän on tehnyt arginiinitutkimusta 90-luvulta alkaen. Yhteiskuntatieteen maisteri Hannele Penttinen vastaa kirjan rakenteesta sekä yhteiskunnallisista ja terveyspoliittisista painotuksista.

Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Publisher
PP Promotion Oy
Read more
Collapse
Published on
Oct 5, 2015
Read more
Collapse
Pages
106
Read more
Collapse
ISBN
9789527128039
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Arginiini ja hyvinvointi -sarjan toisessa osassa Arginiini ja verenkierto käsitellään arginiini-aminohapon merkitystä verisuonten laajenemiselle, solujen energiantuotannolle sekä arkiselle jaksamiselle ja hyvinvoinnille. Julkaisussa tarkastellaan myös verenpaineen ja terveyden yhteyttä sekä oikaistaan arginiiniin liittyviä yleisiä vääriä käsityksiä. Arginiiniin ja verenkiertoon liittyviä tekijöitä tarkastellaan sekä tieteellisestä näkökulmasta että henkilöesimerkkien avulla. Arginiinin merkitystä terveydelle ja suorituskyvylle avataan myös aktiiviliikkujien näkökulmasta.

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Julkaisusarja tarjoaa lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ymmärrettävää tietoa arginiini-aminohapon merkityksestä terveyden ylläpitämisessä lääkkeettömästi. Arginiinin merkitystä tarkastellaan myös eri kohderyhmien näkökulmasta.

Lääketieteen ja kirurgian tohtori Jyrki Penttinen vastaa sarjan tieteellisestä sisällöstä. Jyrki Penttinen on tehnyt arginiiniin liittyvää lääketieteellistä tutkimusta 90-luvulta lähtien. Julkaisusarjan taustalla onkin suuri määrä kansainvälisesti vertaisarvioituja lääketieteellisiä tutkimuksia. Yhteiskuntatieteen maisteri Hannele Penttinen vastaa julkaisusarjan pedagogisista painotuksista.

Arginiini ja hyvinvointi -sarjassa ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin. Julkaisuja ei saa käyttää kaupallisten arginiinivalmisteiden markkinoinnissa.

Kakkostyypin diabetes ja masennus ovat tällä hetkellä voimakkaasti yleistyviä kansantauteja, ja yhä useampi suomalainen kärsii näistä sairauksista suoraan tai välillisesti. Kakkostyypin diabeteksen yhtenä syynä on pidetty vääränlaisia elämäntapoja, mutta onko kysymys sittenkin stressin aiheuttamasta arginiinin puutoksesta? Tässä kirjassa osoitetaan, että stressi, ja siitä seuraava arginiinin puutos, on usean suomalaisen kansansairauden tärkein selittävä tekijä. Kirjassa kerrotaan myös miten elämänkaaren eri vaiheissa voidaan hankalissakin tilanteissa ylläpitää terveyttä lääkkeettömästi. Kirja jatkaa suoraan Jyrki Penttisen kirjassa ”Arginiini 2000-luvun ihmelääke?” esiteltyjen teemojen käsittelyä uusimman tutkimustiedon valossa.

 Kirja on tarkoitettu sekä terveydenhuollon ammattilaisille että kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita omasta ja läheistensä hyvinvoinnista. Kirjassa pureudutaan arginiinin merkitykseen arkipäivässä ja esitellään uusinta tutkimustietoa, joka kytkee arginiinin puutoksen eri sairauksien syntymekanismeihin. Kirjan tarkoituksena on myös avata uudenlaisia näkökulmia suomalaiseen terveydenhoitoon ja sairauksien ennaltaehkäisyyn, ja siinä esitetään hyvinkin kärkevää kritiikkiä vallitsevia hoitomenetelmiä vastaan. Kirjassa kerrotaan konkreettisten esimerkkien avulla miten kevyin perustein lääketehtaat tuovat lääkkeitä markkinoille ja millä tavalla verovaroin kustannettu asiantuntijalaitos johtaa ihmisiä harhaan.

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.