Squareders.1

Martin Bauer
Free sample

Hawk spreekt met zijn vriendin een datum en tijdstip af om elkaar te ontmoeten. Hij vertrekt voor één jaar naar Amerika. Hij wil een training voor Elite volgen, net als zijn vader. Deze trainingen worden gegeven door het Personeel. Een geheime organisatie die op de achtergrond de overheid bestuurd. Hawk is zonder het te beseffen slachtoffer geworden van experimenten om een ultieme soldaat te creëren. T erug in Nederland staat Hawk op de afgesproken datum en tijd op zijn vriendin te wachten. Vlak voordat hij de ontmoeting somber in begint te zien, gaat zijn mobiel af…
Read more
Collapse

About the author

Martin Bauer schreef onder zijn schuilnaam ‘Square’ veel IT gerelateerde artikelen voor zijn website Squareware.nl.

In 2001 heeft hij een forum opgericht waardoor de groep Squareders ontstond. Dit heeft voor veel avonden gezelligheid en discussies gezorgd maar ook voor een gigantische bron aan informatie en kennis.

Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Publisher
Martin Bauer
Read more
Collapse
Published on
Dec 31, 2014
Read more
Collapse
Pages
300
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Dutch
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Thrillers / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
 Sommige meisjes uit je verleden kun je maar beter nooit meer zien.
"Thuis zat mijn Brenda, acht maanden zwanger, en op de barkruk naast me zat Lieve, roodharig met sproeten, en vanaf het eerste moment dat mijn ogen de groene van haar vonden, wist ik dat ik de fout van mijn leven zou begaan.
Ze was betoverend. Ik gebruik het woord niet vaak, maar zij was het in de ware zin des woords.
‘Hou m’n kruk vrij,’ zei ze op een gegeven moment, analoog aan Hazes en zijn stompzinnige lied. Die komt dus nooit meer terug, dacht ik.
Maar dit verhaal ging niet als in de teksten van de volkszanger. Ze was echt alleen even naar de wc geweest en een paar minuten later was Lieve - want zo noemde ze zich - er weer. 
Ze vroeg me of ik haar naar huis wilde brengen. Ik kon nauwelijks geloven dat het echt gebeurde. Ze was te jong, ik te oud en vooral te getrouwd. En bovendien zou ik binnen een paar weken vader worden.
Natuurlijk had ik haar moeten bedanken voor haar gezelschap en aan moeten bieden een taxi voor haar te bellen. Drie kussen op de wang en dat was dan dat.
Zo had het moeten gaan.
Maar zo ging het niet."

Twintig jaar geleden bedroog Paul Meertens de vrouw met wie hij pas getrouwd was. Nu, terwijl hij een goede baan bij een IT-bedrijf heeft, staat hij oog in oog met zijn onenightstand van toen, Lieve Breevoort. Ze solliciteert naar de functie van managementassistente. Paul is van slag, maar herpakt zich. Hij besluit een afwijzingsbrief te sturen en het hele voorval zo snel mogelijk te vergeten. Maar zo makkelijk laat Lieve zich deze keer echter niet aan de kant schuiven. Weldra ziet hij haar terug als danslerares van zijn jongste dochter, als de nieuwe squashpartner van zijn vrouw en als de invalster op school. Hij begint haar werkelijk overal te zien. Wordt hij gek? Nee, het is erger dan dat. Ze is uit op wraak en ze heeft verdomd lang de tijd gehad om die voor te bereiden…

Een snoeiharde wraakthriller van Apple Books Bestselling Author Edward Hendriks. Lees ook mijn gratis e-books.
“Een van de beste thrillers die ik gelezen heb dit jaar. Het plot is intelligent en zal je vanaf het begin in de ban houden. Het is de auteur ongelooflijk goed gelukt om een reeks volledige en aangename personages te creëren. Ik kan bijna niet wachten op het vervolg.”

- Books and Movie: Reviews, Roberto Mattos (ref Alles op alles) 

 

AMBTSEED is boek #2 in de succesvolle Luke Stone reeks. ALLES OP ALLES is boek #1 en is gratis te downloaden!

 

Een biologisch middel wordt gestolen uit een biocontainment laboratorium. Het is virulent en heeft de kracht om miljoenen te doden. Er ontstaat een wanhopige nationale jacht om de terroristen te vangen voordat het te laat is. Luke Stone, hoofd van een elite-eenheid binnen de FBI, met zijn eigen familie nog steeds in gevaar, heeft gezworen om te stoppen. Maar wanneer de nieuwe president, nog nauwelijks beëdigd, hem belt dan kan hij haar niet de rug toe draaien.

 

Schokkende verwoesting volgt, en het kronkelt zich een weg tot helemaal aan de president toe. Haar eigen familie komt in gevaar. Haar kracht wordt getest, en terwijl ze in haar nieuwe rol stapt, verrast ze zelfs haar naaste adviseurs. De presidentiële oppositie staf wil Luke uit het beeld hebben. Met zijn team in gevaar en aan zijn lot overgelaten, wordt het persoonlijk voor Luke. Maar Luke Stone geeft niet op voordat hij of de terroristen, dood zijn.

 

Luke realiseert zich al snel dat het eigenlijke doelwit van de terroristen waardevoller en angstaanjagender is dan zelfs hij zich kon voorstellen. Maar met slechts een paar dagen te gaan voor de dag des oordeels, is het onwaarschijnlijk dat zelfs hij kan stoppen wat al in beweging is gezet.

 

Een politieke thriller vol non-stop actie dat zich afspeelt op het drastische internationale toneel, met onverwachte wendingen en bloedstollende spanning. AMBTSEED is boek #2 in de Luke Stone reeks, een explosieve nieuwe reeks die je zeker in één adem wilt uitlezen.

 

Boek #3 in de Luke Stone reeks is nu ook verkrijgbaar!

Bestseller van de New York Times 

Diamanten, Doodsgevaar en Verdwijningen

Een thriller met forensisch accountant Katerina Carter in de hoofdrol

Fraudeonderzoeker Katerina Carter weet gewoon niet wanneer ze met een zaak moet stoppen en daardoor komt ze terecht in een aantal lastige en gevaarlijke situaties. Nu ze geen werk meer heeft en haar geld opraakt, heeft Kat dringend meer cliënten nodig, of ze moet met hangende pootjes terug naar haar oude, saaie negen-tot-vijf-baantje bij haar vorige werkgever. En dat is wel het laatste wat Kat wil.

Dus als Susan Sullivan, de hoogste baas van Liberty Diamond Mines, Kat inhuurt om de verdwenen financieel directeur van het bedrijf terug te vinden – en de gigantische som gestolen geld die hij met zich meegenomen heeft – neemt Kat de opdracht net iets te graag aan. Rood staan is natuurlijk een belangrijke stimulans om moeilijke klussen aan te nemen, maar haar enthousiasme verandert al snel in doodsangst als twee werknemers van Liberty op brute wijze worden vermoord.  Kat beseft dat dit onderzoek wel eens gevaarlijker zou kunnen zijn dan ze had verwacht.

Alsof alles nog niet ingewikkeld genoeg is, ontdekt ze een sinister verband tussen bloeddiamanten en georganiseerde misdaad. Nu moet ze alleen nog bewijzen vinden... en zorgen dat ze niet wordt vermoord voordat ze de echte criminelen ontmaskert. Met behulp van haar vrienden en een excentrieke oom moet Kat voorzichtig te werk gaan; anders wordt haar eerste zaak misschien ook gelijk haar laatste...

‘Nooduitgang’ is een actierijke thriller die zich afspeelt in de wereld van de georganiseerde misdaad met allerlei financiële en juridische verwikkelingen, die doet denken aan de boeken van Michael Connelly en John Grisham.

Wat Amerikaanse lezers van het boek vonden:

‘Een internationaal verhaal over diamanten, doodsgevaar en verdwijningen, Nooduitgang boeide me vanaf de eerste bladzijde ...’ 

‘Nooduitgang, de eerste in de reeks actierijke juridische thrillers met Katerina Carter in de hoofdrol, is een spannende psychologische thriller die je gewoon niet kunt neerleggen!’ 

‘.Adembenemende spanning en verwikkelingen!’ 


‘Nooduitgang’ is een actierijke thriller die zich afspeelt in de wereld van de georganiseerde misdaad met allerlei financiële en juridische verwikkelingen, die doet denken aan de boeken van Michael Connelly, John Grisham, Jara Lee, Saskia Noort, B.A. Paris, Harlen Coben, Esther Verhoef, Suzanne Vermeer, Karin Slaughter, M. J. Arlidge, Anaïd Haen, Jack Broscie, Django Mathisjen, John Grisham, Tess Gerritsen, David Baldacci, James Patterson, Lee Child, Rogier van Kappel, Dan Brown, Jo Nesbo, Tom Clancy, Jussi Adler-Olsen, Blake Pierce, Patrica Cornwell, Robert Brynza, Siska Mulder, Marion Pauw, Simone van der Vlugt, Carina van Leeuwen, Carla de Jong, Esther Verhoef, Mary Higgins Clarke, James Patterson, Michael Connelly, Sue Grafton, Nora Roberts, Lee Child, Scott Turow, Elizabeth George, Liza Marklund, Jo Nesbo, David Baldacci, Harlan Coben, Greg Iles, Henning Mankell, Patricia Cornwell, Marthe Maeren, Steffen Jacobsen, Randy Singer, Robert Fabbri, Kathy Reichs, Debra Webb, Teresa Medeiros, Cheyenne McCray, Charlotte Hughes, Stella Cameron, en James Patterson.  

Voor de lezers van Karin Slaughter, Jo Nesbø, Marion Pauw, Saskia Noort, Simone van der Vlugt, Carina van Leeuwen, Carla de Jong, Esther Verhoef, Mary Higgins Clarke, James Patterson, Michael Connelly, John Grisham, Sue Grafton, Kathy Reichs, Nora Roberts, Lee Child, Scott Turow, Elizabeth George, Liza Marklund ,  David Baldacci, Harlan Coben, Greg Iles, Henning Mankell, Patricia Cornwell, Marthe Maeren, Steffen Jacobsen, Randy Singer, Robert Fabbri, Bertus Aafjes, Justa Abbing,  van Hannemieke Stamperius, Hannes Meinkema, Tjeerd Adema, Marten van Alland, van Piet Heil, Paul Anders, Willy Corsari, W.A. Douwes-Schmidt, Olaf Andersen, Gauke Andriesse, Jan Apotheker, Henk Apon, René Appel, Arnold Appelman,  Willem Asman, Eli Asser, Assumburg, Hans van Assumburg, A. C. Baantjer, Bram Brakel, Robert Bakker, Robert Baker, Marba Bakker, Marius Bakker, Benny Baudewyns, Lois Becker, J. van Beek, Bob van Oyen, Poortugael Beer, D.J.H.N. den, Herman Schratenbach, Tineke Beishuizen, Eva Bentis, Joke Meijer, Vicky Hartman, Sabine van den Berg, Mimi Meester, Michael Berg, Michel van Bergen Henegouwen, Sandra Berg, Alexandra (Sandra) van Bergen, Olga Marie Berger, Louis van den Berger, Marjan Berk, Patrick Bernauw, Anton Beuving, A.P.M. Oliemans, Paul Binnerts, Rein Blijstra, Saja Boekan, C.W. Wormser, Mirjam Boelsums, Bram de Boer, Marelle Boersma, Dieuke Boissevain, Maarten Bollen, Godfried Bomans, M.P.O. Books, Joop Boomsma, Gé Bosschee, Roel Bossink, W. Tielkemeyer, Ina Bouman, Hans de la Rive Box, Conny Braam, Bram Brakel, A.C. Baantjer, Brammetje, Maurice Henri du Croo, Claus Brockhaus, Joop van den Broek, Jan van Gent, Bronger, J.F. Brongers, John Brosens, Hugo Brouwer, Peter Brusse, Herman Brusselmans, Cees Buddingh, Rico Bulthuis, Fons Burger, H. Buuren, Hans Neber, L.H. Calander, Jan Campert, Mique Capel, Theo Capel, Eline Capit, Simon Carmiggelt, Peter Carriot, Gerard van Kant,Martien Carton, H.W. Cédée, Derwent Chrismas, Sophie Clement, Josef Cohen, Ulrich Coldenhoff, Ucee Conyn, Cornelius, Ian H. Coolen,  Co de Kloet, Willy Corsari, Willy, W.A. Douwes-Schmidt, Jan Cottaar, Maurice Henri du Croo, Brammetje, Jan van Daalen, J. Dam, Jacques Presser, Jules van Dam, Nicholas van Damme, Lionel Davis,  D.L. Uyt den Bogaard, James Defares, August Defrèsne, Rudy Dek, Dekema, Gerard van Wageningen, Paul DeSombreff, P. Antoine van der Maessen de Sombreff, Klaus Dewes, Claus de Wes, Simon Dexter, Hiske Dibbets, Fred Dickson, Abraham Frederik Pastoor, Huub van Dijk, Robert A. van Dijk, Mark van Dijk,Jan Dijkstra, Lieneke Dijkzeul, Hans Diko, Henriëtte van der Kop, Tjalling Dix, L. van der Wal, Cor Docter, Francis Hobart, Yves van Domber, C.A.A. Koreman, C. de Dood, Eduard Doornbos, P.J. Dorrenboom, W.A. Douwes-Schmidt, Willy Corsari, Woody Dubois, Piet Teigeler, Frans van Duijn, F.R. Eckmar, van Jan de Hartog, Alwin van Ee, Ed van Eeden, W.H. van Eemlandt, Willem Hendrik Haasse,Theo M. Eerdmans, Lupko Ellen, Henk Elsinck, Antoon Erftemeijer, Escober, Esther Verhoef, Berry Verhoef, Ine van Etten, G.B.M. van Etten-Sjoukes, Ben van Eysselsteijn, Gilles Faas, Nicky de Wit, A.H. van deer Feen, F. de Sinclair, Rinus Ferdinandusse, Ab Fernhout, Loes Flendrie, Nicholas Freeling, Matzy Ford, Tess Franke, Annie van Gansewinkel, Anne Winkels, Will is evenals Pim Hofdorp Gerlink, Wilhelm Gustave Kierdorff, Van Geest, Jan van Geest, Annemarie van Gelder, Cyn van Gelder, Jan van Gent, Joop van den Broek, Rudolf Germeraad, Willem Gerards, Witte Lavèn, Natasha Gerson, Esther Lohman, Piet Geyl, Ad van Gils, Paul Goeken, Suzanne Vermeer, Dorine Goman, Fabienne de Pruijssenaere, Henk Goorden, Jesse Goossens, H. Greben, Pieter van Heijnsbergen, Gerard Groen, K. Groen, Rob Groenhof, F.P. de Groot, Ewout Speelman, Robert van Gulik, Marian de Haan, Ronald van Haarlem, Willem Hendrik Hasse, W.H. van Eemlandt, Bernard Hanson, Hans Pennarts, Jolien Harmsen, Maarten Hart, Hans van Hartevelt, Corine Hartman, Vicky Hartman, Joke Meijer, Eva Bentis, Jan de Hartog, F.R. Eckmar, Havank, H. van der Kallen, E. van Hee, Faber Heeresma, Heere Heeresma, A.F.Th. van der Heijden, Herman Heijermans, Piet Heil, Maarten van Alland Hellinger, Gerben Hellinga, Sr. Hellinga, Max Henius, Danielle Hermans, W.F. Hermans, Fjodor Klondyke, Ary den Hertog, Peter den Hertog, Jeroen Hetzler, Jeremy Hustler, Aad van den Heuvel, Dick van den Heuvel, Arie B. Hiddema, Bert Hiddema, Margreet Hirs, Francis Hobart, Cor Docter, Max Hoeben, Pieter J. Hoets, Pim Hofdorp, Will Geerlink, Wilhelm Gustave Kierdorff, Barbara Hofmann, Willem Hogendoorn, Tomas Ross, Loes den Hollander, Fred Hollinga, Anton van 't Hooft, John Hoogland, Marianne en Theo Hoogstraaten, Henry de Hoon, Gerhard Hormann, Jan van Hout, Marjolein Houweling, Theo Huet, Ray Hunter, Ray, Abraham Frederik Pastoor, Roué Hupsel, Willem van Iependaal, Willem van der Kulk, Theo IJzermans, Jerome Inen, Ivans, Jacob van Schevichaven, Marc Jacobs, Berend Jager, Bert Jansen, Linda Jansma, K.J.A. Janson, Hans van Uden, Roel Janssen, Menno Lindeman, Bert Japin, Auke Jelsma, Theo Joekes, Marc de Jong, Marc Pennartz, Wilja Jurg, Esther Lohman, Addy Kaiser, H. van der Kallen, Havank, Tom Kamlag, Martine Kamphuis, Gerard van Kant, Peter Carriot, Rens de Keijser, Will Kempes, Loek Kessels, Kees Ketting, Wilhelm Gustave Kierdorff. Pim Hofdorp, Corine Kisling, Sietze Klaverdijk, Wim Kleine, Jos Kleinjans, J.J. de Lochte, B.J. Kleymens, J. Kleijn en B. Mensen, J.F. Kliphuis, Co de Kloet, Ian H. Coolen, Fjodor Klondyke, W.F. Hermans, Jacques Koch, Fons Kockelmans, Hans Koekoek, Hugo Koerts, Hans Pennarts, Jan Koesen, Jan Vanyan, Paul Koetsier, Frans Kok, Arie Querido, Hans Koning, Hans Koningsberger, Halbo C. Kool. Martin Koomen, Louise Kop, Henriëtte van der Kop, Hans Diko, C. Koreman, Yves van Domber, Hendrik Jan Korterink, Frans Kotterer, Mario Kluser, Tim Krabbé, Jan Kremer, Frederik H. Kreuger, Guido van der Kroef, Dirkje Kuik, Hilbert Kuik, Jan J.B. Kuipers, Willem van der Kulk, Willem van Iependaal, Maurice Kummer, Anton Kuyten, Quintana, Frans Kwantes, Rob Laanen, Henk Lagerwaard, Fortinbras Vonk, Olaf J. de Landell, J.B. Wemmerslager van Sparwoude, Witte Lavèn, Willem Gerards, Carina van Leeuwen, Auke Leistra, Violet LeRoy, Ewoud Lietaert Peerbolt, Sanders, Ed, Menno Lievers, Wibo van der Linde, Menno Lindeman, Roel Janssen, Liv Janssen, J.J. Lochte, Jos Kleinjans, Jos Verhagen, Manuel van Loggem, Esther Lohman, Natasha Gerson, Wilja Jurg, Peter van Loon, Jackie Lourens, A. Lourens-Koop, Jan Louwen, Ted Viking, Prof. Löwensteyn, Stephan Styrmarck, Ton Luijten, N. Luirink, Marba Lyke, M. van der Johan, Maarten Maartens, J.M.W. van der Poorten Schwartz, Dick Maas, P. Antoine van der Maessen de Sombreff, Paul deSombreff, Marba, van Marius Bakker, Marjan van Marle, Jon C. Marten, C.J. Chisholm, Fons te Marvelde, Alfred Mazure, René van de Meerakker, Maartin Meester, Mimi Meester, Sabine van den Berg, Piet Meij, Joke Meijer, Vicky Hartman, Eva Bentis, Joep Meijsing, J. N. Meijsing, Hannes Meinkema, Justa Abbing, Jaap van de Merwe, Herman Middendorp, Patricia van Mierlo, Kim Moelands, Ben Molenaar, Ben, Elizabeth Mollema, Mons Mons, Martin, M.A. Wierdels-Monsma, H.S. Paauwe-Monsma, Mary Morgan, Hans ter Mors, Piet Mossinkof, Tupla Mourits, Wendela de Vos, Atie Vogelenzang, Gerhardt Mulder, Albert Redlum, Edward Multon, Herman van der Voort, Bert Muns, Gerard Nanne, Hans Neber, Heleen Niele, Henk Niezink, Hélène Nolthenius, H. Wagenaar-Nolthenius, Saskia Noort, Henke Noriet, Henke van Sybren Polet, Thomas Olde Heuvelt, A.P.M. Oliemans, Anton Beuving, Rob van Olm, Spijker, Piet Oly, Henk Oolbekkink, Ted O'Sickens, Theodor Oscar Louis Sikkens, Almar Otten, Bob van Oyen, J. van Beek< Ferdi Oyen, H. S. Paauwe-Monsma, Martin Mons, Abraham Frederik Pastoor, Fred Dickson, Ray Hunter, Marion Pauw, Hans Pennarts, Hugo Koerts, Marc Pennartz,  Marc de Jong, Richard Perridon, Meyer Sluyser, Dick Pointer, D. van Tol, Sybren Polet, Henk Noriet, J.M.W. van der Poorten-Schwartz, Maarten Maartens, Klaas J. Popma, Elvin Post, Jacques Post, Jan Postma, Jacques Presser, Haggi Mami Reis, J. van Dam, Fabienne de Pruijssenaere, Dorine Goman, Arie Querido, Frans Kok, Anton  Quintana, Anton Kuyten, Bert Raven, Albert Redlum, Gerhardt Mulder, Haggi Mami Reis, Jacques Presser, Josine Reuling, Gerard Reve, Karel van het Reve, Leo Riedé, Onno te Rijdt, Michel van Rijn, Chris Rippen, Jaap Romijn, P.J. Ronner, Rood & Rood, Niels Rood, Lydia Rood, Jan C. Roosendaal, A. Roothaert, Tomas Ross, Willem Hogendoorn, Dick A. van Ruler, Anno Ruitenbeek, Ward Ruyslinck, Raymond Charles,  Marie de Belser, Gerry Sajet, Ed Sanders, Ewoud Lietaert Peerbolte, Jakob Schevichaven, Jakob Ivans, Danny Schoen, Ankie Schol, Joh. W. Schotman, Jan Schouwenaar, Herman Schratenbach, D.J.H.N. den Beer Poortugael, Charl Schwietert, Ben Siemerink, Theodor Sikkens, Theodor Oscar Louis Sikkens, Ted O'Sickens, Will Simon, F. de Sinclair, F. A.H. van der Feen, Thomas Sledge, Meyer Sluyser, Richard Perridon, Klaas A.D. Smelik, Frits Smit, Rudy Soetewey, Ewout Speelman, F.P de Groot, Bert Spoelstra, Spijker, Rob van Olm, Willemien Spook. Eva Maria Staal, Hannemieke Stamperius, Justa Abbing, Paul Stather, Hugo Verdaasdonk, Nicolet Steemers, Frans Steenmeijer, Tineke Steenmiejer, Hans Steinz, Stephan Styrmarck, Prof. Löwensteyn, Jitschak Storosum,  Isaac West, Ashe Stil, Ad van Straeten, Hans van Straten, Jan Straten, Fred Summer, Frits de Winter, Vincent Tembeau, Jan en Sanne Terlouw, Anita Terpstra, Pieter zie ook Havank Terpstra, Ben Tervoort, P. Tesselhof Jr., Charles den Tex, Tom Theunis, Ed van Thijn, Felix Thijssen, W. Tielkemeyer, Roel Bossink, W.A. Tieman, Jac. Toes, Barend Toet, D. Tol, Dick Pointer, Martin Treffer, D. Trijbits, Stanley West, Jaap Tybout, Ucee, Ulrich Coldenhoff, Hans van Uden, K.J.A. Janson, D.L Uyt den Bogaard, Lionel Davis, Klaas Vanderspoel, Vanyan, Jan Koesen, Bert van der Veer, Ron Veltkamp, Herman Vemde, Herman van Vemde, Richard Verbrugge, Hugo Verdaasdonk, Paul Strather, Chris Verhage Jos Verhagen, J.J. de Lochte, Jan Verhenne, Axel Bouts, Esther Verhoef, Escober, René Verhulst, Anita Verkerk, Carla Vermaat, Suzanne Vermeer, Paul Goeken, Hans Vernes, Robert Vernooy, Peter Verstegen, Ton Vervoort, Ted Viking, Ted, Jan Louwen, Renée Vink, Simon Vinkenoog, Jacob Vis, Joost Visbeen, Ab Visser, Martin Visser, Martin Treffer, Suzanne Visser, Lennart van Vlaardingen, Simone van der Vlugt, Atie Vogelenzang, Tupla Mourits, Fortinbras Vonk, Henk Lagerwaard, Ronald Vonk, Herman van der Voort, Edward Multon, Marlies Van de Voort, H. Voordewind, Henk van der Vorst, Marjolein de Vos, Wendela de Vos, Tupla Mourits, Ton de Vreede, Marike Vreeker, Gert Jan de Vries, Jan de Vries, Sietse de Vries, Reinold Vugs, Simon de Waal, Gebr. Wagenaar, H. Wagenaar-Nolthenius, Hélène Nolthenius, Gerard van Wageningen, Dekema, L. van der Wal, Tjalling Dix, Walraven, Ric Warmerdam, Tim Waterman, Timo der Weduwen, Tim Waterman, Yda Wegener Sleeswijk-van Balen Blanken, Peter Weijenberg, Liesbeth van der Wels, J. B. Wemmerslager van Sparwoude, Olaf J. d Landell, Josefien Wendt, Claus de Wes, Klaus Dewes, Isaac West, Isaac, Jitschak Storosum, Stanley West, D. Trijbits, Janwillem van Wteering, M.A. Wierdels-Monsma, Martin Mons, N.A.M. Wijchgel, Margreet Wijnstroom, Peter Pim Windhorst, Anne Winkels, Annie van Gansewinkel, Jan de Winter, Jack Donald Williams, Peter Harris, Frits Winter, Fred Summer, Nicky de Wit, Gilles Faas, Simon J. C.Woestenburg, Jacques van Workum, C.W. Wormser, Boekan Saja, Agathe Wurth, Sadik Yemni, Gerth van Zanten, Willem Zebregs, Sytze van der Zee, Leon Zoeteman, Koos van Zomeren, Peter van Zonneveld, Peter de Zwaan, Hans van Zuydveen, Peter de Zwaan, en Erik van Zwam. 


Netherlands,misdaadfictie, spanning, realistische fictie, fictie en literature, actie en spanning, psychologisch thrillers, politie procedureel, internationaal, juridisch, keihard, vrouwelijke detectives, Spionge, technisch, traditioneel Brits, thriller, language nl dutch, thrillerschrivjer, spanning, literaire thriller, Nederlandse ebooks, thrillers politiek, juridisch, spionage, psychologisch, detective, literaire, bestbeoordeeld, literaire thrillers, Holland, Nederlands, Nederlandse schrijvers van detectives en thrillers,   Dutch, Dutch language, Dutch books, Dutch language books, Dutch novel, Dutch novels, books in Dutch language, Dutch edition, Dutch language edition, Dutch language novels, Dutch thrillers, Dutch mystery, Nederlanders, Nederlandse taal, Nederlandse boeken, Nederlandse taal boeken, Nederlandse roman, Nederlandse romans, boeken in de Nederlandse taal, Nederlandse editie, Nederlandse taal editie, bestsellerauteur, spannende psychologische, spannende thrillervan, nederlandse boeken, s, actie & avontuur, mystery & detective, vrouwelijke speurneuzen, gezellige mysterie, bestselling, nederlands, dutch, detective, thrillers, series, traditioneel brits, mysteries en detectives, politie, korte verhalen, realistische fictie, crime, true crime, goodreads, pageturner, misdaadmysterie, detectiveroman, literaire thriller, nederlands ebooken, booken, witteboordencriminaliteit, financiële fraude, bestsellers, speurdersroman, sterke vrouwelijke heldin, vrouwelijke detective, wijnfraude, verzekeringsfraude, gezellige whodunit, fictie crime gezellig, technische recherche, forensisch accountant, romantische suspense, suspense, tuinieren & thriller, privé-detective, klokkenluider, onderzoeksjournalistiek,  juridische thriller, fraude, witwaspraktijken, true crime, bestseller, moordmysterie, Nederlandse ebooks, thrillers politiek, juridisch, spionage, psychologisch, detective, literaire, bestbeoordeeld, literaire thrillers, Holland, Nederlands, Netherlands,misdaadfictie, spanning, realistische fictie, fictie en literature, actie en spanning, psychologisch thrillers, politie procedureel, internationaal, juridisch, keihard, vrouwelijke detectives, Spionge, technisch, traditioneel Brits, thriller, language nl dutch, thrillerschrivjer, spanning, literaire thriller, thriller boeken nederlands,  nederlandse boeken, actie & avontuur, mystery & detective, vrouwelijke speurneuzen, gezellige mysterie, bestselling, nederlands, dutch, detective, thrillers, series, traditioneel brits, mysteries en detectives, politie, korte verhalen, realistische fictie, crime, true crime, goodreads, pageturner, misdaadmysterie, detectiveroman, literaire thriller, nederlands ebooken, booken, witteboordencriminaliteit, financiële fraude, bestsellers, speurdersroman, sterke vrouwelijke heldin, vrouwelijke detective, wijnfraude, verzekeringsfraude, gezellige whodunit, fictie crime gezellig, technische recherche, forensisch accountant, romantische suspense, suspense, tuinieren & thriller, privé-detective, klokkenluider, onderzoeksjournalistiek, juridische thriller, fraude, witwaspraktijken, true crime, bestseller, moordmysterie,  Bestverkocht, New York Times bestseller, bestseller boeken nederlandse

Van dezelfde auteur

Katerina Carter juridische thrillerserie

Nooduitgang

Met gelijke munt

Engel des doods

Kleur van Geld serie

In het rood

Blauwe maandag


Bestverkocht, New York Times bestseller, bestseller boeken nederlandse

Een geweldige thriller in zes korte delen - deel 2

Dit is het tweede deel van de geweldige thriller Nooduitgang. Het boek is verkrijgbaar in zes losse e-books en het complete boek is verkrijgbaar als e-book & als papieren boek.

Diamanten, Doodsgevaar en Verdwijningen

Een thriller met forensisch accountant Katerina Carter in de hoofdrol

Fraudeonderzoeker Katerina Carter weet gewoon niet wanneer ze met een zaak moet stoppen en daardoor komt ze terecht in een aantal lastige en gevaarlijke situaties. Nu ze geen werk meer heeft en haar geld opraakt, heeft Kat dringend meer cliënten nodig, of ze moet met hangende pootjes terug naar haar oude, saaie negen-tot-vijf-baantje bij haar vorige werkgever. En dat is wel het laatste wat Kat wil.

Dus als Susan Sullivan, de hoogste baas van Liberty Diamond Mines, Kat inhuurt om de verdwenen financieel directeur van het bedrijf terug te vinden – en de gigantische som gestolen geld die hij met zich meegenomen heeft – neemt Kat de opdracht net iets te graag aan. Rood staan is natuurlijk een belangrijke stimulans om moeilijke klussen aan te nemen, maar haar enthousiasme verandert al snel in doodsangst als twee werknemers van Liberty op brute wijze worden vermoord. Kat beseft dat dit onderzoek wel eens gevaarlijker zou kunnen zijn dan ze had verwacht.

Alsof alles nog niet ingewikkeld genoeg is, ontdekt ze een sinister verband tussen bloeddiamanten en georganiseerde misdaad. Nu moet ze alleen nog bewijzen vinden... en zorgen dat ze niet wordt vermoord voordat ze de echte criminelen ontmaskert. Met behulp van haar vrienden en een excentrieke oom moet Kat voorzichtig te werk gaan; anders wordt haar eerste zaak misschien ook gelijk haar laatste...


‘Nooduitgang’ is een actierijke thriller die zich afspeelt in de wereld van de georganiseerde misdaad met allerlei financiële en juridische verwikkelingen, die doet denken aan de boeken van Michael Connelly en John Grisham.

Wat Amerikaanse lezers van het boek vonden:

‘Een internationaal verhaal over diamanten, doodsgevaar en verdwijningen, Nooduitgang boeide me vanaf de eerste bladzijde ...’

‘Nooduitgang, de eerste in de reeks actierijke juridische thrillers met Katerina Carter in de hoofdrol, is een spannende psychologische thriller die je gewoon niet kunt neerleggen!’

‘.Adembenemende spanning en verwikkelingen!’

Voor de lezers van Paula Hawkins, Gillian Flynn en Sophie Hannah


 

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.