Η Νεκρή Συγγραφέας

· Babelcube Inc.
Ebook
104
Pages
Eligible

About this ebook

Η Άννα είναι μια συγγραφέας μέσης ηλικίας που μεγάλωσε την κόρη της μόνη της. Στο σήμερα, η Μπέρτα έχει μεγαλώσει και η επιθυμία που είχε να γνωρίσει τον πατέρα της, τον οποίο έχει δει μόνο σε φωτογραφία, φουντώνει όταν η σχέση με το αγόρι της περνάει κρίση. Ο Χανς δουλεύει σε ένα εργοστάσιο και έχει μια αδερφή, την Κλάρα, μια έφηβη την οποία δεν καταλαβαίνει κανείς και η οποία έχει εμμονή με έναν τύπο που οδηγεί μια κίτρινη μηχανή. Αλλά είναι, κυρίως, η ιστορία της Άννα Φλίντερ, που όταν επιλέγει να γράψει ένα βιβλίο με αυτοβιογραφικό χαρακτήρα, η έμπνευση την επισκέπτεται παίρνοντας τη μορφή του άντρα που πριν χρόνια εγκατέλειψε.
«Στην ιστορία παρατηρείται η διαδικασία δημιουργίας της διανοούμενης. Είναι ένα έργο που απευθύνεται σε όσους αρέσει να διαβάζουν και αφήνονται να απορροφηθούν α&pi

About the author

Η Núria Añó (1973) είναι συγγραφέας και μεταφράστρια από την Καταλονία. Κάποια από τα κείμενα της έχουν δημοσιευτεί σε βιβλία και διεθνή περιοδικά, και έχουν μεταφραστεί στα ισπανικά, πορτογαλικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, πολωνικά, κινεζικά, λεττονικά, ολλανδικά και ελληνικά. Η νουβέλα Els nens de l'Elisa (2006), πήρε την τρίτη θέση στη δέκατη τέταρτη απονομή Βραβείων Καταλανικής Λογοτεχνίας Ramon Llull. Ακολουθούν τα έργα L'escriptora morta (Η νεκρή συγγραφέας, 2008), Núvols baixos (2009) και La mirada del fill (Το βλέμμα του γιού, 2012). Κέρδισε το δέκατο όγδοο βραβείο Joan Fuster το τέταρτο διεθνές βραβείο συγγραφής Σαγκάη Get-Together και έχει βραβευτεί με τις περίφημες υποτροφίες: NVL (Φινλανδία), Σαγκάη Writing Program (Κίνα), Baltic Centre (Σουηδία), Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ (Ελλάδα), Κρακοβία UNESCO Πόλη της Λογοτεχνίας (Πολωνία), IWTH (Λετονία) και Λογοτεχνικής Ακαδημίας (Κίνα). Περισσότερες πληροφορίες: www.nuriaanyo.com.

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.